Πώς να πάρετε την Apple TV σας σε διακοπές

Η Apple TV on the Move κάνει την αίσθηση, αλλά παίρνει προετοιμασία

Παραδεχτείτε, είστε γαντζωμένοι. Το Apple TV 4 είναι εθιστικό. Μπορείτε να δείτε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε, όποτε θέλετε, από οπουδήποτε και όταν δεν θέλετε να προσέξετε τίποτα, μπορείτε να ακούσετε μουσική, να μάθετε πράγματα, να παίξετε παιχνίδια. Και στη συνέχεια πηγαίνετε σε διακοπές και η τηλεόραση στην αίθουσα του ξενοδοχείου σας χάλια, Δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Εδώ πρέπει να εξετάσετε εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε με την Apple TV σας - δεν είναι τόσο εύκολο όσο ίσως θέλετε.

Ο, τι χρειάζεσαι

Εκτός από την Apple TV και το Siri Remote, θα χρειαστείτε:

Και ίσως χρειαστεί ...

Λήψη της Apple TV online

Ενώ πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δεν προσφέρουν όλες ευρυζωνικές συνδέσεις ή δωρεάν Wi-Fi. Προσθέτοντας προσβολή σε τραυματισμό, ορισμένα ξενοδοχεία επιμένουν να χρεώνουν τους επισκέπτες με υψηλά τέλη για να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Αυτό σημαίνει ότι πριν ταξιδέψετε, θα πρέπει να ελέγξετε με τον προορισμό σας για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι σε θέση να σας παρέχουν είτε ένα δίκτυο Wi-Fi που μπορείτε να συνδέσετε με την Apple TV σας είτε μια ενσύρματη ευρυζωνική σύνδεση που μπορείτε να συνδέσετε απευθείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας . Εάν πρέπει να το κάνετε αυτό, τότε θα θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα AirPort Express ή άλλο φορητό δρομολογητή Wi-Fi. Θα χρειαστείτε αυτό για να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο Wi-Fi, το οποίο θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε online την Apple TV σας.

Διεύθυνση MAC

Ακόμη και αν έχετε Wi-Fi, η μεγάλη πρόκληση είναι ότι δεν είναι κάθε υπηρεσία φιλοξενίας που εστιάζει στο Wi-Fi. Ενώ μερικοί προορισμοί φαίνονται πολύ χαρούμενοι για να επιτρέψουν σε όλους τους επισκέπτες να ενταχθούν στο δίκτυο όπως και όταν το επιθυμούν, άλλοι σας απαιτούν να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα, η οποία δεν είναι καλή για μια Apple TV, καθώς δεν διαθέτει ενσωματωμένο Φυλλομετρητής .

Μην χάσετε την ελπίδα - πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες για να διαχειριστούν τον παροχέα τους σε απευθείας σύνδεση και ίσως μπορείτε να πάρετε το πλήρωμα τεχνικής υποστήριξης σε αυτές τις εταιρείες για να προσθέσετε χειροκίνητα την Apple TV σας στο δίκτυο, αν και θα πρέπει να δώσετε τους διεύθυνση MAC. Υποθέτοντας ότι έχετε ρυθμίσει με επιτυχία τη συσκευή μόλις βρείτε τη διεύθυνση στο Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά και καταχωρίσατε ως διεύθυνση Wi-FI .

Ψάχνετε για αυτόν τον 12-ψήφιο δεκαεξαδικό κώδικα, έχει νόημα να το βρείτε πριν ταξιδέψετε και να το κολλήσετε σε μια ετικέτα στο κάτω μέρος της Apple TV σας. Ο αριθμός τεχνικής υποστήριξης εκτυπώνεται συχνά στην κάρτα, ο οποίος εξηγεί πώς λειτουργεί η πρόσβαση στο Internet στο ξενοδοχείο σας ή ζητήστε βοήθεια στη ρεσεψιόν.

Δημιουργία ενσύρματου ασύρματου δικτύου

Εάν ο χώρος που μένετε έχει μια ενσύρματη ευρυζωνική σύνδεση που μπορείτε να συνδέσετε στο δωμάτιό σας, μπορείτε να πάρετε την Apple TV σε απευθείας σύνδεση απλά με τη λήψη της μονάδας Mac ή AirPort Express online και γρήγορα δημιουργώντας ένα ad hoc δίκτυο Wi-Fi κατά τη διάρκεια της διαμονής σας .

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας σε ένα hotspot Wi-Fi:

Αν δεν διαθέτετε ευρυζωνική σύνδεση για να συνδέσετε απευθείας τις επιλογές σας, θα είναι λίγο πιο περιορισμένη, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mac ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στο δίκτυο Wi-Fi και στη συνέχεια να μεταφέρετε την Apple TV σας στο δίκτυο με συνδέοντας το Mac στην τηλεόραση Apple σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet.

Η επιλογή iPhone

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση 4G του iPhone σας για να ρυθμίσετε ένα προσωρινό δίκτυο Wi-Fi για να υποστηρίξετε την Apple TV στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ενώ αυτό θα σας αφήσει υπεύθυνο για τις χρεώσεις δεδομένων, εκτός αν έχετε ένα γενναιόδωρο πάροχο δικτύου, σας επιτρέπει τουλάχιστον να έχετε τα πάντα σε απευθείας σύνδεση σχετικά γρήγορα. Ο συνάδελφός μου, ο Sam Costello, έχει το κοκαλιάρικο για το πώς να το κάνει αυτό .

Αργό λεωφορείο

Πριν ταξιδέψετε πρέπει επίσης να μάθετε πόσο γρήγορα είναι τα δίκτυα των ξενοδοχείων σας. Κάθε ταξιδιώτης γνωρίζει ότι ορισμένα δίκτυα ξενοδοχείων είναι αρκετά αργά, εν μέρει επειδή μπορεί να μοιράζονται εύρος ζώνης μεταξύ πολλών επισκεπτών, όλοι τους οποίους ίσως προσπαθούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο ταυτόχρονα.

Ένα αργό δίκτυο σημαίνει ότι το περιεχόμενο που κάνετε streaming θα καθυστερήσει, θα μετακινηθεί και θα καθυστερήσει. Οι ταινίες μπορεί να σταματήσουν και η μετάβαση σε νέες εκπομπές μπορεί να διαρκέσει. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι πιο λογικό να χρησιμοποιήσετε την Apple TV σας για να μεταδώσετε περιεχόμενο που έχετε ήδη στο Mac, το iPad ή το iPhone σας, παρά να αποκτήσετε πρόσβαση σε ταινίες στο διαδίκτυο.

Ένας τρόπος για να πάρετε μια ελαφρώς καλύτερη εμπειρία μπορεί να είναι να επιλέξετε τη μορφή Τυπικής Οριστικότητας για κάθε ταινία που κάνετε λήψη μέσω του iTunes Store.

Εδαφικά προβλήματα

Δεν πρέπει να χάσετε την ελπίδα σε όλες αυτές τις προκλήσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να τους ξεπεράσετε ή τουλάχιστον να τις προβλέψετε προτού ταξιδέψετε τώρα που γνωρίζετε τις σωστές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε: γεωγραφία.

Βλέπετε, ενώ θα έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας στο iTunes χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό της Apple, ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά δεν λειτουργούν πλέον επειδή βρίσκεστε σε ένα μέρος που δεν υποστηρίζουν. Πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής θα εντοπίσουν την τοποθεσία σας προτού να αρχίσουν να στέλνουν το περιεχόμενό τους σε εσάς, αρνούμενοι την πρόσβασή σας εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία στην οποία δεν υπάρχει η άδεια εκχώρησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις

Ανάλογα με τον τόπο που επιλέγετε να επισκεφθείτε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια τηλεόραση Apple δεν πρόκειται να είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε έξυπνη τηλεόραση στο χαζό ξενοδοχείο σας. Αν συμβαίνει αυτό, ίσως πρέπει να συνδέσετε το iPhone ή το iPad σε οποιαδήποτε οθόνη είναι διαθέσιμη χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα AV Lightning Digital και ένα καλώδιο HDMI.

Αν έχετε ένα γενναιόδωρο επίδομα δεδομένων 4G, ίσως μπορείτε να απολαύσετε ταινίες συνεχούς ροής και δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε τον αριθμό Mac με οποιονδήποτε για να πάρετε ένα iPhone ή iPad online χρησιμοποιώντας Wi-Fi δωμάτιο δωματίων. Μπορεί επίσης να θέλετε να συνδέσετε έναν διακομιστή μέσων οικίας, όπως το VLC .

Έχετε υπέροχες διακοπές.