Αποθηκεύστε ένα μήνυμα ως πρότυπο στο Mozilla Thunderbird

Το Thunderbird είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας, μια εναλλακτική λύση στο Microsoft Outlook , από τους προγραμματιστές του Firefox. Το Thunderbird είναι μια δωρεάν λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του ταχυδρομείου σας. Μπορεί να χειριστεί εικονικές ταυτότητες και να δημιουργήσει διευθύνσεις on-the-fly και θεωρείται ευρέως ότι έχει ένα από τα καλύτερα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, για να μην αναφέρουμε ότι διαθέτει μια διεπαφή με καρτέλες για να διευκολύνει τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Είναι επίσης γρήγορο και σταθερό λόγω του κινητήρα Gecko 5.

Πρότυπα μηνυμάτων

Εάν έχετε προσαρμόσει ένα μήνυμα ή γράφετε συχνά παρόμοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να αποθηκεύσετε το σχέδιό σας για μελλοντική χρήση, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε το μήνυμά σας ως πρότυπο, επιτρέποντάς σας να το φορτώσετε σε οποιοδήποτε μήνυμα που δημιουργείτε προχωρήστε, χωρίς πρέπει να επαναλάβετε ξανά το ίδιο κείμενο. Επαναχρησιμοποιήστε το πρότυπο όποτε θέλετε. Νέες πληροφορίες μπορούν εύκολα να προστεθούν πριν να αποσταλεί το πρότυπο ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποθηκεύστε ένα μήνυμα ως πρότυπο στο Mozilla Thunderbird

Για να αποθηκεύσετε ένα μήνυμα ως πρότυπο στο Mozilla Thunderbird :

Ένα αντίγραφο του μηνύματος θα πρέπει τώρα να βρίσκεται στο φάκελο " Πρότυπα " του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα σε αυτό το φάκελο κάνοντας διπλό κλικ σε αυτά. Αυτό ανοίγει ένα αντίγραφο του μηνύματος προτύπου το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε και στη συνέχεια να το στείλετε. Δεν επηρεάζεται το αρχικό μήνυμα στο φάκελο " Πρότυπα ".