Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να τα κατεβάσετε για το PS4

Έτσι, έχετε ένα PlayStation 4 για τα Χριστούγεννα ή τελικά εντοπίσατε ένα αντίγραφο στο τοπικό σας κατάστημα και τώρα, ρωτάτε αυτό το πολύ σημαντικό ερώτημα - τι παίζω σε αυτό το πράγμα; Έχουμε καλύψει έναν μεγάλο αριθμό επιλογών σας στο δίσκο, όπως το "Knack", " Killzone: Shadow Fall " και " Call of Duty: Φαντάσματα " και θα κάνουμε μια ανασκόπηση όλων αυτών αυτή την εβδομάδα, αλλά εμείς ήθελε να ρίξει μια ματιά στο τι θα είναι ένα MAJOR μέρος της γενιάς PS4 - η εμπειρία λήψης παιχνιδιών. Πολύ σύντομα θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου τα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια κατεβαίνουν και δεν παραγγέλλονται μέσω διαδικτυακών καταστημάτων ή παραλαμβάνονται στα παλιομοδίτικα καταστήματα παιχνιδιών. Ήδη, οι χρήστες κατεβάζουν παιχνίδια όπως " Assassin's Creed IV: Μαύρη Σημαία " και " LEGO Marvel Super Heroes " και δεν έχουν ποτέ δίσκο στα χέρια τους. Προσφέρει επίσης μια θαυμάσια ποικιλία μικρότερων παιχνιδιών, από ανεξάρτητα δημιουργημένες προσφορές, όπως το "Do not Starve" (νέο στο PlayStation Plus την περασμένη εβδομάδα) με τις εισερχόμενες και αναβαθμισμένες προσθήκες του PS3 όπως μερικοί από τους παρακάτω τίτλους. Πού ξεκινάτε με την εμπειρία PSN στη νέα γενιά; Έχετε χώρο σκληρού δίσκου για να γεμίσετε, σωστά; Ξεκινήστε με αυτά τα πέντε, όλα διαθέσιμα τώρα για το PS4.

Ενημέρωση: Αυτό το άρθρο γράφτηκε αρχικά σχεδόν πριν από δύο χρόνια και αυτά τα πέντε παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε εξακολουθούν να αξίζει να αγοράσετε, γι 'αυτό δεν θέλω να αλλάξω την παραγγελία τους, αλλά η Telltale Games έχει γίνει η κυρίαρχη δύναμη στην ψυχαγωγία του PSN. Πηγαίνετε να κατεβάσετε τα "The Walking Dead", " Tales From the Borderlands " και το "Game of Thrones" και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε λίγες μέρες για αυτά τα καλούδια.

Αντίθεση

Αντίθεση. Sony

Οι περισσότεροι επικριτές των παιχνιδιών φαίνεται να αγκαλιάζουν το "Resogun" ως το απαραίτητο παιχνίδι της υπηρεσίας PlayStation Plus, αλλά βρίσκω ότι ο τίτλος είναι διασκεδαστικός αλλά διαθέσιμος. Δεν καθυστερεί καθόλου και δεν είναι αυτό που φτάνω πια όταν παίρνω τον ελεγκτή PS4 μου και το φύλλο μέσα από τη συλλογή στον σκληρό δίσκο μου. Βρίσκω "Contrast", την άλλη μέρα ένα PS Plus παιχνίδι, πιο φιλόδοξο. Ορισμένα από τα παιχνίδια είναι λανθασμένα, αλλά αυτή είναι μια οπτικά εντυπωσιακή εμπειρία, στην οποία αναπηδάτε μέσα και έξω από τις σκιές για να λύσετε παζλ και να βρείτε συλλεκτικά αντικείμενα. Είμαι κορόιδο για μια καλή πλατφόρμα και καλό επίλυση παζλ. Το "Contrast" δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ιδέας του, καθώς η εκτέλεση δεν ταιριάζει αρκετά με το set-up, αλλά υπάρχουν περισσότερα που θέλουν εδώ και όχι και ελπίζω να δω περισσότερα μοναδικά παιχνίδια όπως το "Contrast" ως μέρος την υπηρεσία Plus στο μέλλον. Όσο περισσότεροι άνθρωποι παίζουν αυτό, τόσο πιο ενθαρρυνμένη η Sony θα είναι να κάνει πιο επιτυχημένα παιχνίδια σαν αυτό.

Σχέδιο διαφυγής

Σχέδιο διαφυγής. Sony

Το "Contrast" είναι ο μόνος αποκλειστικός τίτλος του PS4 σε αυτήν τη λίστα, καθώς, ναι, δυστυχώς, και πάλι, είναι καιρός να κυριαρχήσουμε τα παιχνίδια που αναβαθμίστηκαν από τις ενσωματώσεις του PS3 αντί των πρωτότυπων τίτλων. Τα καλύτερα παιχνίδια για το PS4 είναι επίσης πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια για το PS3, μόνο με ένα καλύτερο ρυθμό. Αλλά μέσα σε αναβαθμίσεις όπως το "Σχέδιο Escape" (και ειδικά το επόμενο παιχνίδι αυτής της λίστας), μπορούμε να δούμε το δυναμικό αυτού του συστήματος. Προς το παρόν, θα πρέπει να κατεβάσετε το "Σχέδιο Escape" για έναν πολύ απλό λόγο - είναι διασκεδαστικό. Ένα έξυπνο μείγμα λύσεων παζλ και πλατφόρμας με ένα μοναδικό οπτικό στυλ, το "Σχέδιο Escape" είναι ένας εξαιρετικός τίτλος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω του Remote Play με το Vita σας. Καθίστε στον καναπέ, τραβήξτε το Vita σας, πυροβολήστε το PS4 σας από το άλλο δωμάτιο. Ναι, θα μπορούσατε να αποκτήσετε μόνο "Σχέδιο Escape" στο Vita σας, αλλά ποτέ δεν θα έχετε το χώρο στο σκληρό δίσκο στο φορητό υπολογιστή σας που θα σας μέσα στο PS4 σας.

Λουλούδι

Λουλούδι. Sony

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς PS3, με δυνατότητα λήψης ή με άλλο τρόπο, έχει αναβαθμιστεί όμορφα για το πλήθος των PS4 και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που είναι τόσο νωρίς στη διάρκεια της ζωής αυτής της νέας κονσόλας. Αν το "Λουλούδι" είχε μεταφερθεί σε αυτό το προσεχές καλοκαίρι, θα μπορούσε να έχει χαθεί στην ανακάτεμα, αλλά η έλλειψη μεγάλων τίτλων για το PS4 θα πρέπει να επιτρέπει σε αυτό το παιχνίδι να ξεχωρίζει. Ακόμα κι αν έχετε παίξει το "Λουλούδι" για το PS3 σας, θα πρέπει να το κάνετε ξανά (και μπορείτε δωρεάν, αφού το αγοράσατε ήδη για το τελευταίο σύστημα). Τα οπτικά είναι ομαλότερα, η μουσική αισθάνεται περισσότερο σε αρμονία με τη δράση και οι έλεγχοι ανταποκρίνονται. Είναι ένα λυρικό αριστούργημα.

Ηχητικά σχήματα

Ηχητικά σχήματα. Sony

Ο κόσμος των "Sound Shapes" εξερράγη πραγματικά μέσα από ένα στοιχείο που η Sony πραγματικά ελπίζει ότι η νέα γενιά των gamers θα αγκαλιάσει - την κοινωνική εμπειρία της μηχανής. Η Sony θέλει πραγματικά να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο παιχνίδι, και ένας μεγάλος αριθμός προγραμματιστών δεν θέλουν μόνο να μοιραστείτε αυτό που παίζετε, αλλά να μπείτε στην πράξη της δημιουργίας. Το "Sound Shapes" περιλαμβάνει πολλά υπέροχα παιχνίδια που βασίζονται στη μουσική όταν το κατεβάζετε, αλλά επιτρέπει επίσης την πρόσβαση σε πλούσια επίπεδα σχεδιασμένα από τους παίκτες. Είναι μια περίπτωση όπου τα επαγγελματικά επίπεδα, όπως αυτά που χαρακτηρίζουν τη μουσική του Beck, αξίζουν την τιμή αγοράς από μόνοι τους, και στη συνέχεια όλα τα άλλα είναι σάρκα. Ξύδι dubstep.

Zen Pinball 2

Zen Pinball. Zen Studios

Όλα αυτά έρχονται πίσω στο "Zen Pinball." Ναι, υπάρχει και μια αναβαθμισμένη έκδοση PS4 του "The Pinball Arcade", που οι καθαροί θα ισχυρίζονται ότι είναι πιο πιστοί στην πραγματική φυσική φλίπερ και δεν θα διαφωνούσα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πιο διασκεδαστικό. Με τραπέζια που χτίστηκαν γύρω από το Σύμπαν Marvel και τους Star Wars, μοιάζει ακόμα καλύτερα με τα γραφικά PS4 και όσοι από εσάς πήγες πάνω σε αυτό το arcade bandwagon στο PS3 μπορούν να κατεβάσουν οποιοδήποτε τραπέζι αγοράσατε για αυτό το σύστημα με γραφικά και gameplay επόμενου γενιάς. Στείλτε το στο PlayStation Network. Τώρα. Σας βλέπουμε στους πίνακες βαθμολογίας.