Οδηγός για εκδόσεις "Ultimate", "GOTY" και "Complete"

Μια αυξανόμενη τάση αυτές τις μέρες είναι για τους εκδότες παιχνιδιών να κυκλοφορήσουν ένα πλήρως ενημερωμένο με DLC "πλήρη" έκδοση των παιχνιδιών τους αρκετούς μήνες μετά την αρχική απελευθέρωση. Κακό για τους ανθρώπους που αγοράζουν νέα παιχνίδια και DLC ή εποχή περνάει κατά την έναρξη, αλλά καλό για τους ανθρώπους με λίγη υπομονή, δεδομένου ότι μπορείτε να πάρετε το πλήρες παιχνίδι συν DLC ένα χρόνο ή λιγότερο μετά την αρχική εκτόξευση. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις πλήρεις εκδόσεις είναι μεγάλες προσφορές, δεν δημιουργούνται όλοι εξίσου. Ρίχνουμε μια ματιά στο καλύτερο και το χειρότερο εδώ.

Συνήθως ονομάζονται "Ultimate" ή "Game of the Year" (πρέπει μόνο να κερδίσουν 1 GOTY βραβείο, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό, να διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο από το δρόμο) ή "Complete". Συνήθως έρχονται με όλα τα DLC που κυκλοφόρησε επίσης.

Το Xbox One έχει δει μια νέα έκρηξη στις αποκαλούμενες "Οριστικές εκδόσεις" που είναι οι επανεκδόσεις HD τελευταίων παιχνιδιών gen. Μερικοί είναι υπέροχοι. Μερικοί, όχι τόσο σπουδαίοι. Θα συμπεριλάβουμε και τα καλύτερα και χειρότερα από αυτά.

Ορισμένες από τις καλύτερες Ultimate, GOTY, Complete Εκδόσεις

Προσέξτε για αυτές τις λιγότερο από απλές προσφορές

Υπάρχουν επίσης κάποιες ασήμαντες εκδόσεις "Game of the Year" και σύνθετα πακέτα που νομίζετε ότι θα ήταν καλές προσφορές, αλλά πραγματικά δεν είναι.