Τα καλύτερα κλασικά παιχνίδια Arcade στο iPad

Θυμηθείτε όταν ήσαστε παιδί που γλιστράει σε μια καμπίνα παιχνιδιών και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα μπορούσατε να κατέχετε μια στοά; Έχει έρθει εκείνη η μέρα. Μεταξύ των μεμονωμένων λιμανιών των κλασικών arcade και των συλλογών από τους μεγάλους προγραμματιστές arcade, μπορείτε να έχετε σχεδόν όλα τα παιχνίδια στα οποία εξαρτήσατε στην arcade στη δεκαετία του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Και αν αγοράσετε το iCade αξεσουάρ, μπορείτε να μετατρέψετε το iPad σε ερμάριο παιχνιδιών. Το iCade είναι ένα dock / arcade cabinet για το iPad που συνοδεύεται από joystick και κουμπιά. Πολλά παιχνίδια σε αυτήν τη λίστα είναι συμβατά με αυτό.

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια iPad

Ο Δάσκαλος του Δράκου

Μια αφίσα για το τηλεοπτικό παιχνίδι λέιζερ του 1983 "Dragon's Lair", που παράγεται από την Cinematronics, με κινούμενα σχέδια από τον Don Bluth. Ασημένια συλλογή οθόνης / Getty Images

Το Lair του Δράκου ήταν ένα άλλο τεράστιο χτύπημα στη στοά. Για την εποχή του είχε εκπληκτικά γραφικά και το ενσωματωμένο χιούμορ του παιχνιδιού το έκανε να κάνει μια έκρηξη για να παίξει. Αλλά αυτό που πραγματικά κράτησαν τα παιδιά σαν κι εμένα που έριχναν τετράγωνα σε αυτό ήταν η δυσκολία του παιχνιδιού. Όπως τα περισσότερα παιχνίδια εκείνης της εποχής, χτίστηκε γύρω από το πόσο μακριά θα μπορούσατε να φτάσετε και πόσο χρόνο θα μπορούσατε να παίξετε, αλλά σε αντίθεση με τα παιχνίδια που έφεραν ένα σκορ, το Dragon's Lair σάς ώθησε επειδή θέλατε να δείτε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της έκδοσης HD είναι η τιμή 4,99 δολαρίων, η οποία είναι λίγο απότομη για οποιοδήποτε κλασικό παιχνίδι arcade που μεταφέρεται στο iPad. Περισσότερο "

Συλλογή Street Fighter II

wallpaper_street_fighter_series_04_1600 "(CC BY 2.0) από shanewarne_60000

Όταν ήμουν παιδί, οι άνθρωποι παρατάσσονται για να παίξουν Karate Champ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μάχης που χαρακτήριζε πολεμικές τέχνες και ήταν πάντα ένα δημοφιλές παιχνίδι. Αλλά ήταν Street Fighter που όντως έθεσε το καλούπι για όλα τα αγωνιστικά παιχνίδια που έρχονται και άνοιξε το δρόμο για τους κλασικούς όπως το Mortal Kombat. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει το πρωτότυπο Street Fighter II, το Champion Edition και το Hyper Fighting, το οποίο είναι Champion Edition για τα στεροειδή.

Διπλή Δράκος Τριλογία

Κλασικά παιχνίδια arcade στο YESTERcades στην Red Bank, NJ. CC BY 2.0) από goodrob13

Μιλήστε για μια έκρηξη από το παρελθόν! Ο διπλός δράκος έκανε μια διπλή μίζα στις στοές της δεκαετίας του '80. Όχι μόνο πήρε το side-scroller στο επόμενο επίπεδο, έφερε επανάσταση στην ιδέα του παιχνιδιού co-op. Κυρίως, είχατε την επιλογή να παίζετε ένα παιχνίδι μάχης ή παρόμοιο παιχνίδι παίκτη-εναντίον παίκτη ή να παίρνετε στροφές προσπαθώντας να πετύχετε το υψηλό σκορ στο Donkey Kong, αλλά με το Double Dragon, πρέπει να συνεργαστείτε με τον καλύτερο φίλο σας και να νικήσετε τα χάλια από τους ανθρώπους. Περισσότερο "

Marvel vs Capcom 2

YouTube

Ποιος δεν θέλει να είναι Wolverine ή Spiderman; ΕΝΤΑΞΕΙ. Ας γίνουμε πραγματικοί. Ποιος δεν θέλει να είναι Magneto; Το Marvel vs Capcom 2 ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στις στοές, δίνοντας στους οπαδούς τη δυνατότητα να επιλέξουν από 28 υπερήρωες Marvel ή 28 χαρακτήρες Capcom. Το παιχνίδι μάχης διαθέτει 3-on-3 matchups, με τους μισούς χαρακτήρες να ξεκλειδώνονται από την αρχή και οι άλλοι που χρειάζονται να εργάζεστε για να τους ξεκλειδώσετε. Τα χειριστήρια μπορεί να είναι κάπως αμήχανα μερικές φορές για ένα παιχνίδι που χρειάζεται λίγο ακρίβεια, αλλά αν το αγαπάτε αυτό στο στοά (ή είναι απλώς ένας μεγάλος ανεμιστήρας Marvel ή Capcom), αυτό είναι μια καλή αγορά.

PAC-MAN

Η Janelle Grace παίζει το «Pac-Man», το οποίο είναι ένα από τα 14 βιντεοπαιχνίδια που αποτελούν μέρος της έκθεσης «Applied Designs» κατά τη διάρκεια της προεπισκόπησης του τύπου «Εφαρμοσμένο σχέδιο» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την 1η Μαρτίου 2013 στη Νέα Υόρκη. Jemal Countess / Getty Images

Η ιδέα του εθισμού στα παιχνίδια μπορεί πιθανώς να εντοπιστεί πίσω στο PAC-MAN. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που πραγματικά περιπλέκοντας τους ανθρώπους, τους τσακίζει να ξοδεύουν τρίμηνο μετά το τρίμηνο για να δουν πόσο μακριά θα μπορούσαν να πάρουν στο παιχνίδι. Μια σχετικά απλή ιδέα: ένας μεγάλος κίτρινος κύκλος τρώει τελείες σε έναν λαβύρινθο, παρακάμπτοντας τα φαντάσματα, περιστρέφοντας περιστασιακά τα τραπέζια πάνω τους, τρώγοντας ένα power-up. Με πολλούς τρόπους, ήταν σαν να παίζετε ένα παιχνίδι αρουραίων σε ένα λαβύρινθο, εκτός από το να είσαι τυρί. (Αυτή είναι η θεωρία μου για το γιατί το PAC-MAN είναι κίτρινο.) Θα ήθελα αυτό να κοστίσει λίγο λιγότερο ($ 2,99) ή τουλάχιστον να παρέχει όλους τους λαβύρινθους μπόνους με το βασικό παιχνίδι. Ωστόσο, αυτές τις μέρες δεν υπάρχει διακοπή των αγορών εντός εφαρμογής. (Εκτός αν, φυσικά, θέλετε να τις απενεργοποιήσετε.)

Ultimate Mortal Kombat 3

Το Ultimate Mortal Kombat 3 κυκλοφόρησε το 1995 ως ενημέρωση του Mortal Kombat 3. ultimate_mortal_kombat "(CC BY-SA 2.0) του Peter-Ashley

Το Mortal Kombat είναι ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται εισαγωγή. Υπάρχουν λίγα παιχνίδια που έχουν γίνει τόσο δημοφιλή και είναι τόσο αναγνωρίσιμα. Αλλά παρά τη δημοτικότητά του στις στοές, το αρχικό λιμάνι αυτού του παιχνιδιού στο iPad δεν θα το έκανε σε αυτόν τον κατάλογο. Ήταν μια υπερβολική τιμή και είχε πάρα πολλά προβλήματα, ειδικά με δύσκολους ελέγχους. Σε μερικά παιχνίδια, μπορείτε να εργαστείτε γύρω από κακούς ελέγχους, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως το Mortal Kombat, αυτό είναι αδύνατο. Ευτυχώς, η EA την έχει επιδιορθώσει από τότε που κυκλοφόρησε, με τα τελευταία patches να καθορίζουν πολλά από τα αρχικά προβλήματα. Έχουν επίσης μειώσει την τιμή, κάνοντας αυτό το ένα καλό λήμμα για οποιονδήποτε ανεμιστήρα της σειράς.

Χρυσή άξονα 3

Το Golden Axe ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου στο arcade, αλλά η μετάβαση στο tablet ήταν λίγο βολικό στην καλύτερη περίπτωση. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχικό χρυσό τσεκούρι, αλλά το λιμάνι του αφήνει με φτωχούς ελέγχους και glitchy παιχνίδι. Η τιμή $ .99 σε αυτά τα καθιστά αντάξια για όποιον θέλει να περπατήσει κάτω από τη λωρίδα μνήμης, αλλά είναι η τρίτη δόση που θα σας προσφέρει τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας.

Midway Arcade

Κλασσικό κατασκοπευτικό καταψύκτη. Spy Hunter "(CC BY 2.0) από ζόμπιδες

Το Midway Arcade είναι η μόνη συλλογή προγραμματιστών arcade με μια τιμή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ωραία επιλογή των παιχνιδιών για το 1,99 δολάρια. Η τιμή περιλαμβάνει τους Spy Hunter, Rampage, Joust και Defender μεταξύ πολλών άλλων. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε κάποια πακέτα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός πακέτου παιχνιδιών φαντασίας που περιλαμβάνει Gauntlet, Gauntlet II και Wizard of Wor. Αυτά ήταν όλα τα αγαπημένα στο arcade, και με τα πακέτα παιχνιδιών που κοστίζουν μόνο $ .99, είναι μια καλή συμφωνία. Περισσότερο "

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Atari

Από την αγγλική γλώσσα: Atari, Inc.Tagalog: Atari, Inc. العربية: شعار أتاري, إنك. (Atari) [Δημόσιος τομέας], μέσω του Wikimedia Commons

Ενώ οι "Greatest Hits" του Atari απέχουν πολύ από τα μεγαλύτερα arcade παιχνίδια στο iPad, θα ήταν αδιάφορο να μην αναφέρουμε την ανθολογία. Όπως και οι περισσότερες από τις συλλογές προγραμματιστών, η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε επίσης να πάρετε την εντολή πυραύλων δωρεάν για να δείτε πώς θα παίξουν τα παιχνίδια στην εφαρμογή. Αν δεν νομίζετε ότι οι έλεγχοι είναι πολύ κακοί, μπορείτε να ξεκλειδώσετε είτε τέσσερα πακέτα παιχνιδιών για $ .99 είτε ολόκληρη τη συλλογή των 100 παιχνιδιών για $ 9.99. Για αληθινές νοσταλγίες, το ξεκλείδωμα ολόκληρης της συλλογής είναι ο τρόπος να πάτε, αλλά αν θέλετε απλώς να φτιάξετε τα κλασικά Αστεροειδή σας, να πάρει το 4 πακέτο ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε.

Οι Greatest Hits του Atari είναι συμβατές με το iCade. Περισσότερο "

Namco Arcade

"Galaga Arcade Game" (CC BY 2.0) από τον Jim & Rachel McArthur

Το Namco Arcade περιέχει κλασικά όπως το PAC-MAN, το Galaga και το Xevious. Το παιχνίδι διαθέτει δύο τρόπους παιχνιδιού: αγοράστε το μηχάνημα παιχνιδιών για να παίξετε ό, τι θέλετε ή να αγοράσετε νομίσματα. Δυστυχώς, παίρνετε μόνο 10 νομίσματα για ένα δολάριο, έτσι ώστε γρήγορα να γίνει πάρα πολύ ακριβό. Και οι μηχανές παιχνιδιών είναι συνήθως 2,99 δολάρια, έτσι από όλες τις συλλογές παιχνιδιών, αυτή είναι η πιο ακριβή. Ακόμα, με το πλήρες παιχνίδι Galaga να μην λειτουργεί πλέον με iOS 7, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παίξετε αυτό το συγκεκριμένο κλασικό.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια αυτής της λίστας υποστηρίζουν το iCade.

Activision Anthology

Παγίδα Χάρι σε δράση. "Παγίδα στο παιχνίδι στο εκθετήριο" (CC BY-SA 2.0) από τον Merelymel13

Έχω αναφέρει την Activision Anthology όχι επειδή είναι η χειρότερη εφαρμογή σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά επειδή πραγματικά δεν πληροί τα κριτήρια "arcade". Η συλλογή του Activision είναι παιχνίδια για το Atari 2600 , το οποίο είναι αρκετά κοντά που το συμπεριλαμβάνω εδώ. Σίγουρα, όποιος ενδιαφέρεται να ξαναζήσει το παρελθόν του arcade θα πάρει ένα λάκτισμα από το να πάρει περίπου 2600 παιχνίδια επίσης. Η ανθολογία περιλαμβάνει το Kaboom! δωρεάν και έχει άλλα κλασικά ακίνητα όπως το Decathlon, River Raid και (φυσικά) Pitfall. Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα παιχνιδιών για $ 2.99 ή ολόκληρη τη συλλογή για $ 6.99.

Η Activision Anthology είναι συμβατή με το iCade. Περισσότερο "

Θέλετε περισσότερη δράση;

Δείτε τα καλύτερα παιχνίδια δράσης στο iPad .