Πώς να περάσετε κάτι από το Pinterest από το Tumblr

Ενεργοποίηση μηνυμάτων Tumblr σε ακίδες Pinterest

Το Tumblr και το Pinterest είναι τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα για ανθρώπους που θέλουν να βυθιστούν εντελώς σε μεγάλο οπτικό περιεχόμενο, αλλά συνδέοντας τα δύο ώστε να μπορείτε να καρφώσετε ή να τοποθετήσετε το ίδιο περιεχόμενο και στις δύο πλατφόρμες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Από το Pinterest στο Tumblr, είναι εύκολο!

Αν θέλετε απλώς να δημοσιεύσετε όλες τις καρφίτσες σας από το Pinterest στο blog σας Tumblr, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία με μια εύχρηστη υπηρεσία αυτοματοποίησης online που ονομάζεται IFTTT (εάν αυτή είναι η συνέχεια). Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή IFTTT ή απλώς απλά να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα συνταγή που διαβάζει τη ροή RSS του λογαριασμού σας στο Pinterest και δημοσιεύει τυχόν νέες καρφίτσες στο Tumblr.

Από το Tumblr στο Pinterest, ίσως δεν είναι τόσο εύκολο ...

Δυστυχώς, αν θέλετε να κάνετε το αντίθετο - θέσεις Pumb Tumblr στο Pinterest - θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εναλλακτική λύση. Το IFTTT είναι ένα απολύτως θαυμάσιο εργαλείο για την αυτοματοποίηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων, αλλά δεδομένου ότι το Pinterest λειτουργεί μόνο μέσω του καναλιού RSS και δεν μπορεί να προστεθεί ως ίδιο κανάλι, το IFTTT δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τίποτα από το Tumblr στο Pinterest.

Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, θα πρέπει να ακολουθήσετε την επόμενη καλύτερη μέθοδο: χρησιμοποιώντας το σελιδοδείκτη Pinterest για να εντοπίσετε εύκολα ό, τι βρίσκετε στο Tumblr στις πλακέτες Pinterest.

Χρησιμοποιώντας το Σημειωματάριο Pinterest

Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι, το Pinterest διαθέτει ένα βολικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε εύκολα ό, τι βλέπετε στον ιστό απευθείας σε οποιοδήποτε από τα Pinterest boards σας. Λέγεται το κουμπί "Pin It" και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κύλιση στη σελίδα Pinterest Goodies.

Από τη σελίδα Pinterest Goodies, κάντε κλικ στο ποντίκι στο κουμπί "Τοποθέτηση" και απλά σύρετέ το και τοποθετήστε το στη γραμμή σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησης στο Web. Θα πρέπει να προσέξετε το λογότυπο Pinterest "P" να εμφανιστεί αυτόματα εάν το κάνατε σωστά.

Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε και να περιηγηθείτε στο ταμπλό του Tumblr μέχρι να συναντήσετε οτιδήποτε θέλετε να καρφώσετε. Εάν ενδιαφέρεστε να ρυθμίσετε σωστά τις διευθύνσεις URL προέλευσης σε όλες τις καρφίτσες σας, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στις σημειώσεις της θέσης που θα μεταφερθούν στην πραγματική ζωντανή αναρτήσιμη ιστοθέση, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε από εκεί.

Μόλις πατήσετε το κουμπί Pin It, θα εμφανιστεί μια σελίδα με όλες τις εικόνες που τραβήχτηκαν από οποιαδήποτε τοποθεσία που μόλις βλέπετε. (Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί για όλους τους ιστότοπους - όχι μόνο για το Tumblr .) Μετακινήστε το ποντίκι πάνω από την εικόνα που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Τοποθέτηση που εμφανίζεται πάνω από την εικόνα και στη συνέχεια θα μπορείτε να επιλέξετε το χαρτόνι σας και να το γεμίσετε στις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Οτιδήποτε πλένετε μέσω του κουμπιού "Pin It" προσκολλάται δεξιά στα φύλλα σας, οπότε δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε χειροκίνητα φωτογραφίες από το Tumblr στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε στο Pinterest. Το Pinterest προσφέρει επίσης μερικές συμβουλές διδασκαλίας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του bookmarklet Pinterest στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iPhone σας.

Είναι σίγουρο ότι είναι λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει τρόπος να δημοσιεύσετε αυτόματα καρφίτσες από άλλα μέρη του ιστού, ειδικά αφού τόσες πολλές άλλες κοινωνικές δικτύες σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό, αλλά εξετάζοντας πόσο δημοφιλές Pinterest έχει γίνει ήδη, καλύτερες επιλογές για αυτοματοποίηση και πλοήγηση η διαχείριση πιθανόν να εμφανιστεί μερικές φορές στο μέλλον. Κρεμάστε καλά με το εργαλείο Pin It για τώρα!