Μεγάλη iPad φάρσες για να τραβήξει σε φίλους

Φανταστείτε για την Ημέρα του Πάθους του Απρίλη ή απλά για διασκέδαση

Δεν χρειάζεται να είναι η Ημέρα των Ανόητων του Απριλίου για να τραβήξει μια καλή φάρσα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες καλές φάρσες δεν συμβαίνουν την 1η Απριλίου, όταν όλοι περιμένουν μια φάρσα. Εντάξει, πολλοί άνθρωποι είναι λίγο αφελείς, οπότε δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους φτάσουμε στον Απρίλιο του Άσπρου, αλλά ένας καλός γρυός είναι έτοιμος να κάνει φάρσες 356 ημέρες το χρόνο!

Αυτές οι φάρσες για το iPad θα πρέπει να σας δώσουν πολλές ιδέες, αλλά θυμηθείτε, το θέμα είναι να γελάσετε, οπότε ας προσπαθήσουμε να μην είμαστε πολύ ενοχλημένοι. Έτσι, κολλήστε γύρω και πείτε τους πώς να βάλουν το iPad τους πίσω όταν ολοκληρωθεί η φάρσα. (Εκτός αν πραγματικά, πραγματικά το αξίζουν, φυσικά!)

01 από 07

Χρησιμοποιήστε το Siri για να ορίσετε υπενθυμίσεις, συναγερμοί, συμβάντα κ.λπ.

Getty Images / Vitranc

Ενώ ο καθορισμός μιας υπενθύμισης ή ενός συναγερμού για να πάει μακριά σε μια περίεργη στιγμή μπορεί να μην ακούγεται σαν η μεγαλύτερη φάρσα για να τραβήξει κάποιον, υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο είναι ο πρώτος στον κατάλογο: μπορείτε να το κάνετε σε σχεδόν οποιοδήποτε iPad.

Το Siri είναι ο προσωπικός βοηθός αναγνώρισης φωνής για το iPad και από προεπιλογή είναι ενεργοποιημένος ακόμα και όταν το iPad βρίσκεται στην οθόνη κλειδώματος. Έτσι, το θύμα της φάρσας σας μπορεί να έχει το iPad προστατευμένο από έναν κωδικό πρόσβασης και μπορείτε ακόμα να τραβήξετε μια φάρσα πάνω τους.

Απλά ενεργοποιήστε το Siri όπως θα κάνατε κανονικά κρατώντας πατημένο το κουμπί Home και δώστε την εντολή. Μια αστεία φάρσα είναι να δημιουργήσετε μια σειρά υπενθυμίσεων, όπως:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Siri για να ρυθμίσετε ένα συναγερμό κατά τρόπο πολύ νωρίς ή να προγραμματίσετε μια ψεύτικη συνάντηση. Απλά θυμηθείτε ότι αυτή η φάρσα θα μπορούσε να τραβηχτεί και σε εσάς, ώστε ίσως να θέλετε να απενεργοποιήσετε το Siri ενώ βρίσκεστε στην οθόνη κλειδώματος . Περισσότερο "

02 του 07

Το φόντο οθόνης οθόνης

Η φάρσα της οθόνης περιλαμβάνει τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης στην αρχική οθόνη και τη χρήση της ως ταπετσαρία για την οθόνη κλειδώματος . Αυτό μπορεί να αναγκάσει το ανυποψίαστο θύμα να σκεφτεί ότι το iPad είναι έτοιμο για χρήση, αλλά όλα τα βρύσες στον κόσμο δεν θα ανοίξουν μια εφαρμογή μέχρι να μετακινηθούν για ξεκλείδωμα.

Αυτή η φάρσα είναι πιο εύκολη σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS. Το εφέ παράλλαξης στο iOS 7 προκαλεί μεγέθυνση των εικόνων που χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να το έχετε τέλεια μέγεθος όταν το χρησιμοποιείτε ως εικόνα ταπετσαρίας. Μπορεί ακόμη να γίνει με: (1) να μην ανησυχείτε για το πώς φαίνεται το iPad να έχει μεγεθυνθεί επειδή είναι ακόμα μια αστεία φάρσα ή (2) χρησιμοποιώντας το Dropbox ή μια παρόμοια μέθοδο για να ανεβάσετε το στιγμιότυπο οθόνης σε έναν υπολογιστή, προσθέστε περίπου 200 pixels σε κάθε πλευρά της φωτογραφίας (συνήθως γίνεται με την αλλαγή του μεγέθους του καμβά) και τη λήψη του ξανά πριν το ορίσετε ως ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το InstaSize για να το κάνετε αυτό.

03 του 07

Η οθόνη "Αρχική οθόνη"

Αυτό είναι παρόμοιο με το υπόβαθρο οθόνης. Ξεκινήστε λαμβάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης της πρώτης σελίδας εφαρμογών στην αρχική οθόνη. Στη συνέχεια, μετακινήστε κάθε εφαρμογή από την πρώτη οθόνη σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα εφαρμογών. Στη συνέχεια, προσθέστε το στιγμιότυπο οθόνης ως φόντο στην αρχική οθόνη. Τέλος, διαγράψτε το στιγμιότυπο οθόνης από την εφαρμογή "Φωτογραφίες" για να διατηρήσετε τον στόχο σας από το να υπολογίσετε τη φάρσα σας.

Το αποτέλεσμα είναι μια αρχική οθόνη γεμάτη εφαρμογές που δεν θα ξεκινήσει επειδή είναι στην πραγματικότητα μέρος της ταπετσαρίας. Το θύμα μπορεί ακόμα να ξεκινήσει να δέχεται εφαρμογές και μπορεί ακόμα να μετακινηθεί σε διαφορετική σελίδα για να ξεκινήσει μια εφαρμογή, αλλά ακόμη κι αν μετακινηθεί σε άλλη σελίδα, το iPad έχει ένα σπασμένο αποτέλεσμα όταν οι αρχικές εφαρμογές φαίνεται να παραμένουν στη θέση τους.

04 του 07

Η μπλε οθόνη του θανάτου

Αυτό είναι πιο αστείο αν στοχεύετε έναν επαγγελματία πληροφορικής ή κάποιον που γνωρίζει λίγο για τους υπολογιστές. Η φημισμένη «Μπλε οθόνη του θανάτου» είναι η οθόνη σφάλματος που παράγουν τα Windows όταν το λειτουργικό σύστημα διακόπτεται. Έχοντας την Μπλε Οθόνη του Θανάτου εμφανίζεται σε μια συσκευή Apple μπορεί ή δεν μπορεί να εξαπατήσει κάποιον που ξέρει ένα πράγμα ή δύο σχετικά με τους υπολογιστές, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να κάνει ένα καλό γέλιο.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μια μπλε οθόνη που μπορεί να ταξινομηθεί στο iOS 7 έτσι ώστε να μην υπερβαίνει την οθόνη. Μου αρέσει να το τοποθετώ μεταξύ της ώρας που εμφανίζεται και της διαφάνειας για να ξεκλειδώσετε οδηγίες.

05 του 07

Ανατρέψτε τα χρώματα

Οι επιλογές προσβασιμότητας στις ρυθμίσεις του iPad μπορούν να είναι ένα goldmine για ένα prankster. Η δυνατότητα να αναστρέψετε τα χρώματα μπορεί να κάνει το iPad να φαίνεται ασταμάτητο, χωρίς εύκολο τρόπο να το επαναφέρετε στο κανονικό και αν ο στόχος σας δεν πειραματιστεί πραγματικά με όλες τις ρυθμίσεις του iPad, πιθανότατα δεν θα το καταλάβει. Το αστείο είναι ότι αναστρέφει όλα τα χρώματα, όχι μόνο αυτά που υπάρχουν στο περιβάλλον εργασίας χρήστη, οπότε αν πάτε στην εφαρμογή "Φωτογραφίες", όλες οι φωτογραφίες τους θα έχουν ανεστραμμένα χρώματα.

Κάντε το πιο αστείο: Προτείνετε να επανεκκινήσετε το iPad επειδή αυτό λύνει τα περισσότερα προβλήματα. Φυσικά, η επανεκκίνηση δεν θα κάνει τίποτα, αλλά η διαδικασία για να γίνει αυτό θα κάνει το ζήτημα να φαίνεται ακόμη πιο σοβαρό.

Μπορείτε να φτάσετε στις επιλογές προσβασιμότητας πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του iPad , επιλέγοντας "Γενικά" και εντοπίζοντας "Προσβασιμότητα" στις γενικές ρυθμίσεις.

06 του 07

Τοποθετήστε το iPad στη λειτουργία ζουμ

Οι επιλογές προσβασιμότητας έχουν επίσης τη λειτουργία ζουμ, η οποία είναι ιδανική για όσους έχουν προβλήματα όρασης και εκείνους που θέλουν να γελούν με έξοδα ενός φίλου. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ζουμ στις επιλογές προσβασιμότητας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί οικίας τρεις φορές για να κάνετε ζουμ στο iPad και να το αφήσετε έτσι ώστε ο φίλος σας να βρει.

07 του 07

Κλείδωμα κλειδώματος

Αυτό είναι πιο λεπτό, αλλά μπορεί να είναι αστείο. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι ο πλαϊνός διακόπτης στο iPad έχει οριστεί σε Σίγαση και όχι σε περιστροφή κλειδώματος . Δεν θέλετε να τους διευκολύνετε να ξεκλειδώσετε την περιστροφή, άλλωστε. Μπορείτε να το βρείτε κάτω από τις Γενικές ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον πίνακα ελέγχου για να κλειδώσετε τον προσανατολισμό του iPad. Μπορείτε να φτάσετε στον πίνακα ελέγχου μεταβαίνοντας από το κάτω μέρος της οθόνης στο iOS 7 ή ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες σε προηγούμενες εκδόσεις. Το κουμπί περιστροφής κλειδαριάς είναι μια κλειδαριά με βέλος που περιβάλλει μερικώς.

Η φρενίτιδα με κλειδωμένη περιστροφή θα μπορούσε να διαρκέσει λίγο για να εκθέσει τον εαυτό της, αλλά μπορείτε να την βοηθήσετε να προτείνετε μια εφαρμογή και στη συνέχεια να προτείνετε ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντιο προσανατολισμό αφού την έχετε κλειδώσει σε πορτρέτο (ή αντίστροφα).