Δωρεάν πρότυπα ψηφιακών βιογραφικών από το MOO για το Microsoft Office

01 από 07

Ψηφιακά βιογραφικά από το MOO Εστίαση στο διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο, site, LinkedIn και πολλά άλλα

Πρότυπα ψηφιακού βιογραφικού Συνδέστε το σε απευθείας σύνδεση χαρτοφυλάκιό σας. (γ) σουηδάνγκ / Getty Images

Οι τάσεις της απασχόλησης εξελίσσονται συνεχώς, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου είδους βιογραφικού σημειώματος που επικεντρώνεται στην ψηφιακή παρουσία που έχετε ήδη καλλιεργήσει ως υποψήφιο για εργασία.

Σε συνεργασία με τη Microsoft, η υπηρεσία εκτύπωσης και σχεδιασμού MOO προσφέρει τώρα πολλά βιογραφικά που μπορείτε να στείλετε σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή σε ηλεκτρονική ανάρτηση, βοηθώντας τόσο εσείς όσο και τους εργοδότες να πάνε χωρίς χαρτί, αλλά τα πλεονεκτήματα ξεπερνούν αυτό. Ένα ψηφιακό βιογραφικό σημείωσε επίσης τα στοιχεία που δεν μπορείτε να συλλάβετε σε χαρτί, από βίντεο σε κοινωνικά προφίλ και πέρα.

Χρησιμοποιήστε αυτά με κρίση. Ωστόσο, ορισμένοι εργοδότες επιμένουν σε παραδοσιακά βιογραφικά σημειώματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η έκδοση του βιογραφικού σημειώματος του MOO σας βοηθά να επιτύχετε αυτή την ισορροπία. Προσθέστε μια επικεφαλίδα στην κορυφή με το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μπορείτε να τα επισυνάψετε σε φόρμες εργασίας όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό σημείωμα.

Τα καλύτερα πρότυπα βιογραφικού για το Microsoft Office

Με άλλα λόγια, το σύντομο ύφος των βιογραφικών σημειώσεων του MOO μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες. Εξετάστε τι είχε αρχικά να κάνει το βιογραφικό σημείωμα: δώστε μια ενιαία άποψη για το τι μπορείτε να συνεισφέρετε σε έναν εργοδότη. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι τύποι ψηφιακών βιογραφικών μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας. Σε γενικές γραμμές, αν η διαφήμιση θέσης εργασίας περιγράφει έναν τύπο εργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σε μορφές διαδικτυακού χαρτοφυλακίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό βιογραφικό σημείωμα που δείχνει τους πόρους αυτούς.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, στείλτε μια ερώτηση στον εργοδότη που ρωτά εάν ένα ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο είναι αποδεκτό ή ακόμα και προτιμάται.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, εδώ είναι μια συλλογή των βιογραφικών του MOO και templates συνοδευτικών επιστολών για το Microsoft Office, μαζί με μερικές συμβουλές για το πώς να προσαρμόσετε το καθένα.

02 του 07

Καθαρό και καθαρό πρότυπο ψηφιακής επανάληψης από το MOO για το Microsoft Word

Καθαρό και καθαρό πρότυπο ψηφιακής επανάληψης από το MOO για το Microsoft Word. Καθαρό και καθαρό πρότυπο ψηφιακής επανάληψης από το MOO για το Microsoft Word

Αυτό το πρότυπο τραγανό και καθαρό ψηφιακό βιογραφικό από το MOO για το Microsoft Word είναι στην πραγματικότητα ένας πίνακας, ο οποίος είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Εάν εργάζεστε πολύ με τα τραπέζια, γνωρίζετε ότι αυτό σας επιτρέπει να αναπνέετε, να μετακινείτε τα πράγματα, να προσαρμόζετε ορισμένα κελιά και πολλά άλλα.

Σημαίνει επίσης ότι, εάν δεν χρησιμοποιείτε πολύ τους πίνακες του Microsoft Office, θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στη διάταξη αυτού του προτύπου. Μπορεί να τελειώσει μόνο σε δάκρυα, αν είστε κάτω από μια προθεσμία, όπως οι περισσότεροι αναζητούν εργασία!

Όταν παίρνετε περισσότερο χρόνο για να μάθετε αυτές τις δεξιότητες, σκεφτείτε να εξετάσετε αυτόν τον περιεκτικό πόρο: Εργασία με πίνακες στο Microsoft Word .

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτό το και άλλα βιογραφικά σε αυτήν την παράσταση χωρίς επιδεξιότητες στο τραπέζι, ωστόσο, αντιμετωπίζοντας κάθε κουτί ή περιοχή ως καθορισμένο πεδίο. Απλά πληκτρολογήστε στους χώρους που έχουν ήδη σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για εσάς.

Σε αυτήν την εικόνα, δείχνω πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρωματικό σχήμα αυτού του προτύπου επιλέγοντας το εικονίδιο κυψέλης ή κοινωνικού δικτύου μέχρι να εμφανιστεί μια νέα καρτέλα Σχεδίαση. Στη συνέχεια, αλλάξτε τη Σκίαση.

Για παράδειγμα, αν και το προεπιλεγμένο χρώμα αυτού του προτύπου είναι σκούρο κίτρινο, μπορώ να αλλάξω ένα ή όλα τα στοιχεία σε γαλάζιο, όπως δείχνω εδώ για το κοινωνικό εικονίδιο του LinkedIn. Άλλα εικονίδια περιλαμβάνουν χειριστήριο Twitter, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλέφωνο.

Βρείτε αυτό το πρότυπο στο Word, επιλέγοντας Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητώντας το με λέξη-κλειδί στο πεδίο κοντά στην κορυφή της οθόνης.

03 του 07

Στιγμιότυπο και καθαρό ψηφιακό εξώφυλλο πρότυπο επιστολής από το MOO για το Microsoft Word

Στιγμιότυπο και καθαρό ψηφιακό εξώφυλλο πρότυπο επιστολής από το MOO για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Τα πρότυπα επανεκκίνησης του MOO για το Microsoft Word διαθέτουν συνοδευτική συνοδευτική επιστολή, όπως το Template Cover Letter Template από το MOO για το Microsoft Word.

Με βάση το ίδιο σχέδιο σχεδιασμού με το πρότυπο επαναλήψεως που παρουσιάστηκε στην προηγούμενη διαφάνεια αυτής της επίδειξης, πρόκειται για έναν πολύχρωμο, σύγχρονο τρόπο για την αποστολή στους εργοδότες μιας επισκόπησης που περιγράφει την εργασιακή εμπειρία και τα έργα σας.

Επιλέξτε αυτήν την επιλογή προτύπου, αναζητώντας την κάτω από το στοιχείο Αρχείο - Νέο στο Microsoft Word.

Μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε για πρότυπα για το σχολείο ή την εργασία:

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft ή εκτυπώσιμα για σπουδαστές

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft ή τα εκτυπώσιμα για επιχειρήσεις

Το MOO έχει δύο άλλα σύνολα σχεδιασμού για να τα ελέγξει επίσης, στις επόμενες διαφάνειες αυτής της εκπομπής.

04 του 07

Πρότυπο ψηφιακής συνέχισης για δημιουργικά από το MOO για το Microsoft Word

Πρότυπο ψηφιακής συνέχισης για δημιουργικά από το MOO για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft και του MOO

Αυτό το πρότυπο ψηφιακού βιογραφικού για διαφημιστικά κείμενα από το MOO για το Microsoft Word είναι μια άλλη εταιρεία σχεδιασμού διασκεδαστικών εργαλείων που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί την ηλεκτρονική σας παρουσία με τους εργοδότες. Αυτό το πρότυπο διαθέτει ένα διασκεδαστικό γραφικό μοτίβο που βοηθάει στην επικοινωνία του κλίματος για το δημιουργικό.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει αυτό το σχέδιο χρήσιμο είναι το σχετικό Creative Cover Letter Template από το MOO, το οποίο διαθέτει το ίδιο γραφικό μοτίβο για να συνδέσει μαζί τα δύο έγγραφα.

Η συνοδευτική επιστολή είναι σύντομη και σύντομη, επιτρέποντάς σας να την προσαρμόσετε όπως κρίνετε κατάλληλο. Ακριβώς ένας άλλος τρόπος για να παρουσιάσετε όλη τη σκληρή δουλειά σας καθώς και το όραμά σας για τα μελλοντικά έργα και πώς νομίζετε ότι βοηθείτε τους πιθανούς εργοδότες να επιτύχουν τους στόχους τους.

Για να κάνετε λήψη αυτού του προτύπου, ανοίξτε το Microsoft Word, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε "MOO" στο πεδίο αναζήτησης προτύπου. Αυτό θα φέρει και τα δύο Creative Templates, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες από το MOO που ίσως δεν έχετε εντοπίσει ακόμη.

05 του 07

Ψηφιακό πρότυπο επιστολής εξώθησης για διαφημιστικά κείμενα από το MOO για το Microsoft Word

Ψηφιακό πρότυπο επιστολής εξώθησης για διαφημιστικά κείμενα από το MOO για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft και του MOO

Αυτό το πρότυπο ψηφιακής επιστολής εξώθησης για διαφημιστικά κείμενα από το MOO για το Microsoft Word

αυτό το πρότυπο αντιστοιχεί στο πρότυπο επαναλήψεως στην προηγούμενη διαφάνεια δημιουργώντας ένα όμορφα σχεδιασμένο σύνολο. Όπως και άλλα σχέδια της εταιρείας σχεδιασμού εκτύπωσης MOO και όπως όλα τα πρότυπα της Microsoft, οι πτυχές αυτού του σχεδίου μπορούν να προσαρμοστούν, ειδικά τα χρώματα.

Για να αλλάξετε το χρώμα των γραφικών στοιχείων, όπως δείχνω εδώ, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην κεφαλίδα της σελίδας. Είτε επιλέξτε Εισαγωγή - Επεξεργασία κεφαλίδας, είτε διπλό κλικ πάνω στο στοιχείο αρκετές φορές για να το επιλέξετε. Στη συνέχεια, στην καρτέλα Μορφοποίηση, επιλέξτε τις ρυθμίσεις συμπλήρωσης, περιγράμματος ή άλλες ρυθμίσεις που προτιμάτε.

Στο στιγμιότυπο οθόνης μου, για παράδειγμα, δείχνω πως άλλαξα το γέμισμα από γκρι σε γαλάζιο.

Για να ξεκινήσετε με αυτό το πρότυπο, επιλέξτε Αρχείο - Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε την Επιστολή Εξέτασης ή το ΜΟΟ ανά λέξη-κλειδί στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της διεπαφής.

06 του 07

Επαγγελματικό πρότυπο ψηφιακού βιογραφικού από το MOO για το Microsoft Word

Επαγγελματικό πρότυπο ψηφιακού βιογραφικού από το MOO για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εδώ είναι το πιο συντηρητικό πρότυπο αυτής της σύγχρονης δέσμης. Το πρότυπο ψηφιακού βιογραφικού από το MOO για το Microsoft Word επιτυγχάνει μια ισορροπημένη ισορροπία μεταξύ "πολύχρωμων και καινοτόμων" και του επαγγελματισμού.

Προσαρμόστε τα χρώματα όπως φαίνεται στο σχετικό συνοδευτικό γράμμα (επόμενη διαφάνεια) ή τρέξτε με αυτό το συνδυασμό χρωμάτων, εξοικονομώντας χρόνο.

Εάν σας αρέσει μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση για την κάλυψη των επιστολών, εξετάστε αυτές τις συστάσεις: Καλύτερα πρότυπα επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Office .

Βρείτε αυτό το σχέδιο ανοίγοντας το Word, κατόπιν επιλέγοντας Αρχείο - Νέο και αναζητώντας το με λέξη-κλειδί.

07 του 07

Εκτυπώστε το πρότυπο επαγγελματικής ψηφιακής επικάλυψης από το MOO για το Microsoft Word

Προσαρμόστε το πρότυπο επαγγελματικής ψηφιακής επικάλυψης από το MOO για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft και του MOO

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη διαφάνεια, αυτό το Πρότυπο Επαγγελματικής Ψηφιακής Εξώφυλλο από το MOO για το Microsoft Word είναι μια ισχυρή επιλογή για όσους θέλουν να παρουσιάσουν μια περιεκτική σύνοψη αναζήτησης εργασίας - μία που μπορεί να λειτουργήσει για τις περισσότερες καταστάσεις. Για παράδειγμα, αυτό το πρότυπο είναι ιδανικό για εφαρμογές ψηφιακής εργασίας, αλλά μπορείτε επίσης να το εκτυπώσετε. Στην πραγματικότητα, από τα τρία σχέδια αναζήτησης εργασίας που παρουσιάζω σε αυτή την παρουσίαση, αυτή η συνοδευτική επιστολή και το συνημμένο βιογραφικό της είναι κατά πάσα πιθανότητα το πιο εκτυπώσιμο, κατά τη γνώμη μου.

Εάν εκτυπώνετε ένα βιογραφικό βιογραφικό όπως αυτό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε χαρτί ποιότητας και εκτυπώνετε εκ των προτέρων. Μπορείτε σίγουρα να το εκτυπώσετε σε κλίμακα του γκρι, αλλά να αφήνετε πάντα χρόνο για να κάνετε προσαρμογές όπως απαιτείται. Ενώ το χρώμα προσθέτει pop και flare, προσθέτει επίσης μια άλλη σκέψη για να γυαλίσει, κάνοντας αυτή την επιλογή δυνητικά πιο περίπλοκη από μια ασπρόμαυρη επιλογή συνοδευτικών επιστολών, οπότε ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν ένα πιο δημιουργικό σχέδιο όπως αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.

Ορισμένες οδηγίες για αυτό το πρότυπο σάς δείχνουν στην καρτέλα Σχεδιασμός για αυτές τις αλλαγές, αλλά σημειώστε πως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ σε κάθε στοιχείο και στη συνέχεια να αλλάξετε το χρώμα από την καρτέλα Μορφή.

Μετά από αυτό, απλά συνεχίστε να προσαρμόζετε άλλα στοιχεία του προτύπου στο νέο χρώμα σας.

Αυτό το πρότυπο βρίσκεται στο φάκελο Αρχείο - Νέο επίσης.

Το καλύτερο της τύχης με την αναζήτηση εργασίας σας!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Δωρεάν προτύπων επαγγελματικών καρτών που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.