Πώς να στείλετε προσωπικά μηνύματα στο Pinterest

01 του 06

Ξεκινήστε με την αποστολή ιδιωτικών μηνυμάτων στο Pinterest

Φωτογραφία © mrPliskin / Getty Images

Από τον Αύγουστο του 2014, το Pinterest είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης στον ιστό με περίπου 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Με αυτό το ποσό ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να περιηγηθεί και να περάσουν όλα τα είδη των περιεχομένων, έχει νόημα μόνο ότι το Pinterest θα εισήγαγε έναν πιο άμεσο τρόπο επικοινωνίας, επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλους χρήστες που δεν περιλαμβάνουν αποκλειστικά αφήνοντάς τους ένα δημόσιο σχόλιο μία από τις καρφίτσες τους.

Ο καθένας με λογαριασμό Pinterest έχει τώρα τα δικά του ιδιωτικά εισερχόμενα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την ιδιωτική αποστολή ακίδων και μηνυμάτων με βάση το κείμενο σε άλλους χρήστες. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας - τόσο στον ιστό όσο και στο κινητό - αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε.

02 του 06

Στο Web: Κοιτάξτε στην κάτω αριστερή γωνία και στο πάνω δεξιά γωνία

Στιγμιότυπα οθόνης του Pinterest.com

Από πού μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας;

Έτσι, έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Pinterest σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή και δεν έχετε ιδέα από πού πρέπει να βρείτε τα νέα εισερχόμενα ιδιωτικών μηνυμάτων σας. Λοιπόν, υπάρχουν δύο κύριες θέσεις που μπορείτε να δείτε.

Το προφίλ των κυμαινόμενων χρηστών μπαίνει στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας: Εάν έχετε μηνύματα που έχετε λάβει ή που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα δείτε τις κυψέλες των φωτογραφιών προφίλ χρηστών στα αριστερά της οθόνης σας. Κάντε κλικ σε ένα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συζήτηση σε ένα αναδυόμενο παράθυρο συζήτησης, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαντήσετε αμέσως.

Το εικονίδιο ειδοποίησης pushpin στην επάνω δεξιά γωνία δίπλα στο όνομα χρήστη σας: Κάντε κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης και αναζητήστε ένα σύνδεσμο στα κορυφαία ετικέτα μηνύματα, τα οποία θα σας δείξουν μια λίστα των συνομιλιών που έχετε στο Pinterest. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα από εδώ, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο + και πληκτρολογώντας το όνομα του χρήστη που θέλετε να συνομιλήσετε στο πεδίο "Προς:", το οποίο όλα τραβούν αυτόματα μια λίστα προτεινόμενων χρηστών για να διαλέξετε.

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε ...

Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε πολλούς χρήστες: Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε πολλούς χρήστες Pinterest. Στο πεδίο "Προς:", απλά πληκτρολογήστε και επιλέξτε τους χρήστες που θέλετε να λάβετε το μήνυμα.

Μπορείτε να στείλετε μηνύματα μόνο σε χρήστες που σας ακολουθούν: Δυστυχώς, δεν φαίνεται να στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα σε οποιονδήποτε χρήστη του Pinterest, ακόμα κι αν τον ακολουθείτε. Θα πρέπει να σας ακολουθούν, αν θέλετε να μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα. Έχει νόημα μόνο για να αποφευχθεί το spam.

Μπορείτε να στείλετε μεμονωμένες καρφίτσες, πίνακες, προφίλ χρηστών και μηνύματα κειμένου: Μπορείτε να στείλετε όλα τα είδη των πραγμάτων μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του Pinterest, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού pin, ενός ολόκληρου πίνακα , ενός προφίλ συγκεκριμένου χρήστη και απλών μηνυμάτων κειμένου. Περισσότερα για αυτό στην επόμενη διαφάνεια.

03 του 06

Στο Web: Στείλτε το μήνυμά σας

Στιγμιότυπα οθόνης του Pinterest.com

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία Ιδιωτικά σχετικά με μια καρφίτσα, ένα συμβούλιο, ένα προφίλ ή ένα μήνυμα που βασίζεται σε κείμενο;

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη διαφάνεια, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Μηνύματα" από το εικονίδιο "Ειδοποιήσεις" στην επάνω δεξιά γωνία θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε τα παρελθόντα ή τρέχοντα μηνύματα και να στείλετε νέα μηνύματα. Μόλις ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα, το οποίο θα εμφανίσει ένα πλαίσιο μηνυμάτων αφού επιλέξετε ποιος θέλετε να συνομιλήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο", θα μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ακίδες απευθείας στο μήνυμα προς αποστολή.

Ο άλλος τρόπος για να στείλετε ένα μήνυμα είναι να αναζητήσετε το κουμπί "Αποστολή" οπουδήποτε γύρω από το Pinterest καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο. Η επιλογή "Αποστολή" ήταν διαθέσιμη πριν από την ανάπτυξη του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά τώρα έχει εξελιχθεί ώστε να γίνει μια αρχική θέση για την έναρξη ιδιωτικών συνομιλιών.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή" σε κάθε μεμονωμένο πινέλο: Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από κάθε ξεχωριστό πινέλο και θα εμφανιστεί ένα κουμπί "Pin It" και "Send". Πατήστε "Αποστολή" για να την στείλετε αυτόματα σε έναν ή περισσότερους χρήστες, ο οποίος ξεκινά μια νέα συζήτηση μηνυμάτων.

Κάντε κλικ στο πλήκτρο "Αποστολή επιτροπής" σε οποιοδήποτε πίνακα: Μπορείτε επίσης να στείλετε πλήρεις πίνακες μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων. Απλά αναζητήστε το κουμπί "Αποστολή συμβόλου" στην κορυφή κάθε πίνακα Pinterest για να το στείλετε σε έναν ή πολλούς χρήστες.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποστολή προφίλ" στο προφίλ κάθε χρήστη: Τέλος, μπορείτε να συστήσετε λογαριασμούς χρηστών μέσω ιδιωτικού μηνύματος κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποστολή προφίλ" που βρίσκεται στην κορυφή κάθε προφίλ του χρήστη Pinterest.

Κάθε φορά που στέλνετε ένα νέο μήνυμα - είτε είναι κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά "Αποστολή" είτε ξεκινώντας ένα νέο από την περιοχή ειδοποιήσεων >> Μηνύματα - όλα τα απεσταλμένα μηνύματα θα προωθήσουν ένα πλαίσιο αναδυόμενων μηνυμάτων που θα εμφανιστεί την κάτω αριστερή γωνία, μαζί με τις φυσαλίδες φωτογραφιών προφίλ χρήστη κατά μήκος της πλευράς για να εμφανιστούν όλα τα τρέχοντα μηνύματα που εκτελούνται με τους χρήστες.

Ένας μικρός κόκκινος αριθμός ειδοποίησης θα εμφανιστεί στη φούσκα του χρήστη όταν απαντήσει. Μπορείτε να κλείσετε οποιοδήποτε μήνυμα τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από τη φούσκα φωτογραφιών του προφίλ του χρήστη και κάνοντας κλικ στο μαύρο "X."

04 του 06

Σε Κινητό: Αγγίξτε το εικονίδιο Ειδοποιήσεις για να προβάλετε τα μηνύματά σας

Στιγμιότυπα οθόνης του Pinterest για iOS

Η ιδιωτική ανταλλαγή μηνυμάτων στην έκδοση ιστού του Pinterest είναι μεγάλη, αλλά στις εφαρμογές του για κινητά είναι εκεί που το νέο χαρακτηριστικό πιθανότατα λάμπει περισσότερο. Για να διατηρήσετε τα πάντα ευκολότερα, η ιδιωτική αποστολή μηνυμάτων στις εφαρμογές για κινητά είναι εξίσου απλή και παρόμοια με αυτή που κάνετε στο διαδίκτυο.

Βρείτε τα μηνύματά σας στην καρτέλα Ειδοποιήσεις

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα ιδιωτικά μηνύματα ανταλλαγής μηνυμάτων, αναζητήστε το διπλό εικονίδιο της καρφίτσας στο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης, το οποίο πιέζετε για προβολή ειδοποιήσεων. Μπορείτε να μεταβείτε εδώ ανάμεσα σε "Εσείς" και "Μηνύματα", δείχνοντας μια παρόμοια διάταξη των μηνυμάτων σας σε σύγκριση με την έκδοση ιστού.

Πατήστε οποιοδήποτε μήνυμα που βρίσκεται σε εξέλιξη (ή πατήστε "Νέο μήνυμα" για να ξεκινήσει ένα νέο) για να εμφανιστεί το παράθυρο μηνυμάτων, το οποίο μοιάζει σχεδόν με αυτό που εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της έκδοσης ιστού. Μπορείτε να πατήσετε "Προσθήκη μηνύματος" το κάτω μέρος για να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε κάτι ή πατήστε το εικονίδιο της καρφίτσας στην κάτω αριστερή γωνία για να αναζητήσετε έναν ακροδέκτη για αποστολή.

Συμβουλή διαχείρισης μηνυμάτων: Στην προβολή "Μηνύματα", σύρετε προς τα αριστερά σε οποιοδήποτε μήνυμα, ώστε να εμφανίζεται μια επιλογή με την ένδειξη "Απόκρυψη". Αγγίξτε το για να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε συζήτηση από τα εισερχόμενά σας όποτε τελειώσετε με αυτήν. Αυτό είναι παρόμοιο με το κλικ στο "Χ" στη φυσαλίδα χρηστών στην έκδοση ιστού του Pinterest

05 του 06

Σε κινητό: Πατήστε παρατεταμένα οποιαδήποτε ακίδα για να την στείλετε σε μήνυμα

Στιγμιότυπα οθόνης του Pinterest για iOS

Η καρτέλα "Ειδοποιήσεις" είναι πραγματικά η κύρια πύλη για όλα τα μηνύματά σας, αλλά μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα ιδιωτική συνομιλία στέλνοντας μια καρφίτσα ή μια ολόκληρη σανίδα, ακόμη και όταν βρίσκεστε στη μέση της περιήγησης. Ακριβώς όπως στον ιστό, θα χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Αποστολή" για να το κάνετε αυτό.

Αγγίξτε και κρατήστε το δάκτυλό σας κάτω για αποστολή

Απλά πατήστε παρατεταμένα (πατήστε και κρατήστε πατημένο για ένα δευτερόλεπτο ή δύο) οποιαδήποτε ακίδα και θα εμφανιστούν τρία νέα κουμπιά. Αναζητήστε εκείνο που μοιάζει με χαρτί αεροπλάνου, το οποίο αντιπροσωπεύει το κουμπί "Αποστολή".

Πατήστε "Αποστολή" για να ανοίξει αυτόματα ένα νέο πλαίσιο μηνυμάτων.Μπορείτε να επιλέξετε έναν ή περισσότερους χρήστες για να το στείλετε και να προσθέσετε ένα μήνυμα με βάση τις επιλογές .Οι παραλήπτες θα μπορούν να απαντήσουν στο μήνυμά σας με ακίδες ή άλλα μηνύματα με βάση το κείμενο .

Κατά την προβολή των πινακίδων, θα πρέπει να βλέπετε και το χαρτί αεροπλάνου "Αποστολή" στο επάνω μέρος, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε ολόκληρους πίνακες όταν είστε απασχολημένοι με την περιήγηση. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχουν επιλογές "Αποστολή" για προφίλ χρηστών στο κινητό.

06 του 06

Αποκλείστε ή αναφέρετε τους χρήστες που σας ενοχλούν

Στιγμιότυπα οθόνης του Pinterest.com & Pinterest για iOS

Η δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα στους χρήστες μέσω του Pinterest κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία, αλλά με αυτό το νέο χαρακτηριστικό υπάρχει και ο κίνδυνος να λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα από ορισμένους χρήστες. Μπορείτε να μπλοκάρετε ή να αναφέρετε οποιονδήποτε χρήστη θέλετε να τερματίσετε την επικοινωνία σας ανά πάσα στιγμή.

Πώς να αποκλείσετε ή να αναφέρετε έναν χρήστη στο διαδίκτυο

Μπορείτε να αποκλείσετε ή να αναφέρετε κάποιον στο Pinterest.com από το πλαίσιο μηνυμάτων που ανοίγει στην κάτω αριστερή γωνία. Απλώς τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από την επάνω περιοχή του πλαισίου μηνυμάτων για να δείτε ένα μικροσκοπικό εικονίδιο με γκρίζα σημαία και κάντε κλικ σε αυτό για να εμποδίσετε τον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας ή επιλέξτε να τον αναφέρετε για ακατάλληλη δραστηριότητα.

Πώς να αποκλείσετε ή να αναφέρετε έναν χρήστη στο κινητό σας

Μέσα στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας Pinterest, θα πρέπει να δείτε ένα μικροσκοπικό γκρι γρανάζι που βρίσκεται στην κορυφή ενός ανοικτού ιδιωτικού μηνύματος με οποιονδήποτε χρήστη συνομιλείτε αυτήν τη στιγμή. Αγγίξτε αυτό το εικονίδιο με το γρανάζι για να τραβήξετε μια λίστα επιλογών που σας επιτρέπουν να αποκλείσετε ή να αναφέρετε τον χρήστη.

Ακολουθήστε τον εμπειρογνώμονα των τάσεων στο Web Elise Moreau για το Pinterest!

Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο δικό μου προφίλ Pinterest.