Προσιτές εναλλακτικές λύσεις για το Beats Pill + Bluetooth Speaker

01 από 09

Ναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε καλύτερα από το χάπι Beats + ($ 229 MSRP)

Ενώ το Beats Pill + μπορεί να έχει βελτιωθεί σημαντικά, υπάρχουν επιλογές. Ευγενική προσφορά του Amazon

Μην μας κάνει λάθος - δεν είμαστε ένας από αυτούς τους "Beats haters". Μας άρεσε η νέα έκδοση του Studio Beats, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία έχει ένα από τα πιο κερδοφόρα βιομηχανικά σχέδια στην ιστορία του biz ακουστικών. Αλλά το αρχικό ηχείο Beats Pill Bluetooth δεν μπόρεσε πραγματικά να εντυπωσιάσει (πολύ λεπτό και τρυφερό για τα γούστα μας). Ήταν λίγο συγκλονιστικό να βιώνουμε την έλλειψη σημαντικών μπάσων, κάτι που αποτελεί μεγάλη έκπληξη όταν κάποιος θεωρεί ότι η Beats είναι γνωστή για τα προϊόντα που ακούγονται με μπάσα.

Το Beats κυκλοφόρησε νεότερες εκδόσεις του ηχείου Pill με την πάροδο του χρόνου. το τρέχον στο ρόστερ είναι το ηχείο Pill + Bluetooth (το αγοράστε στο Amazon). Αλλά ίσως θέλετε κάτι λίγο διαφορετικό, ίσως ακόμη και για χαμηλότερη τιμή. Αν ναι, δείτε αυτά τα οκτώ συμπαγή ηχεία Bluetooth που μπορεί να είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση από το Pill + (σε καμία συγκεκριμένη σειρά). Οποιαδήποτε και όλα αυτά θα είναι ένα μεγάλο αξεσουάρ για smartphones, tablet, ακόμα και φορητούς υπολογιστές. Εμπιστευθείτε ότι δεν υπάρχει απολύτως καλύτερος τρόπος να φτιάξετε ένα θορυβώδες δωμάτιο ξενοδοχείου παρά να φέρετε καλό ήχο μαζί σας.

02 του 09

Εκτυπωτής Extreme Connect MP260 ($ 79 MSRP)

Η συνολική εμφάνιση μπορεί να φαίνεται δανεισμένη, ο ήχος είναι κορυφαίος !. Edifier

Παρόλο που το Edifier Extreme Connect μοιάζει με μια αρκετά κραυγαλέα αντιγραφή του JBbone Jambox, τα ηχητικά του είναι πιο εκλεπτυσμένα. Δεν έχουμε γράψει μια περιεκτική ανασκόπηση γι 'αυτό (ακόμα), αλλά είχαμε δειγματοληψία δείγματα με πλήρες έκρηξη. Ακόμη και σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών ενάντια στο εξαιρετικό Soundmatters FoxLv2 Platinum, το Edifier Extreme Connect κρατά αρκετά καλά - παίζει +4 έως +5 dB πιο δυνατά, αλλά τα πρίμα και το ανώτερο μέσο εύρος του FoxL ακούγονται λεπτομερέστερα και ανοιχτά. Το Extreme Connect προσθέτει επίσης μια υποδοχή κάρτας Micro SD που σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε μια συσκευή προέλευσης. Αγοράστε το στο Amazon.

03 του 09

Ομιλητής Bluetooth Bongo ($ 140 MSRP)

Τα πλαστικά εξαρτήματα είναι χαραγμένα για φυσικό μπαμπού και κάνναβη.

Ο ηχείο Bongo της Otis & Eleanor αποδεικνύει ότι μπορείτε να έχετε εξαιρετική ροή ήχου από κάτι που δεν μοιάζει με διαστημόπλοιο. Το Bongo είναι κατασκευασμένο από φυσικό μπαμπού - από βιώσιμες πηγές, βέβαια - με καλύμματα από ημικυκλικά ηχεία. Το κέλυφος μπαμπού είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, καθιστώντας το ιδανικό για τα ταξίδια σας ή για ταξίδια στην παραλία. Και ο ήχος είναι εκπληκτικά καλός. οι ενεργοποιημένοι οδηγοί από μπροστά συνδέονται με παθητικά ακουστικά μπάσων στο πίσω μέρος, τα οποία παράγουν ισχυρή απόκριση μπάσων και ήχο 360 μοιρών. Αγοράστε το στο Amazon.

04 του 09

Ηχητικά όργανα FoxL DASH-7 ($ 249 MSRP)

Το DASH-7 μπορεί να είναι μικρό, αλλά διαπερνά την κατηγορία βάρους του. Ηχητικά όργανα

Το Soundmatters DASH-7 - το σκέφτομαι σαν μια έκδοση του αρχικού ηχείου FoxL Bluetooth που έχει τρέξει μέσα από ένα ζεύγος κυλίνδρων τσιμπήματος - ακούγεται πραγματικά καλύτερα από το πρωτότυπο. Μπορεί να μην παίζει τόσο δυνατά ή τόσο χαμηλά όσο πολλά από τα μεγαλύτερα ηχεία που αναφέρονται εδώ, αλλά τίποτα άλλο εδώ δεν μπορεί να αγγίξει την ευχάριστη ακοή του DASH-7. Και με το λεπτό προφίλ του, είναι μακράν το πιο εύκολο να μπαίνει σε τσέπες, πακέτα και θήκες υπολογιστών. Αγοράστε το στο Amazon.

05 του 09

Braven BRV-1 ($ 99 MSRP)

Εάν σχεδιάζετε να παίξετε σε εξωτερικούς χώρους, το BRV-1 μπορεί να τραβάει έξω με το καλύτερο. Μπράβεν

Όταν πήραμε το τραχύ Braven BRV-1 σε μια εβδομαδιαία διαδρομή οδικής κυκλοφορίας μια πηγή, το IPX5 ανθεκτικό στο νερό θήκη βοήθησε στην επιβίωση του ομιλητή. Πιθανότατα φρόντισε το χιόνι στη Λίμνη του Κρατήρα, που πέταξε γύρω από τον κορμό των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και έπεσε σκόπιμα σε δάπεδα από σκληρό ξύλο. Το Rugged μπορεί να είναι μια διαβεβαίωση για το Braven BRV-1, επειδή αυτό το ομιλητή έχει σκοπό να το εξουδετερώνει σε οποιαδήποτε περιπέτεια. Το καλύτερο κομμάτι? Ακούγεται ακόμα καλό, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Αγοράστε το στο Amazon.

06 του 09

Ultimate Ears UE Roll 2 ($ 99 MSRP)

Ο κύλινδρος UE 2 σε σχήμα πιατάκι είναι ανθεκτικός, αδιάβροχος και φορητός.

Όχι για το one-up Braven BRV-1, αλλά το UE Roll 2 ηχείο Bluetooth από Ultimate Ears είναι ένα χτύπημα knockout. Αυτό το μοντέλο δεύτερης γενιάς είναι πιο δυνατά από το πρωτότυπο και διαθέτει ασύρματη εμβέλεια Bluetooth που εκτείνεται μέχρι 100 πόδια (30 μ.)! Εξακολουθείτε να απολαμβάνετε το σχήμα φοίνικας, το ενσωματωμένο bungee για να τεντώνετε ή να κολλάτε οπουδήποτε και το IPX7 αδιάβροχο σχέδιο που δεν έχει απολύτως κανένα φόβο υγρών dunks. Επιπλέον, κάθε ένα έρχεται με μια φουσκωτή floatie πισίνα για να κρουαζιέρα γύρω από σας καθώς σαλόνι σε μια πισίνα. Αγοράστε το στο Amazon.

07 του 09

JBL Charge 3 ($ 149 MSRP)

Σχηματίζεται σαν μπουκάλι νερού, το JBL Charge 3 είναι εξίσου βολικό για τη μεταφορά.

Με τόσους πολλούς ομιλητές να βγαίνουν αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι εύκολο να παραβλέψετε νέες κυκλοφορίες από την JBL. Σχηματίζεται σαν μπουκάλι νερού, το ηχείο Charge 3 φορτώνει τα χαρακτηριστικά και πακετάρει ισχυρά καλοριφέρ μπάσων. Παρόλο που δεν είχαμε την πολυτέλεια να αναθεωρήσουμε πλήρως το JBL Charge 3, είχαμε πολλά να ακούσουμε όποτε κάποιος ήταν γύρω μας. Ακόμη και με σύντομες εκθέσεις στις ηχητικές δυνατότητές της, είμαστε απόλυτα απογοητευμένοι από το πώς παράγει όγκο και σαφήνεια. Έτσι σίγουρα αναμένετε μια μεγάλη εμπειρία από το JBL Charge 3. Αγοράστε το στο Amazon.

08 από 09

Μοντέλο XS XS της Γενεύης ($ 199 MSRP)

Με ενσωματωμένο ρολόι και ενσωματωμένη θήκη, το μοντέλο XS είναι ιδανικό για ταξίδια. Εργαστήριο της Γενεύης

Σχεδιασμένο σαν ένα παλιομοδίτικο ταξιδιωτικό ρολόι, το Geneva Lab Model XS έχει πολύ πιο εκλεπτυσμένο και ώριμο vibe από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο ηχείο Bluetooth γύρω. Εκτός από τη σύνδεση Bluetooth, διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM και ξυπνητήρι. η οθόνη LED για το ραδιόφωνο και το ρολόι λάμπει μέσα από τη διάτρητη μεταλλική μάσκα. Όπως ένα ρολόι ταξιδιού, το μοντέλο XS διπλώνει στη δική του περίπτωση. Αυτό το ηχείο έχει σχεδιαστεί για να είναι πρακτικό και ακούγεται φανταστικό για το μέγεθος. Αγοράστε το στο Amazon.

09 του 09

Ηχητικά όργανα FoxLv2 Platinum ($ 229 MSRP)

Το FoxLv2 Platinum προσφέρει την καλύτερη πιστότητα Hi-Res για το μέγεθος. Ηχητικά όργανα

Το Soundmatters FoxLv2 Platinum είναι η τελευταία και μεγαλύτερη επανάληψη του προϊόντος που πρωτοστάτησε στο συμπαγές ηχείο Bluetooth. Διαθέτει τον ίδιο βιομηχανικό σχεδιασμό με την αρχική, αλλά συσκευάζει ακουστική μηχανική τρίτης γενιάς. Κάθε έκδοση γίνεται μόνο καλύτερη και καλύτερη, έτσι ώστε ακόμη και οι snooty audiophile mags να της έχουν δώσει πολλά αντίχειρες. Αλλά δεν χρειάζεται να είστε ακροατής ή ακροατής ήχου για να απολαύσετε αυτόν τον ομιλητή - δώστε του μια ακρόαση και θα ακούσετε αμέσως ποια είναι όλη η διαφημιστική εκστρατεία. Αγοράστε το στο Amazon.