Πού να αγοράσετε το Ooma

Τι να αγοράσετε και πόσο κοστίζει

Το Ooma σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα αν το υιοθετήσετε ως οικιακό τηλεφωνικό σας σύστημα. Μόλις επενδύσετε στο υλικό, δεν χρειάζεται να πληρώνετε για επικοινωνία κάθε μήνα. Έχετε τοπικές (δηλαδή κλήσεις προς τις Η.Π.Α. και τον Καναδά) ελεύθερες απεριόριστες (υπόκεινται σε μια πολιτική δίκαιης χρήσης) με μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν την υπηρεσία. Υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες, όπως οι φτηνές διεθνείς κλήσεις, με την υπηρεσία Premium. Έτσι, πού να αγοράσετε αυτό το κιβώτιο;

Σημειώστε ότι ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουτί στο εξωτερικό, δεν θα αποκομίσετε πλήρως τα οφέλη της υπηρεσίας εκτός αν είστε κάτοικος της Βόρειας Αμερικής και σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις εντός αυτής της επικράτειας. Φτηνές διεθνείς κλήσεις είναι ένα δευτερεύον χαρακτηριστικό που έρχεται ως συμπλήρωμα.

Υπάρχουν πολλοί λιανοπωλητές σε όλη την Αμερική που πωλούν το κουτί Ooma , τα πιο συνηθισμένα από τα οποία παρατίθενται εκεί. Η Ooma έχει επίσης υπογράψει την RadioShack ως έναν από τους συνεργάτες της στις πωλήσεις. Το RadioShack θα προσφέρει περισσότερες από 3000 θέσεις πωλήσεων στις ΗΠΑ για το κουτί Ooma.

Τι να αγοράσετε και πόσο κοστίζει

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, χρειάζεστε έναν προσαρμογέα τηλεφώνου και ένα φορητό ακουστικό. Αυτό είναι σε απλή γλώσσα τηλεφωνίας. Με το Ooma, ο προσαρμογέας τηλεφώνου ονομάζεται Ooma Telo. Ο προσαρμογέας μετατρέπει τη γραμμή PSTN σε γραμμή VoIP , έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να μπορεί να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για τη δωρεάν δρομολόγηση κλήσεων.

Το Telo κοστίζει περίπου $ 160. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για 60 ημέρες εντός του οποίου μπορείτε να το επιστρέψετε για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Χρειάζεται ένα ακουστικό για να το πάτε. Αυτό μπορεί να είναι ένα απλό παλιό τηλεφωνικό σετ, αλλά θα στερούνται πολλά πράγματα, όπως η φωνή υψηλής ποιότητας και πολλά από τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στο ακουστικό τους. Το ακουστικό κοστίζει περίπου $ 60 και είναι ένα ωραίο κομμάτι τεχνολογικού κοσμήματος με έγχρωμη οθόνη.

Υπάρχουν άλλες συσκευές που συνδέονται στο σύστημα. Το Linx σάς επιτρέπει να επεκτείνετε ασύρματα το τηλεφωνικό σας σύστημα. Λειτουργεί ως συσκευή σύνδεσης για πρόσθετα ακουστικά που κάνουν τη σύνδεση ασύρματα.

Το Ooma Telo Air είναι ένα dongle που λειτουργεί ως ασύρματος προσαρμογέας που συνδέει το Telo με το δίκτυό σας ADSL μέσω WiFi. Υπάρχει επίσης ένας προσαρμογέας Bluetooth για τη σύνδεση των smartphones και άλλων συσκευών επικοινωνίας στο σύστημα. Θα ήταν πιο αποδοτικό και πιο τεχνολογικά πιο ευαίσθητο να έχει ενσωματωμένη σύνδεση WiFi και Bluetooth εντός του ίδιου του Telo. Το Ooma διαθέτει επίσης ένα χάντρα τηλεφώνου ασφαλείας που φέρει το λαιμό ή φοριέται, επιτρέποντας έτσι την επικοινωνία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Είναι ιδανικό για ηλικιωμένους και άρρωστους ανθρώπους.

Σημειώστε ότι χρειάζεστε μια ισχυρή σύνδεση ADSL μόνιμα συνδεδεμένη με το Telo για να λειτουργήσει το σύστημα, καθώς είναι πλήρως βασισμένο στο VoIP. Το εύρος ζώνης θα πρέπει να επαρκεί για τη μεταφορά της φωνής HD.

Επίσης, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το σταθερό σας. Χρειάζεται να συνδεθεί η γραμμή PSTN με το Telo.