Βρείτε Audiobooks και άλλα μη μουσικά περιεχόμενα στο Spotify

Stream κρυφά audiobooks, δράματα, κωμωδία, και πολλά άλλα

Αν μεταδώσετε μουσική, τότε πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το Spotify είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μουσικής κατά παραγγελία εκεί έξω. Φιλοξενεί εκατομμύρια τραγούδια τα οποία μπορούν να μεταδοθούν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Ωστόσο, με όλη την έμφαση στη μουσική έχετε σκεφτεί ποτέ να ψάχνετε για μη μουσικό περιεχόμενο; Είναι εκεί στο Spotify που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Μη μουσικό περιεχόμενο στο Spotify

Όταν μιλάμε για μη μουσική, το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται είναι πιθανώς audiobooks . Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τις υπηρεσίες λήψης όπως το iTunes Store ή το Amazon Prime ως πηγές για την εύρεση και την ακρόαση σε ακουστικά βιβλία. Έτσι, είναι το Spotify πραγματικά ένα μέρος που πρέπει να ψάχνετε;

Η απάντηση είναι σίγουρα ένα ναι.

Το Spotify δεν κρύβει ακριβώς το περιεχόμενο των ηχητικών βιβλίων, αλλά διαπιστώνει ότι είναι ένα γρήγορο κλικ σε μια κατηγορία ή "διάθεση", όπως συμβαίνει με τη μουσική. Δεν υπάρχει ειδική ενότητα, όπως audiobooks ή ομιλούμενη λέξη, που συλλέγει με ευκολία και βολικό τρόπο όλο αυτό το είδος περιεχομένου που μπορεί να είναι διαθέσιμο στο Spotify. Ο τρόπος για να το βρείτε είναι να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης της υπηρεσίας.

Εδώ θα αναδείξουμε τρόπους αποτελεσματικής χρήσης της λειτουργίας αναζήτησης στο Spotify για τον εντοπισμό διαφορετικών τύπων μη μουσικού ήχου, συμπεριλαμβανομένων των ηχητικών βιβλίων, των σειρών δράματος, της κωμωδίας και άλλων τύπων εγγραφών.

Αναζήτηση Spotify

Όταν αναζητάτε μη μουσικό περιεχόμενο στο Spotify, υπάρχουν λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης του Spotify, το οποίο θα σας δώσει χρήσιμα αποτελέσματα. Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση, μην ξεχάσετε επίσης να εξετάσετε τις λίστες αναπαραγωγής που συναντάτε και εσείς. Υπάρχουν πολλές λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες στο Spotify, μερικές από τις οποίες βασίζονται σε ηχογραφήσεις. Μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλή προσπάθεια αναζήτησης, επειδή κάποιος έχει ήδη κάνει το δάχτυλο για να το βρείτε.

Audiobooks

Απλά πληκτρολογώντας τη λέξη "audiobooks" στην αναζήτηση του Spotify μπορεί να αποφέρει αξιοπρεπή αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε κλασική λογοτεχνία όπως "Οι περιπέτειες του Huckleberry Finn", "Around the World σε 80 ημέρες", και μια σειρά από άλλους που ίσως θυμηθείτε από τις λίστες ανάγνωσης γυμνασίου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε ξανά ένα βιβλίο που πάντα θέλετε να διαβάσετε, αλλά δεν έχετε πάρει γύρω.

Αν ψάχνετε για έναν συγκεκριμένο τίτλο, τότε είναι προφανώς πιο γρήγορο να βρείτε αυτό που ψάχνετε πληκτρολογώντας τον τίτλο του. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για τον "Πόλεμο των Κόσμων" αναδεικνύει όχι μόνο την έκδοση του Jeff Wayne (που διηγείται ο Richard Burton), αλλά και την αρχική εκπομπή του 1938 με τη φωνή του Orson Welles. Πόσο δροσερό είναι αυτό;

Ήχος Δράμας

Ο καλύτερος τρόπος για να αναζητήσετε δράματα είναι να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένους τίτλους. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε τη λέξη "δράμα" ή "σειρά" για να πάρετε σημαντικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας το "Twilight Zone drama" ή το "Blake's 7 series" θα εμφανιστούν αρκετά ακριβή αποτελέσματα.

Κωμωδία

Υπάρχει μια καλή επιλογή κωμωδίας στο Spotify. Και πάλι, είναι καλύτερο να είστε συγκεκριμένοι αν μπορείτε. Εάν έχετε στο μυαλό σας έναν κωμικό, αναζητήστε το όνομά του. Διαφορετικά, πληκτρολογώντας τη λέξη "κωμωδία" μπορεί να παράγει μια λογική λίστα που μπορείτε να χτυπήσετε κάτω σε αυτό που αναζητάτε.

Άλλο ήχο

Μερικές ροές ήχου στο Spotify απλά δεν ταιριάζουν στις παραπάνω κατηγορίες. Οι λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ενδιαφέροντα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

Υπάρχουν πιθανώς άλλοι που δεν αναφέρονται εδώ, οπότε πείραμα!