Καλύτερες εφαρμογές iPad για Blogging

10 Εφαρμογές iPad Bloggers πρέπει να δοκιμάσουν

Εάν διαθέτετε μια συσκευή tablet iPad, τότε ίσως να την χρησιμοποιείτε ήδη για να μπείτε στο blog με την εφαρμογή iPad για την εφαρμογή blogging, όπως η εφαρμογή WordPress για κινητά . Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές iPad που μπορούν να κάνουν το blogging πιο εύκολο, γρηγορότερο και καλύτερο. Ακολουθούν 10 από τις καλύτερες εφαρμογές iPad για blogging που πρέπει να δοκιμάσετε.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές iPad είναι δωρεάν, μερικές προσφέρουν δωρεάν και πληρωμένες εκδόσεις (με πρόσθετα χαρακτηριστικά) και μερικές προσφέρονται με μια τιμή. Όλες οι εφαρμογές iPad που αναφέρονται παρακάτω είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά εξαρτάται από εσάς να εξετάσετε τις λειτουργίες τους και να επιλέξετε εκείνες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας σε μια τιμή που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

01 από 10

1Password για το iPad

Justin Sullivan / Προσωπικό / Getty Images
Υπάρχουν πολλά εργαλεία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, αλλά το 1Password για το iPad είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Αντί να προσπαθείτε να θυμάστε όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας όταν κάνετε blogging εν κινήσει, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν ενιαίο κωδικό πρόσβασης και να έχετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους ιστότοπούς σας χρησιμοποιώντας ένα μόνο 1Password. Είναι ένας εξοικονόμηση χρόνου και ένας μειωτής πίεσης!

02 από 10

Feedler για το iPad

Αν εγγραφείτε σε τροφοδοσίες RSS για να παρακολουθήσετε τα νέα και τα σχόλια που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας, τότε το Feedler είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές iPad για τη διαχείριση και προβολή περιεχομένου από τις συνδρομές των ροών σας. Μπορείτε να λάβετε ιδέες για δημοσιεύσεις ιστολογίου , να βρείτε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει και πολλά άλλα. Αυτή η εφαρμογή iPad είναι δωρεάν, οπότε αξίζει να δοκιμάσετε! Περισσότερο "

03 από 10

Δήλωση Δράκου για το iPad

Η Δήλωση του Dragon σάς επιτρέπει να μιλάτε και οι λέξεις σας πληκτρολογούνται αυτόματα στο iPad σας για εσάς. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να υπαγορεύσετε μηνύματα κειμένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώσεις Facebook, ενημερώσεις Twitter και πολλά άλλα.

04 από 10

Analytics HD

Το Analytics HD για iPad είναι μια εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε για κάθε blogger που του αρέσει να διατηρεί καρτέλες στην απόδοση του ιστολογίου του χρησιμοποιώντας το Google Analytics . Η εφαρμογή διευκολύνει την προβολή των μετρήσεων απόδοσης του ιστοτόπου σας ανά πάσα στιγμή απευθείας από το iPad σας.

05 από 10

SplitBrowser για το iPad

Το SplitBrowser είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές iPad για αύξηση της παραγωγικότητας, επειδή σας επιτρέπει να βλέπετε ταυτόχρονα δύο ιστοσελίδες. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου κατά την αντιγραφή μιας προσφοράς ή την ταυτόχρονη αποθήκευση εικόνων. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος των παραθύρων και να αλλάξετε από οριζόντια σε κατακόρυφη προβολή οποιαδήποτε στιγμή.

06 από 10

HootSuite

Το HootSuite είναι το αγαπημένο μου εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων και η εφαρμογή HootSuite iPad είναι η τέλεια επιλογή για να μοιράζεστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας και να δημιουργείτε σχέσεις με άτομα σε Twitter, Facebook, LinkedIn και πολλά άλλα. Περισσότερο "

07 από 10

Dropbox για iPad

Το Dropbox είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη διαχείριση εγγράφων και την κοινή χρήση σε υπολογιστές και συσκευές. Με την εφαρμογή Dropbox iPad, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας, να τα ενημερώσετε, να τα συγχρονίσετε και να τα αποθηκεύσετε, ώστε να είναι διαθέσιμα από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή ανά πάσα στιγμή. Περισσότερο "

08 από 10

Evernote

Το Evernote είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την οργάνωση. Με την εφαρμογή Evernote iPad μπορείτε να κάνετε σημειώσεις, να εγγράφετε σημειώσεις ήχου, να καταγράφετε και να αποθηκεύετε εικόνες, να δημιουργείτε λίστες και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι εργασίες, σημειώσεις και υπενθυμίσεις μπορούν να αναζητηθούν από οποιαδήποτε συσκευή ή υπολογιστή. Περισσότερο "

09 από 10

GoodReader για το iPad

Το GoodReader για το iPad σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε έγγραφα PDF στο iPad σας. Δεδομένου ότι τόσα πολλά έγγραφα που δημιουργούν, δημοσιεύουν και μοιράζονται οι bloggers είναι σε μορφή PDF, αυτή είναι μια βασική εφαρμογή iPad για ανθρώπους που τους αρέσει να κάνουν blog εν κινήσει.

10 από 10

FTP στο Go for iPad

Για πιο προηγμένους bloggers που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία στους διακομιστές FTP τους από τα iPads τους, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές iPad για να το κάνει. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές του ιστολογίου σας μέσω του FTP με αυτήν την εφαρμογή για κινητά.