Αποκτήστε πρόσβαση στο migme χωρίς λήψη

01 από 03

Το Mig33 είναι πλέον γνωστό ως migme

Η migme μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού καθώς και μιας εφαρμογής για κινητά. migme

Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με περισσότερους από 65 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως; Στη συνέχεια, ελέγξτε το migme, μια εφαρμογή συνομιλίας η οποία, ενώ είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξυπηρετεί κυρίως ακροατήρια στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης με νέους φίλους, η Migme προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιστορίες ειδήσεων και ψυχαγωγίας, συμμετοχή σε χώρους συνομιλίας και ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών migme. Δεδομένου ότι το κύριο κοινό για το migme είναι διεθνές, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι ορισμένα περιεχόμενα και υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι ορισμένα περιεχόμενα ειδήσεων και ψυχαγωγίας εξυπηρετούν ένα διεθνές κοινό και ότι κάποιο περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στα αγγλικά.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, η Migme ήταν γνωστή κάποτε ως Mig33. Η εφαρμογή μετονομάστηκε και μετονομάστηκε το 2014.

Ενώ η εφαρμογή migme είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή για smartphones Android και iOS, καθώς και λιγότερο εξελιγμένα "κινητά τηλέφωνα", η εφαρμογή migme είναι επίσης διαθέσιμη απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή, στο φορητό σας υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας.

02 του 03

Χρησιμοποιήστε το Migrome Right σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Η migme μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής μέσω προγράμματος περιήγησης. migme

Εδώ είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα migme σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού:

03 του 03

Βρείτε φίλους για migme

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών διασκέδασης για να βρείτε φίλους όταν χρησιμοποιείτε το migme σε μια κινητή συσκευή. migme

Μόλις συνδεθείτε για να μεταφέρετε, είναι εύκολο να βρείτε φίλους για να συνομιλήσετε.

Ενημερώθηκε από την Christina Michelle Bailey, 8/29/16