Τι είναι οι Rotten Tomatoes;

Τι είναι το RottenTomatoes.com;

Το RottenTomatoes.com είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ιστότοπους που αφιερώνεται αποκλειστικά σε ταινίες και πληροφορίες ταινιών. Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε το 1999 από τη Senh Duong και τώρα ανήκει και λειτουργεί από τη Flixster.

Μια γρήγορη ξενάγηση των Rotten Tomatoes:

Το RottenTomatoes.com χωρίζεται σε διάφορες ενότητες:

Πώς να βρείτε πληροφορίες στο Rotten Tomatoes:

Βρίσκοντας αυτό που ψάχνετε στο Rotten Tomatoes είναι σχετικά απλό. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα μιας ταινίας και θα λάβετε προτάσεις με βάση αυτό που πληκτρολογείτε. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις μεμονωμένες ενότητες που ονομάστηκαν παραπάνω (Ταινίες, DVD, Διασημότητες κ.λπ.) για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Σύστημα βαθμολόγησης Rotten Tomatoes:

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που προσφέρει το RottenTomatoes.com είναι το μοναδικό σύστημα βαθμολόγησης ταινιών του, βασισμένο σε επίσημες κριτικές κριτικών ταινιών που βρίσκονται τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι καλές κριτικές συγκεντρώνουν μια βαθμολογία φρέσκιας τομάτας, ενώ οι αρνητικές κριτικές θα λάβουν μια βαθμολογία ντομάτας Rotten Tomato. Μια ταινία που λαμβάνει τουλάχιστον το 60% ή περισσότερες αναφορές νωπών τοματών θα χαρακτηριστεί ως νωπά. μια ταινία που δεν θα αποκτήσει αυτή την ποσόστωση θα χαρακτηριστεί ως σάπια (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα βαθμολόγησης Rotten Tomatoes, διαβάστε πώς επιλέγονται οι κριτικές και συλλέγονται;).

Εκχυλίσματα ντομάτας:

Εκτός από τον πλούτο των πληροφοριών ταινιών που είναι διαθέσιμες στο RottenTomatoes.com, οι ερευνητές του Διαδικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ροές RSS, δωρεάν λογότυπα και γραφικά Rotten Tomatoes και ένα ενημερωτικό δελτίο που βοηθάει τους buffs να παραμείνουν στην κορυφή των τελευταίων εξελίξεων.

RottenTomatoes.com:

Το RottenTomatoes είναι ένα site αφιερωμένο σε ταινίες και κριτικές ταινιών, πληροφορίες ηθοποιού, εκδόσεις DVD και πολλά άλλα.