Είναι το Tumblr το σωστό εργαλείο Blogging για εσάς;

Το Tumblr έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2007 ως εργαλείο blogging μέρος, εργαλείο microblogging και κοινωνική κοινότητα. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και λειτουργεί σε κάθε κινητό λειτουργικό σύστημα .

Στις αρχές του 2017, αναφέρθηκαν 341 εκατομμύρια blogs Tumblr και δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις blog.

Κάθε χρήστης έχει το δικό του Tumblelog όπου μπορεί να δημοσιεύει σύντομες αναρτήσεις κειμένου, εικόνων, εισαγωγικών, συνδέσμων, βίντεο, ήχου και συνομιλιών. Μπορείτε ακόμη να κάνετε εκ νέου καταχώρηση σε μια δημοσίευση Tumblr που δημοσιεύτηκε στο Tumblelog άλλου χρήστη με το πάτημα του ποντικιού, όπως μπορείτε να επαναλάβετε το περιεχόμενο για να το μοιραστείτε στο Twitter .

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο άλλων χρηστών στο Tumblr αντί να δημοσιεύσετε σχόλια όπως θα κάνατε σε μια παραδοσιακή ανάρτηση blog.

Πριν από το Yahoo! απέκτησε το Tumblr το 2013, δεν συμπεριέλαβε διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα blogs. Ωστόσο, το Yahoo! άρχισε να κερδίζει χρήματα από τον ιστότοπο αυτή τη στιγμή για να αυξήσει τα έσοδα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα Tumblr

Το Tumblr διαθέτει πίνακα ελέγχου που παρέχει ζωντανή ροή από ιστολόγια που ακολουθεί ο χρήστης. Αυτές οι αναρτήσεις εμφανίζονται αυτόματα και μπορούν να αλληλεπιδράσουν ανά πάσα στιγμή. Παρέχει ένα χώρο για όλες τις δραστηριότητες, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη διαχείριση και τη διαλογή.

Από το δικό σας blog, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημοσιεύσετε το δικό σας κείμενο, φωτογραφίες, αποσπάσματα, συνδέσμους, συνομιλία συνομιλίας, ήχου και βίντεο κλιπ. Αυτές οι αναρτήσεις θα εμφανιστούν σε πίνακες ελέγχου άλλων χρηστών του Tumblr αν παρακολουθούν το ιστολόγιό σας.

Το Tumblr σάς επιτρέπει να δημιουργείτε στατικές σελίδες, όπως τη δική σας σελίδα Ερωτήσεων, την οποία λαμβάνουν αυτομάτως οι άνθρωποι όταν σας ρωτούν μια ερώτηση. Εάν θέλετε να κάνετε το Tumblelog σας να μοιάζει περισσότερο με έναν παραδοσιακό ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας σελίδες.

Μπορείτε να κάνετε το Tumblelog σας ιδιωτικό ή απλά να κάνετε συγκεκριμένες αναρτήσεις ιδιωτικές ανάλογα με τις ανάγκες σας και μπορείτε να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις για δημοσίευση στο μέλλον. Είναι επίσης εύκολο να προσκαλέσετε άλλους ανθρώπους να συνεισφέρουν στο Tumblelog σας και να μοιράζονται ειδικές θέσεις με άλλους μέσω ενός ιδιωτικού μηνύματος.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας, μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε κώδικα παρακολούθησης αναλυτικών στοιχείων στο Tumblelog σας. Κάποιοι χρήστες θα γράψουν ακόμη μια ροή με το αγαπημένο εργαλείο RSS τους , θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένα θέματα και θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους ονόματα τομέα .

Ποιος χρησιμοποιεί το Tumblr;

Το Tumblr είναι ελεύθερο για χρήση, έτσι ώστε όλοι από διασημότητες και επιχειρηματίες στους πολιτικούς και τους εφήβους χρησιμοποιούν Tumblr. Ακόμη και οι εταιρείες χρησιμοποιούν το Tumblr για να φτάσουν μπροστά σε ευρύτερα ακροατήρια και να οδηγήσουν την αύξηση των πωλήσεων και των πωλήσεων.

Η δύναμη του Tumblr προέρχεται από την ενεργή κοινότητα των χρηστών του και την άμεση ανταλλαγή και επικοινωνία ότι η πλατφόρμα είναι τόσο εύκολη για τους χρήστες.

Είναι Tumblr σωστό για σας;

Το Tumblr είναι ιδανικό για άτομα που δεν χρειάζονται πλήρες ιστολόγιο για να δημοσιεύουν μακρές θέσεις. Είναι επίσης εξαιρετικό για όποιον προτιμά να δημοσιεύει γρήγορες δημοσιεύσεις πολυμέσων, ιδιαίτερα από τις κινητές συσκευές τους.

Tumblr είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν σε μια μεγαλύτερη κοινότητα. Αν ένα blog είναι πάρα πολύ μεγάλο ή μεγάλο για εσάς και το Twitter είναι πολύ μικρό, ή το Instagram δεν είναι αρκετά ευέλικτο, το Tumblr ίσως είναι κατάλληλο για εσάς.