Τα καλύτερα παιχνίδια δράσης για το iPad

Με την προσθήκη της οθόνης Retina, τα παιχνίδια στο iPad έχουν φτάσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, μερικά παιχνίδια αρχίζουν να ανταγωνίζονται αυτό που μπορείτε να δείτε στο Xbox 360 του PlayStation 4. Και τα παιχνίδια παίρνουν όλο το βάθος επίσης, οδηγώντας σε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία. Τα καλύτερα παιχνίδια δράσης είναι εκείνα που απαιτούν κάποιο συντονισμό χειρός-ματιού και μερικά μυαλά, αλλά πάνω απ 'όλα, πρέπει να είναι γεμάτα διασκέδαση.

Τα καλύτερα κλασικά παιχνίδια Arcade για το iPad

Υπάρχει λίγο κάτι για όλους σε αυτόν τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θέλουν να επιβιώσουν από μια αποκάλυψη ζόμπι, εκείνους που αγαπούν μια καλή περιπέτεια και αυτούς που λατρεύουν ρετρό παιχνίδια.

Walking Dead: Το παιχνίδι

Όπως και η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά AMC, υπάρχει μόνο μια λέξη που περιγράφει το Walking Dead: The Game. Φοβερός. Το παιχνίδι φέρνει το τρόμο επιβίωσης και το ψυχολογικό θρίλερ θέμα της σειράς στο παιχνίδι σε μια νέα ιστορία που λέγεται σε πέντε ξεχωριστά επεισόδια. Αν αγαπάτε την τηλεοπτική σειρά - ή απλά αγαπούν τα παιχνίδια ζόμπι - θα αγαπήσετε αυτό. Περισσότερο "

Punch Quest

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε ένα παιχνίδι με παράλληλη κύλιση όπως το Golden Axe με έναν ατελείωτο δρομέα όπως το Temple Run; Punch Quest. Παίρνει την ατελείωτη ενέργεια που τρέχει και την αναδιπλώνει στην πλευρά της καθώς τρέχετε και γροθιάζετε το δρόμο σας μέσα από το παιχνίδι, συλλέγοντας νόμισμα και αγοράζοντας νέες ικανότητες στην πορεία. Ένα μεγάλο buy για όσους αγαπούν το ατελείωτο genre runner, αλλά πιστεύει ότι τα τελευταία παιχνίδια έχουν μόλις επαναλάβει το ίδιο παλιό παλιό. Περισσότερο "

LEGO Χάρι Πότερ

Αυτό θα μπορούσε να είναι πραγματικά το LEGO Ό, τι κι αν είναι. Όλα τα παιχνίδια του Lego αξίζουν, συνεπώς είναι πραγματικά στο χέρι σας να επιλέξετε ποιο ταιριάζει με το ενδιαφέρον σας. Εάν δεν είστε fan του Χάρι Πότερ, μπορείτε να πάτε με το έπος Star Wars ή να πάτε φανταστικές με τον Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Μπορείτε να είστε ακόμη και ένας superhero στο LEGO Batman. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, είναι δύσκολο να πάει στραβά με ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια LEGO στο iPad; Βρίσκω!

Grand Theft Auto: Αντιπρόεδρος

Η σειρά Grand Theft Auto εισπνέει νέα ζωή στο παιχνίδι sandbox. Ενώ το παιχνίδι δεν είναι χωρίς ιστορία, η ομορφιά της σειράς Grand Theft Auto είναι πόση ελευθερία πρέπει να βγείτε και να κάνετε ό, τι θέλετε στο παιχνίδι. Η Vice City είναι ένα από τα καλύτερα λιμάνια για το iPad, το οποίο έχει δει πρόσφατα πολλά μεγάλα παιχνίδια όπως το Gate Baldur και το Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας που μεταφέρθηκαν στην πλατφόρμα. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει και αρνητικό αντίκτυπο, όπως όταν έχετε μια μακρά πορεία πίσω όταν αποτύχετε σε μια αποστολή. Αν σας αρέσει κάποια ελευθερία στα παιχνίδια σας, ή απλά θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης, το Grand Theft Auto είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερο "

Νεκρό χώρο

Το Dead Space είναι γνωστό στους παίκτες της κονσόλας. Βγήκε από το πουθενά για να είναι ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα του 2008. Και Dead Space για το iPad είναι εξίσου καλό. Με τη λέξη της συνέχειας του παιχνιδιού της κονσόλας που έρχεται κάτω από το σωλήνα, η Electronic Arts δημιούργησε μια μοναδική ιστορία για το Dead Space στο iPad, με ένα οικόπεδο που θα συνδέσει το αρχικό Dead Space με τη συνέχεια του. Το παιχνίδι διαθέτει δροσερά νέα όπλα και τρόπους επιβίωσης όπως 5 λεπτά για να σκοτώσει και μια ατελείωτη έκδοση επιβίωσης. Περισσότερο "

Αδικία: Θεοί ανάμεσά μας

Αδικία: Οι Θεοί μεταξύ μας δεν πρόκειται να κερδίσουν στρατηγικό παιχνίδι της δεκαετίας. Θα χρειαζόταν κάποιο σκεπτικό για να ληφθεί υπόψη και αυτή η τιμή. Και δεν θα κερδίσει το μαχητικό παιχνίδι της δεκαετίας, αν και αυτό είναι κυρίως αυτό που κάνετε: αγώνα. Αλλά θα προσφέρει πολλή διασκέδαση, και ως παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι , μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν πριν αποφασίσετε αν θέλετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε αυτό. Ένα όμορφα rendered παιχνίδι, αν σας αρέσει το θέμα υπερήρωα ή βρείτε τον εαυτό σας καρύδια για comics DC , σίγουρα θα θέλετε να το ελέγξετε έξω. Περισσότερο "

Άγριο αίμα

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια δράσης σας να έχουν λίγο περισσότερο RPG στοιχείο σε αυτά, το άγριο αίμα του Gameloft μπορεί να είναι περισσότερο για σας. Ως Λάνσελοτ, είχατε ένα χέρι στο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η γη. Μετά την προδοσία του βασιλιά Αρθούρου, η Morgana μπόρεσε να ανοίξει μια πύλη Hell, ενώ ο Arthur είναι πολύ απογοητευμένος για να φροντίσει. Εναπόκειται σε σας να νικήσετε τις ορδές των δαίμων. Όχι ακριβώς μια ιστορία, αλλά αρκετά για να ξεκινήσετε. Ένα όμορφο παιχνίδι που ζυγίστηκε κατά καιρούς από όχι-πάντα-ομαλή ελέγχους, αυτό είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια δράσης περιπέτεια στο iPad. Περισσότερο "

Εκτέλεση του ναού

Το Temple Run είναι η ιδανική αναδρομή στα παλιομοδίτικα arcade games. Ως τρισδιάστατη πλατφόρμα, είναι απλό να παίρνετε και να παίζετε, και όμως έχει έναν εθιστικό παράγοντα που σας κρατάει να επιστρέφετε για περισσότερα. Είναι εύκολο να μάθεις, δύσκολο να κυριαρχήσεις και σε ωθεί πραγματικά να νικήσεις το υψηλότερο σκορ σου κάθε φορά που παίζεις. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε power-ups στο κατάστημα και μένουν ξεκλειδωμένα για τα μελλοντικά παιχνίδια. Δεν είναι περίεργο το παιχνίδι έχει κατεβάσει τόσες φορές από την κυκλοφορία του στα μέσα του 2011.

Συμβουλές Temple Run και Powerups Περισσότερα »

Θανάσιμο Ράλλυ

Ο τύπος του παιχνιδιού που είναι εύκολο να πάρει και δύσκολο να καταρρεύσει, το Death Rally είναι για όλους όσους επιθυμούσαν ποτέ το Twisted Metal να έρθουν στο iPad. Ένα παιχνίδι καταπολέμησης των οχημάτων, το Death Rally θα σας κάνει να αγωνίζεστε σε τροχιά και να πυροβολείτε πυραύλους, πολυβόλα και να πετάξετε ορυχεία για να φουσκώσετε το δρόμο σας στην κορυφή του αγώνα. Και ανάμεσα στις φυλές, θα χρησιμοποιήσετε τη σκληρά κερδοφόρα ζύμη σας για να αγοράσετε καινούργια αυτοκίνητα, να προσαρμόσετε τη βόλτα σας και να χτυπήσετε μερικά νέα όπλα. Περισσότερο "

Monster Dash

Γνωρίστε τον Barry Steakfires. Του αρέσει να τρέχει. Δεν του αρέσουν τα τέρατα. Και εδώ αρέσει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης-τρόμου-πλατφόρμας από το Halfbrick Studios, ο οποίος μας έφερε και φρούτα Ninja. Εάν σας άρεσε η Pitfall Harry, αλλά επιθυμείτε να έχει πολύ λιγότερη ταλάντευση πάνω από κοιλώματα βάλτους και πολύ περισσότερες μούμιες λήψης με ένα κυνηγετικό όπλο, το Monster Dash είναι το παιχνίδι για εσάς. Περισσότερο "

Pizza Vs. Σκελετοί

Εύκολα μία από τις πιο αστείες (και τις πιο μοναδικές) ιδέες στο App Store, η Pizza vs Skeletons σάς φέρνει στα παπούτσια (αν είχε παπούτσια) (το μαντέψατε) μια πίτσα. Θα ανεβείτε εναντίον όλων των τύπων σκελετών, καθώς θα πολεμάτε μέσα από πολλά μίνι παιχνίδια, προσαρμόζοντας την πίτσα σας κατά μήκος του δρόμου με διαφορετικούς τύπους επικάλυψης. Περισσότερο "

Rage HD

Έχοντας φέρει ονόματα όπως το Castle Wolfenstein, το Doom και το Quake, το iD Software είναι κάτι σαν θρύλος στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Το επερχόμενο παιχνίδι τους, Rage, είναι ένα παιχνίδι κονσόλας με στοιχεία FPS και RPG.

Αλλά δεν χρειάζεται να περιμένουμε την απελευθέρωσή του για να πάρουμε μια αίσθηση για τον κόσμο του Rage. Το Rage HD είναι ένας shooter επί τροχιών που λαμβάνει χώρα σε μια μετα-αποκαλυπτική παράσταση παιχνιδιών, όπου φυσάει μακριά μέλη της μεταλλαγμένης ορδή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσουν τα σημεία. Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια στο iPad, ο Rage διαθέτει επίσης μια μη HD έκδοση. Περισσότερο "

Pinball HD

Το Pinball HD έχει ακριβώς το σωστό μίγμα δροσερών τραπεζιών, ομαλού σχεδιασμού και ωραίων ελέγχων για να σας κάνει να νομίζετε ότι παίζετε ένα πραγματικό παιχνίδι φλίπερ. Σίγουρα, δεν μπορείτε να πάρετε το iPad σας και να το κουνήσετε λίγο για να πάρετε την μπάλα να κάνει ό, τι θέλετε - ίσως θα το προσθέσουν ως ένα χαρακτηριστικό στο μέλλον - αλλά μπορείτε να κερδίσετε ένα δροσερό σκορ σε ένα πολύ pinball σαν πίνακα αποτελεσμάτων και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε σε online leaderboards για όλους τους φίλους σας για να δείτε. Το παιχνίδι έρχεται με τρία διαφορετικά τραπέζια φλίπερ με ένα τραπέζι Slayer (ναι, το Slayer the heavy metal band) που διατίθεται ως περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης. Περισσότερο "

Rayman Jungle Run

Αγαπάτε πλατφόρμες; Αν και δεν είναι τόσο διάσημο όσο ο Mario, η σειρά Rayman είναι μία από τις πιο εικονικές σειρές στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών. Και η Ubisoft έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά που κάνει τη μετάβαση στην οθόνη αφής. Το Rayman Jungle Run διαθέτει μικρότερα επίπεδα αρθρωτά μαζί με τρόπο που σας επιτρέπει να καταναλώνετε το περιεχόμενο με γρήγορο ρυθμό, αλλά για όσους αγαπούν να δημοσιεύουν τέλειες βαθμολογίες για κάθε επίπεδο, υπάρχει ένας τόνος πρόκλησης κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Περισσότερο "

MetalStorm: Συνδεδεμένοι

MetalStorm: Online σας βάζει στο θάλαμο διακυβέρνησης των δικών σας (και αρκετά προσαρμόσιμων) αεροσκαφών. Και μια φορά στον ουρανό, θα ανεβείτε ενάντια στον καλύτερο αντίπαλο που μπορεί να προσφέρει ένας υπολογιστής: άλλος παίκτης. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το MetalStorm: Online διαθέτει online παιχνίδι, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε σε μια κατάσταση επιβίωσης co-op με τους φίλους σας ή απλά να τους προκαλέσετε σε μια μονομαχία και να τους πετάξετε έξω από τον αέρα. Το παιχνίδι έχει διαισθητικούς ελέγχους και καλή γραφικά και, καλύτερα από όλα, είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν επενδύσετε σε αυτό μέσω μικροδιαπραγματεύσεων.

Στάδια Ζόμπι

Για τον ανεπίσημο ανεμιστήρα παιχνιδιών, υπάρχουν Stupid Zombies. Ένα παιχνίδι παζλ που πέρασε σε μπουκιά μεγέθους κομμάτια, θα είστε αντιμέτωποι μακριά από την αποκάλυψη ζόμπι με πυροβόλησε τις ορδές undead. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά εμπόδια που θέλουν να φτάσουν στο δρόμο σας, οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το noggin στην κορυφή του κεφαλιού σας για να ricochet αυτές τις σφαίρες σε σφαγιάδες undead. Ας ελπίσουμε ότι είστε πιο έξυπνοι από τους ζόμπι που έρχονται μετά από σας. Περισσότερο "

BlocksClassic

Εάν οι αρχές της δεκαετίας του '80 είχαν περάσει παίζοντας ξεμπλοκάρισμα στο Atari 2600, θα έχετε ένα πραγματικό λάκτισμα από το BlocksClassic. Μια επαναστατική φαντασία του στιλ παιχνιδιού Breakout, το BlocksClassic σάς επιτρέπει να σπάτε τα μπλοκ και να ξεκλειδώσετε πολλές μπάλες και μπόνους με τη μορφή μπανάνας και αστέρι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλή ποικιλία σε επίπεδο σχεδιασμού και για όσους σας αρέσει να δοκιμάσετε προτού να αγοράσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την δωρεάν έκδοση.