Πώς να μειώσετε την επιτάχυνση υλικού κάρτας οθόνης σε XP

Οι περισσότερες κάρτες γραφικών είναι τόσο ισχυρές όσο πολλά πλήρη συστήματα υπολογιστών δεν ήταν πολύ καιρό πριν, επειδή χρειάζονται επεξεργασίες τεράστιου όγκου πληροφοριών από προηγμένα παιχνίδια και προγράμματα γραφικών.

Μερικές φορές η ισχύς επεξεργασίας στο υλικό βίντεο που βοηθά στην επιτάχυνση των γραφικών και τη βελτίωση της απόδοσης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα Windows XP .

Αυτά τα προβλήματα μπορεί να κυμαίνονται από παράξενα ζητήματα ποντικιού , από προβλήματα στα παιχνίδια και τα προγράμματα γραφικών, έως τα μηνύματα σφάλματος που μπορούν να σταματήσουν το λειτουργικό σας σύστημα να λειτουργήσει καθόλου.

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να μειώσετε την επιτάχυνση υλικού που παρέχεται από το υλικό της κάρτας γραφικών σας.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Η μείωση της επιτάχυνσης υλικού στην κάρτα γραφικών σας διαρκεί συνήθως λιγότερο από 15 λεπτά

Εδώ:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και έπειτα στον Πίνακα Ελέγχου .
  2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εμφάνιση και Θέματα .
    1. Σημείωση: Εάν βλέπετε την Κλασσική προβολή του Πίνακα Ελέγχου , κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της οθόνης και μεταβείτε στο Βήμα 4.
  3. Κάτω από την ενότητα ή επιλέξτε μια ενότητα εικονιδίων Πίνακα Ελέγχου , κάντε κλικ στον σύνδεσμο Προβολή .
  4. Στο παράθυρο Ιδιότητες εμφάνισης , κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις .
  5. Κατά την προβολή της καρτέλας " Ρυθμίσεις ", κάντε κλικ στο κουμπί "Για προχωρημένους " στο κάτω μέρος του παραθύρου, ακριβώς πάνω από το κουμπί " Εφαρμογή ".
  6. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην καρτέλα Αντιμετώπιση προβλημάτων .
  7. Στην περιοχή Επιτάχυνση υλικού , μετακινήστε το ρυθμιστικό επιτάχυνσης υλικού: προς τα αριστερά.
    1. Συνιστούμε να μετακινήσετε το ρυθμιστικό δύο θέσεις προς τα αριστερά και, στη συνέχεια, να ελέγξετε αν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας. Εάν το πρόβλημά σας επιμένει, ακολουθήστε ξανά αυτόν τον οδηγό και μειώστε ακόμη περισσότερο την επιτάχυνση.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί OK ξανά στο παράθυρο Ιδιότητες οθόνης.
    1. Σημείωση: Ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Αν είστε, προχωρήστε και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  10. Ελέγξτε πάλι το σφάλμα ή τη δυσλειτουργία για να δείτε αν η μείωση της επιτάχυνσης υλικού στην κάρτα οθόνης σας επιλύει το ζήτημά σας.