Καλύτερες προσθήκες για Windows Media Player 11

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του WMP 11 εγκαθιστώντας δωρεάν πρόσθετα

Ελεύθερες προσθήκες του Windows Media Player 11

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μια επιλογή από δωρεάν πρόσθετα για λήψη και εγκατάσταση που προσθέτουν νέες δυνατότητες στο Windows Media Player 11 . Έχουν επιλεγεί για τη χρησιμότητά τους κατά την ακρόαση και την οργάνωση της ψηφιακής μουσικής βιβλιοθήκης.

01 από 04

Προσθέστε στίχους

GizmoGuidePro / Vimeo

Το πλεονέκτημα αυτού του plugin είναι ότι εμφανίζει τις λέξεις σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη, καθώς τα τραγούδια παίζουν και όχι μόνο προβάλλοντας όλους τους στίχους του τραγουδιού, όπως με μερικά plugins. Για να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο στίχων, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Internet, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για να εμφανίσει τις λέξεις στην οθόνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτής της προσθήκης, διαβάστε το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο προβολής των λυρικών τραγουδιών στο Windows Media Player . Περισσότερο "

02 από 04

Κλειδιά WMP

Το Windows Media Player 11 έχει αρκετές ενσωματωμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου (συχνά αναφερόμενες ως πλήκτρα πρόσβασης) για να καταστήσει πιο αποτελεσματική τη χρήση του προγράμματος μέσω του πληκτρολογίου του υπολογιστή σας. Δυστυχώς, αυτά τα κλειδιά δεν μπορούν να προσαρμοστούν και έτσι συνήθως παραμένετε κολλημένοι με τους προεπιλεγμένους συνδυασμούς πλήκτρων. Το πρόσθετο κλειδιών WMP σας βοηθά να τροποποιήσετε τους συνδυασμούς πλήκτρων ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα πλήκτρα πρόσβασης του WMP. Μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν την προσθήκη (μέσω Εργαλεία> Plugins), μπορείτε να προσαρμόσετε κοινές εργασίες όπως αναπαραγωγή / παύση, επόμενη / προηγούμενη, σάρωση προς τα εμπρός / πίσω και μερικές άλλες. Όχι όλες οι συντομεύσεις πληκτρολογίου του WMP 11 υποστηρίζονται από τα πλήκτρα WMP, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο plugin. Περισσότερο "

03 του 04

Windows Media Player Plus

Το Windows Media Player Plus είναι ένα plugin που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και βελτιώσεων διεπαφών για να κάνει το WMP 11 πιο φιλικό προς το χρήστη. Το Tag Editor Plus είναι ένα χαρακτηριστικό που σας δίνει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο με την επεξεργασία των μεταδεδομένων της βιβλιοθήκης τραγουδιού σας. Για παράδειγμα, η τέχνη άλμπουμ που είναι ενσωματωμένη στα τραγούδια σας μπορεί να προβληθεί απευθείας, να αλλάξει ή να αφαιρεθεί πλήρως.

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες δυνατότητες στο πρόσθετο του Windows Media Player Plus, όπως: αρίθμηση δίσκων, ενσωμάτωση κελύφους του Windows Explorer, τερματισμός / κλείσιμο του WMP μετά την ολοκλήρωση των μέσων, θυμηθείτε τα τελευταία μέσα αναπαραγωγής κατά την επόμενη εκκίνηση και πολλά άλλα.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια πληθώρα δυνατοτήτων και να βελτιώσετε τη διεπαφή του WMP 11, τότε αυτό το πρόσθετο είναι ένα ουσιαστικό add-on. Περισσότερο "

04 του 04

WMPCDText

Πρόκειται για ένα μικρό πρόσθετο που προσθέτει λειτουργικότητα CD-Text στο Windows Media Player 11. Κανονικά το WMP δεν διαβάζει πληροφορίες CD-Text από CD ήχου, αλλά η εγκατάσταση αυτού του plugin σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες αυτές διαβάζονται και εισάγονται στη μουσική σας βιβλιοθήκη. Περισσότερο "