Οι 8 καλύτεροι E-Readers να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία e-readers από τους Amazon, Barnes και Noble και Kobo

Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων σε tablet ή τηλέφωνο. Πρώτον, έχουν οθόνες σχεδιασμένες για εκτεταμένη ανάγνωση, που αντιστέκονται στην λάμψη του ηλιακού φωτός και συνεπώς προκαλούν λιγότερη οφθαλμική αντοχή. Δεύτερον, δεδομένου ότι δεν έχουν πολλά περιττά κουδούνια και σφυρίγματα ενός δισκίου, είναι συνήθως πολύ ελαφρύτερα, φθηνότερα και έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (συνήθως διαρκούν εβδομάδες). Έτσι για την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων σήμερα, έχουμε συντάξει μια λίστα με τους κορυφαίους ηλεκτρονικούς αναγνώστες που μπορείτε να αγοράσετε το 2018.

Το Amazon Kindle Paperwhite προσφέρει μια εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας οκτώ εβδομάδων με κανονική χρήση και μια εμπειρία ανάγνωσης που ξεπερνά πολύ εκείνη ενός δισκίου. Το τελευταίο Kindle Paperwhite ταιριάζει με τη ναυαρχίδα Kindle Voyage της Amazon στα 300ppi. Η ασπρόμαυρη οθόνη είναι αισθητά πιο έντονη από τις προηγούμενες επαναλήψεις, με πιο έντονη αντίθεση και δεν υπάρχει καμία απόχρωση ακόμα και κάτω από το άμεσο ηλιακό φως. Για τις αναγνώσεις αργά το βράδυ, ενεργοποιήστε τις τέσσερις ενσωματωμένες λυχνίες LED.

Η νέα γραμματοσειρά του συστήματος Bookerly έχει σχεδιαστεί από το έδαφος για να μειώσει την οφθαλμολογική διείσδυση, επιτρέποντας ταυτόχρονα ταχύτερη ανάγνωση. Αυτό δεν είναι μόνο η διαφήμιση των ζωοτροφών. η γραμματοσειρά είναι νόμιμα καθαρή, σύγχρονη και εύκολη στην ανάγνωση. Η μηχανή στοιχειοθέτησης έχει επίσης λάβει μια ενημερωμένη έκδοση, οπότε υπάρχουν λιγότερα αδέξια εσφαλμένα τοποθετημένα γράμματα ή λέξεις που μαστίζουν παλαιότερα μοντέλα.

Το σχετικά απλό Kindle Paperwhite δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το πιο ακριβό σχεδιασμό του Kindle Voyage. Σε σχεδόν μισή λίβρα, είναι λίγο στην βαριά πλευρά και δεν υπάρχει υποδοχή microSD. Ωστόσο, με 4GB εσωτερικής αποθήκευσης υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση χιλιάδων βιβλίων.

Το βιβλιοπωλείο Kindle είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο διαθέσιμο, με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια τίτλους που προσφέρονται. Είναι λίγο αργό να πλοηγηθείτε στο ίδιο το Paperwhite, αλλά μπορείτε πάντα να περιηγηθείτε στο κατάστημα σε φορητό υπολογιστή και να στείλετε το ηλεκτρονικό βιβλίο ασύρματα στη συσκευή σας. Το Kindle Paperwhite, στο χαμηλότερο σημείο τιμών του, έχει το δικαίωμα να σας δείξει διαφήμιση για απρόσκοπτη πρόσβαση στο δίκτυο του Αμαζονίου μέσω WiFi. Αν και αυτές οι διαφημίσεις είναι διακριτικές, θα μπορούσαν να αποτρέψουν τους αναγνώστες σε αναζήτηση μιας πιο παραδοσιακής εμπειρίας.

Το Kindle Oasis είναι το καλύτερο e-reader της Amazon που μπορείτε να αγοράσετε - παρόλο που η τιμή είναι λίγο απότομη. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για το "Rolls Royce" των ηλεκτρονικών αναγνωστών, με ένα ολοκαίνουριο εργονομικό σχεδιασμό, ειδικά κουμπιά για την περιστροφή σελίδων και οπίσθιο φωτισμό για ανάγνωση στο σκοτάδι. Το κωνικό σχέδιο είναι .13 "στο πιο λεπτό του, αλλά ακόμα καταφέρνει να αισθάνεται εξαιρετικά ανθεκτικό. Είναι απόλυτα ισορροπημένη για την ανάγνωση με το χέρι της οθόνης 7 "300ppi που προσφέρει κείμενο ποιότητας λέιζερ. Ζυγίζει επίσης μόλις 4.6 κιλά και είναι το πρώτο Kindle που είναι αδιάβροχο (IPX8) σε φρέσκο ​​νερό για έως και 60 λεπτά. Επίσης νέα: η δυνατότητα να ακούτε ηχητικά βιβλία που αφηγούνται οι αγαπημένες σας προσωπικότητες A-list.

Είτε πρόκειται για μαύρα και άσπρα κόμικς είτε για μεγάλα μυθιστορήματα, η ανάγνωση στην οθόνη είναι πολύ πιο κοντά στην ανάγνωση ενός φυσικού βιβλίου από μια οθόνη smartphone. Είναι τόσο αιχμηρά και ειλικρινά, τόσο καλά. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση, αλλά η Amazon υποστηρίζει ότι το Oasis μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες σε μόλις 30 λεπτά ανά ημέρα ανάγνωσης. Το 8GB της μνήμης θα περιέχει χιλιάδες βιβλία με Wi-Fi 802.11 b / g / n συνδεσιμότητα. Η μηνιαία τιμή Kindle Unlimited του Amazon προσφέρει ένα εκατομμύριο τίτλους σε κίνηση και υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια τίτλοι με τιμές $ 9.99 ή λιγότερο.

Παρόλο που είναι η πιο ακριβή επιλογή στη λίστα, το Kindle Voyage χτυπά τους περισσότερους ανταγωνιστές με οθόνη, ελαφρύ σχεδιασμό και εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας (μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση).

Και υπάρχει μια τεράστια διαφορά κατά την ανάγνωση σε μια τυποποιημένη οθόνη δισκίων σε σχέση με την ανάγνωση σε ένα Kindle Voyage. Η τεχνολογία οθόνης 6 ιντσών της Kindle Voyage χρησιμοποιεί το E-Ink Carta για να επιτύχει την ποιότητα σελίδας που δεν βλάπτει τα μάτια σας με τον ίδιο τρόπο όπως μια LED ή μια οθόνη LCD. Η οθόνη 300ppi σας κάνει να αισθάνεστε σαν να διαβάζετε δεξιά από μια σελίδα χαρτιού, με ένα επίπεδο αυθεντικότητας που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς purists της εκτύπωσης.

Ζυγίζοντας 6,3 ουγκιές, το Kindle Voyage είναι ελαφρύτερο από το Kindle Paperwhite και η προσαρμοστική του φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα στον ατμοσφαιρικό φωτισμό, κάτι που δεν υπάρχει στα φθηνότερα Kindles. Το ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού έχει επίσης έξι λαμπτήρες σε σύγκριση με τα τέσσερα του Paperwhite. Επιπλέον, μια λειτουργία που ονομάζεται Page Press σάς επιτρέπει να γυρίσετε τη σελίδα χωρίς να σηκώσετε ακόμη ένα δάχτυλο.

Το Kindle Voyage διαθέτει 4GB αποθήκευσης για να χειριστεί την προσωπική σας συλλογή βιβλίων. Το να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το κατάστημα Kindle του Amazon σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε από εκατομμύρια βιβλία και, σε αντίθεση με τα πιο φθηνά Kindles, δεν υπάρχει αναγκαστική διαφήμιση.

Το Fire 7 της Amazon είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης - είναι επίσης ένα πλήρες tablet εξοπλισμένο με την Alexa. Ενώ μπορεί να μην χρειάζεστε όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα σας, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτή τη συσκευή ελκυστική για τους άπληστους αναγνώστες.

Πρώτα απ 'όλα, η εκπληκτική επίδειξη επίδειξης 1024 x 600 IPS επτά ιντσών έχει υψηλή αντίθεση, ζωντανά χρώματα και έντονο κείμενο για να κάνει την ανάγνωση για ώρες στο τέλος άνετη και ευχάριστη. Δεύτερον, μπορεί να υπερηφανεύεται για οκτώ ώρες ζωής της μπαταρίας, οπότε δεν θα χρειαστεί να χρεώνετε μεταξύ των κεφαλαίων. Τρίτον, το Fire OS διαθέτει μια αποκλειστική λειτουργία Blue Shade που βελτιστοποιεί αυτόματα τον οπίσθιο φωτισμό για μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης σε χαμηλό φωτισμό. Τέλος, η Οικογενειακή Βιβλιοθήκη συνδέει το λογαριασμό σας στο Amazon με αυτό των συγγενών σας για να σας επιτρέψει να μοιράζεστε βιβλία.

Αν είστε αναγνώστης που δεν θέλει να ρίξει τον ηλεκτρονικό σας αναγνώστη στο tote σας, θα αγαπάτε επίσης το γεγονός ότι το Fire 7 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. (Ήταν βαθμολογημένη ως διπλάσια ανθεκτική από την iPad mini 4, για να μην αναφέρουμε, είναι και φθηνότερη!) Για περισσότερα από 30 δολάρια μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο tablet των 8 ιντσών Fire, το οποίο θα σας βαθμολογήσει μια μεγαλύτερη οθόνη ανάγνωσης και άλλες τέσσερις ώρες της ζωής της μπαταρίας, αλλά θεωρούμε ότι αυτό το επτά-incher είναι μια καλή ισορροπία μεταξύ της λειτουργίας και της φορητότητας.

Εάν παίρνετε τον ηλεκτρονικό σας αναγνώστη στην παραλία, θα χρειαστείτε μια συσκευή που θα αντέξει τα κύματα. Ο ηλεκτρονικός αναγνώστης Kobo Aura H2 είναι αδιάβροχος (συμβατός με IP67) μέχρι βάθη ενός μέτρου για έως και 30 λεπτά. Και ενώ δεν θα συνιστούσαμε να διαβάζετε υποβρύχια, θα επιβιώσουν σίγουρα τις μεγάλες παλίρροιες ή μια απροσδόκητη βύθιση στην μπανιέρα. Η οθόνη αφής είναι 6,8 ίντσες με αξιόπιστη ανάλυση 1430 x 1080 (265 dpi). Χρησιμοποιεί επίσης Carta E Ink, το οποίο είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται στο Kindle Paperwhite. Η ίδια η συσκευή είναι αρκετά τσέπη, που μετρά 8,7 x 7 x 1,3 ίντσες και ζυγίζει λίγο περισσότερο από μία λίβρα. Εκτός από τα βιβλία Kindle, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εύκολα epubs από το Google Books, το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη δωρεάν συλλογή ebooks.

Η ομορφιά του Amazon Fire HD 8 είναι ότι όταν τα μάτια σας κουράζονται από την ανάγνωση (η οποία πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτό το tablet δεν υπάρχει E Ink όπως τα Kindles), μπορείτε να μεταβείτε στην ακρόαση του βιβλίου σας. Χάρη στην ενσωμάτωση με την Audible και την Amazon Alexa, μπορείτε να πείτε "Alexa, διαβάστε τα Παιχνίδια Πείνας", και αυτή θα πάρει την ανάγνωση δεξιά εκεί που έχετε σταματήσει. Μπορείτε επίσης να την ζητήσετε να διακόψει, να συνεχίσει και να προχωρήσει. Τα υπάρχοντα ακουστικά μέλη που έχουν πιστώσεις μπορούν να αγοράσουν βιβλία απλώς ζητώντας από την Alexa να διαβάσει ένα βιβλίο που δεν κατέχουν ακόμη, ενώ τα μη μέλη μπορούν να αγοράσουν από την ιστοσελίδα Amazon ή Audible.

Αφού τελειώσετε το βιβλίο σας, μπορείτε να μεταβείτε σε σέρφινγκ ή streaming, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,3 GHz μέσα στο Fire HD 8. Και φυσικά, όλα φαίνονται όμορφα στην οθόνη 1280 με 800 υψηλής ευκρίνειας με πάνω ένα εκατομμύριο εικονοστοιχεία (189 ppi).

Με την τραγανή οπίσθιο φωτισμό οθόνης Epson με οπίσθιο φωτισμό 6 ιντσών, το Barnes και το Noble Nook Glowlight Plus διατηρούν το δικό τους κατά των Kindles. Είναι ακόμα ελαφρώς μικρότερο και ελαφρύτερο από το Kindle Paperwhite, αλλά πακέτα σε οθόνη με το ίδιο μέγεθος και ανάλυση. Υπάρχει 4GB εσωτερικής αποθήκευσης και μπορείτε να πετύχετε περίπου έξι εβδομάδες κανονικής χρήσης μεταξύ των χρεώσεων.

Το Glowlight Plus ορίζει επίσης τα πρότυπα στεγάνωσης με πιστοποίηση IP67. Μπορείτε να βυθίσετε το Glowlight Plus υποβρύχια για έως και 30 λεπτά χωρίς πρόβλημα, έτσι τα μικρά ατυχήματα της ζωής δεν σας επιβραδύνουν ενώ βρίσκεστε στη μέση της τελευταίας σας ανάγνωσης.

Το Glowlight διαβάζει αρχεία Epub και PDF, αλλά δεν υποστηρίζει τη μορφή Mobi του Amazon. Ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της Barnes & Noble είναι εξαιρετικό και αναμφισβήτητα καλύτερο από το κατάστημα Kobo, δεν ταιριάζει απόλυτα με το κατάστημα της Amazon όσον αφορά τη χρηστικότητα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της επιλογής του Nook Glowlight Plus είναι ότι τρέχει μια έκδοση του Android (συνήθως 4.4.2). Για όσους θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο των συσκευών τους, είναι δυνατό να «ριζώνουν» το Nook Glowlight Plus, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένο λογισμικό. Μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές ανάγνωσης από τρίτους, ή ακόμα και άλλες εφαρμογές Android όπως το Dropbox και το Typemail.

Παρόλο που είναι ένας θαυμάσιος ανταγωνιστής στο Kindle Paperwhite και το Voyage, ειδικά στο φυσικό σχεδιασμό και στην οθόνη του, το Nook Glowlight Plus δεν έχει αρκετά αντιληπτική οθόνη αφής και το λογισμικό δεν είναι τόσο κομψό.

Για τον εκκολαπτόμενο αναγνώστη στη λίστα σας, την άνοιξη για αυτό το δισκίο 7 ιντσών φιλικό προς τα παιδιά. Ενώ έρχεται προφορτωμένο με περισσότερες από 50 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών παιχνιδιών, ανάγνωσης, μαθηματικών και άλλων, τρέχει επίσης το Android 5.1 OS (Lollipop), ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Kindle αν αυτή είναι η προτιμώμενη πλατφόρμα σας. Διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,5 GHz, 1 GB μνήμη συστήματος και 16 GB ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης, καθώς και πρόσθετη μνήμη μέσω υποδοχής κάρτας microSD. Όλα αυτά, και εξακολουθεί να ζυγίζει λιγότερο από δύο κιλά. Οι προηγμένοι γονικοί έλεγχοι σάς επιτρέπουν να ελέγχετε ό, τι έχει πρόσβαση το παιδί σας, εν τω μεταξύ, ένα ανθεκτικό περίβλημα προστατεύει από τις αναπόφευκτες προσκρούσεις και μώλωπες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .