Τα 8 καλύτερα συνολικά στερεοφωνικά ηχεία κάτω από $ 1.000 να αγοράσουν το 2018

Πάρτε την εμπειρία του home theater σας στο επόμενο επίπεδο

Τα ηχεία είναι το πιο σημαντικό μέρος ενός στερεοφωνικού ή οικιακού συστήματος και το κλειδί για τον προσδιορισμό του συνολικού ήχου από το σύστημά σας. Τα ηχεία μπορούν να είναι δαπέδου, βιβλιοθήκη, σε τοίχο, σε τοίχο ή δορυφορικό σύστημα με υπογούφερ. Έρχονται σε όλα τα μεγέθη, τα σχήματα και τα τελειώματα και ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε ηχεία είναι να ακούσετε πολλά μοντέλα προτού αποφασίσετε και χρησιμοποιήσετε τις προσωπικές σας γεύσεις στη μουσική ως οδηγό. Χρειάζομαι βοήθεια? Δείτε τις αγαπημένες μας επιλογές παρακάτω.

Κομψή εμφάνιση, άριστος ήχος και λογική τιμή καθιστούν το ηχείο του βιβλίου του ELAC Debut B6 μία από τις καλύτερες επιλογές γύρω από το χώρο. Με τη μέτρηση των 14 x 10 x 8,5 ίντσες και βάρους 14 κιλών, το B6 δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο σε ένα ράφι αξιοπρεπούς μεγέθους, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε δωμάτιο στο σπίτι όπου θέλετε εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η κατασκευή του ντουλάπι από ινοσανίδες καλύπτεται από ένα μαλακό τελειωμένο μαύρο βινύλιο φινίρισμα και αφαιρούμενες, μαύρες μάσκες πανί. Εντός της θήκης, υπάρχει ένα πολύχρωμο tweeter με υφασμάτινη θήκη ενός ιντσών και ένα γούφερ με πέλμα Aramid 6,5 ιντσών με μία θύρα μπάσων στο πίσω μέρος.

Το B6 προσφέρει τον ίδιο ήχο με ένα ηχείο μεγαλύτερου μεγέθους (και πιο ακριβό). Ο ορισμός των μπάσων ακούγεται υπέροχος, ο ηχητικός χαρακτήρας φαίνεται σωστός στα χρήματα και ενώ δονείται λίγο με τον ήχο, υπάρχει ελάχιστο λάθος στο σημείο τιμής B6. Συνδέστε το B6 με έναν εξαιρετικό ενισχυτή και θα έχετε λίγες καταγγελίες για τον ήχο και θα εντυπωσιάσετε εξίσου τους φίλους, την οικογένεια και τους γείτονές σας με την ποιότητα του ήχου. Το B6 τελικά στηρίζεται ως ένας ανεξάρτητος συνδυασμός μουσικής ποιότητας που οι ακουαρίστες θα αγαπήσουν σε μια τιμή που δεν θα σπάσει την τράπεζα.

Πολύ στο προσιτό τέλος της κλίμακας ομιλητών ραφιού, το Dayton Audio B652-Air 13,5-x 8,1-x 11,7 ιντσών έχει ένα γούφερ 6,5 ιντσών και ζυγίζει μόλις 11 κιλά. Μαζί με το woofer, ο B652-Air προσφέρει ένα tweeter μετασχηματιστή κίνησης αέρα αντί για ένα θόρυβο tweeter, το οποίο υπόσχεται έναν σαφή, λιγότερο στρεβλωμένο ήχο από αυτό που μπορούν να διαχειριστούν τα παραδοσιακά tweeters. Μαζί με τον υπέροχο ήχο, τα B652s φαίνονται καλά για την τιμή, αγωνιστικά ένα μαύρο φινίρισμα vinyl βινυλίου pica βινυλίου και αφαιρούμενες γρίλιες.

Συνολικά, το ηχείο 40-watt Dayton καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, ενώ προσφέρει καθαρό ήχο και ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Ο ήχος ξεκινάει απόλυτα ισορροπημένος χωρίς να αισθάνεται πολύ μπάσο ή πολύ ψηλός. Τέλος, ως σφραγισμένο ηχείο, είναι λίγο λιγότερο ευαίσθητο σε κακή τοποθέτηση κοντά σε τοίχους ή γωνίες.

Το όνομα Klipsch είναι γνωστό για το HiFi και τις εξαιρετικές ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το RP280FA είναι τα καλύτερα συνολικά ομιλητές στο πάτωμα στην αγορά. Το σύστημα RF280FA είναι για εξαιρετικό ήχο και δεν απογοητεύει. Δεν θα βρείτε χτύπημα μπάσων, αλλά αυτό είναι εντάξει. Η υποστήριξη για το Dolby Atmos προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στην εμπειρία ήχου, καθώς επιτρέπει στον ήχο να μετακινείται, επάνω και μέσα από τον ακροατή για μια ενισχυμένη εμπειρία ήχου που σπάνια βρίσκετε σε ένα ηχείο που στέκεται στο πάτωμα.

Μέσα σε κάθε ηχείο υπάρχουν δύο γούφερ από χαλκό οκτώ ιντσών και tweeters τιτανίου μιας ίντσας. Ένα κανάλι ανύψωσης ενσωματώνεται στην κορυφή κάθε ηχείου, για να αντικατοπτρίζει τον ήχο από την οροφή, γεγονός που σας βοηθά να σας φέρει την εμπειρία του Dolby Atmos. Το ίδιο το ομιλητή προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική με διαθέσιμα φινιρίσματα πραγματικού ξύλου ή πολυμερούς. Σε 19 x 10,6 x 43 ίντσες και με βάρος 71,5 κιλά, τα ηχεία RP280FA δεν είναι ασυνήθιστα μεγάλα ή ψηλά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τα περισσότερα δωμάτια όπου θα ακουστεί η κύρια ακουστική. Ενώ η τιμή είναι μόνο για έναν ομιλητή, υπάρχει κάθε λόγος να επενδύσουμε στην εμπειρία ήχου Klipsch. Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να απογοητευτείτε.

Τα ηχεία δαπέδου ELAC Debut F6 φαίνονται αριστοκρατικά και έχουν εξαιρετική τάση. Τα ηχεία στέκονται σε 43 x 10 x 8,5 ίντσες και είναι 46,7 λίβρες, το οποίο αισθάνεται σαν το σωστό μέγεθος για τον ήχο. Η τιμή σε αυτά μπορεί να είναι "φιλική προς τον προϋπολογισμό", αλλά η ποιότητα ήχου θα σας έχει ξεχάσει την τιμή σε χρόνο μηδέν. Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός των μπάσων αναστέλλει την ποιότητα ήχου στο όριο σε ένα πακέτο που αισθάνεται πολυτελές, χάρη στο τελειωμένο βινύλιο. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα tweeter υφασμάτινο θόλο μιας ίντσας, ένας κώνος ίνας 6,5 ιντσών υφασμένα με ίνες αραμιδίου και δύο κώνοι κώνου 6,5 ιντσών υφασμένα από κορμό αραμιδικής ίνας. Συνολικά, συντονίστε το ενισχυτή και το υπογούφερ και προετοιμαστείτε για να παρακολουθήσετε φανταστικές ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Για την τιμολόγηση της αξίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείτε φανταχτερά και ζωντανά φωνητικά υψηλής ποιότητας που είναι ζωντανά χωρίς να αισθάνεστε πολύ σκληρά στα αυτιά σας. Ο ήχος στην άκρη, ο σχεδιασμός F6 πηγαίνει λίγο ενάντια στους κόκκους χωρίς να προσπαθεί να αισθάνεται υπερβολικά σύγχρονος.

Το Onkyo HT-S7800 είναι ένα από τα συστήματα που βοηθάει στην παροχή συγκεκριμένων συλλογισμών, γιατί ο Onkyo είναι μια τέτοια παραγωγική εταιρεία παραγωγής άριστης ποιότητας εξοπλισμού ήχου. Υπάρχει υποστήριξη για όλες τις τελευταίες και μεγαλύτερες ψηφιακές τάσεις, όπως Dolby Atmos, υποστήριξη 3D, TrueHD, DTS: X, WiFi και σύνδεση Bluetooth. Ακριβώς έξω από το κιβώτιο είναι ένας δέκτης a / v, πέντε δορυφορικά ηχεία, ένα τροφοδοτημένο υπογούφερ και μια πλήρης ποικιλία από καλωδιακά καλώδια για εύκολη ρύθμιση. Το μπροστινό αριστερό και δεξί ηχείο διαθέτουν ένα επιπλέον ηχείο στην κορυφή που βοηθά στην υποστήριξη του ήχου Dolby Atmos, έτσι ώστε η έξοδος ήχου να αναπηδά από την οροφή.

Παρόλο που η ποιότητα ήχου μπορεί να έχει ήδη γαντζώσει, υπάρχουν πολλά που αγαπάτε με το HT-S7800 home theatre σε ένα κουτί. Ως μπόνους, και οι οκτώ εισόδους HDMI 4K HDMI υποστηρίζουν βίντεο 4K / 60Hz και αν η τηλεόρασή σας δεν είναι συμβατή με 4K, ο δέκτης θα μετατρέψει το περιεχόμενο 1080p σε 4K. Το HT-S7800 περιλαμβάνει υποστήριξη για το AirPlay της Apple και το Google Cast, καθώς και δυνατότητες ροής για Pandora, Spotify και Tidal.

Αν ψάχνετε για ακτινοβολούμενα ηχεία που δεν θα σπάσουν την τράπεζα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι ένα ζευγάρι ηχεία Polk Audio T50 που στέκεται στο πάτωμα. Αυτά είναι μεγάλα ηχεία μέτρησης 36.5 x 9.25 x 8.75 ίντσες και ζυγίζουν 20.4 λίβρες το καθένα, αλλά μόλις έχετε δύο από αυτά στο σπίτι σας θέατρο, θα δείτε το μέγεθός τους αξίζει τον κόπο. Κάθε ηχείο διαθέτει ένα tweeter με μεταξωτό θόλο μιας ίντσας, έναν σύνθετο οδηγό εκτεταμένης ρίψης μήκους 6,25 ιντσών, καθώς και δύο θερμαντικά σώματα εμπρός λαμπτήρα. Όλα αυτά οδηγούν σε υψηλής ποιότητας ήχο που θα φέρει στη ζωή τον επόμενο μαραθώνιο του Star Wars ή την ακρόαση Pink Floyd. Όσον αφορά τη συμβατότητα, αυτά τα ηχεία έχουν τυπικές θύρες στο πίσω μέρος, οι οποίες θα λειτουργούν με τους περισσότερους δέκτες οικιακού κινηματογράφου, στερεοφωνικά σήματα και επεξεργαστές.

Οι κριτές του Αμαζονίου έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι με αυτούς τους ομιλητές. Οι πελάτες δήλωσαν ότι οι ομιλητές αυτοί προσφέρουν εξαιρετική σαφήνεια με καλές και χαμηλές τιμές. Αναφέρουν επίσης ότι εάν ενδιαφέρεστε βαθύτατα για τα μπάσα, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε επίσης ένα υπογούφερ.

Πρώτα κυκλοφόρησε το 2011, τα τοίχου 255-RT του Polk Audio παραμένουν το χρυσό πρότυπο για την κατηγορία με τέλειο ήχο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και καλή εμφάνιση. Τα "εξαφανιστικά" ηχεία κεντρικού καναλιού στο τοίχο έχουν ορατή μόνο την οθόνη, επομένως δεν θα είναι ορατό στο σπίτι σας. Η μαγνητικά στερεωμένη μάσκα προεξέχει μόλις 7mm από τα περίχωρά της, καθιστώντας την "εξαφανιστική" αξίωση του Polk ακόμα πιο πιστευτή. Η εγκατάσταση είναι ένα snap με εύκολο μονότονο, drop-in setup με "τέλεια εφαρμογή" πρότυπα που συμβάλλουν στην επίτευξη μιας χωρίς δονήσεις εμπειρία με ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης. Τα ίδια τα ηχεία διαθέτουν ένα ζευγάρι βούφερ 5.25 ιντσών κατασκευασμένο με σύνθετο κώνο από πολυμερές και ελαστικό από καουτσούκ. Υπάρχει επίσης ένα μόνο tweeter με μεταξωτό κώνο και κώνο για να ολοκληρώσετε τον ήχο. Και οι οδηγοί που είναι τοποθετημένοι σε επίπεδη βάση επιτρέπουν ευκολότερη τοποθέτηση σε τοίχο.

Αν ψάχνετε για μια φθηνή επιλογή για τοίχους εντός τοίχου που μπορούν να τοποθετηθούν σε μπάνιο, σάουνα ή ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, το 82W Silver Ticket είναι μια τέλεια επιλογή. Κάθε ηχείο διαθέτει ένα γούφερ πολυπροπυλενίου κώνου οκτώ ιντσών με καουτσούκ και μαγνήτη 30 ουγκιών, ώστε να εντυπωσιάσετε αμέσως με τον καθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις. Επιπλέον, το Silver Ticket περιελάμβανε ένα tweeter 20 χιλ. Μεταξωτό θόλο για να προσθέσει ομαλό ήχο και έναν άξονα 15 μοιρών για να σπρώξει κατευθείαν τη μουσική για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου.

Επιπλέον, τα στερεά ηχεία και ανθεκτικά στην υγρασία είναι απόδειξη ότι η τιμολόγηση του προϋπολογισμού δεν σημαίνει ποιότητα ή ήχο του προϋπολογισμού. Τα ηχεία λειτουργούν τέλεια με τα οικιακά συστήματα 5.1, 6.1 και 7.1 και η ευελιξία να τοποθετήσετε το ηχείο οριζόντια ή κάθετα σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βρείτε το σωστό χώρο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .