Ξεχάσω τον κωδικό μου των Windows 7! Πώς μπορώ να επιστρέψω;

Εδώ είναι μερικές επιλογές για σας ξεχασμένους χρήστες Windows 7

Έτσι ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 ; Γεια σου, συμβαίνει. Πρέπει να κάνουμε πολύ περίπλοκους κωδικούς πρόσβασης, ώστε να είναι δύσκολο να μαντέψουν, αλλά μερικές φορές τις κάνουμε τόσο περίπλοκες ώστε να τους ξεχνάμε οι ίδιοι.

Δεν είστε μόνοι, εμπιστευτείτε μας. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαπιστώσετε ότι όλοι οι σημαντικοί κωδικοί πρόσβασης σύνδεσης των Windows 7 που έχουν κάπως υποχωρήσει το μυαλό σας.

Ας εργαστούμε μέσα από τις ιδέες μία προς μία, ξεκινώντας από το πιο εύκολο:

Χρησιμοποιήστε τη δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7

Αυτή τη στιγμή είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δισκέτα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7 που δημιουργήσατε. Συγχαρητήρια σε σας για την ενεργητικότητα!

Υποθέτω, ωστόσο, ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν έχουν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7, είτε επειδή δεν γνωρίζατε ότι η δυνατότητα υπήρχε ή δεν νομίζατε ποτέ ότι θα ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, μόλις εισέλθετε με μια από τις άλλες ιδέες παρακάτω, φροντίστε να επιστρέψετε στον παραπάνω σύνδεσμο και να κάνετε ένα αμέσως. Αυτό μάθετε το μάθημά σας τώρα.

Έχετε έναν διαχειριστή Αλλάξτε τον κωδικό σας Windows 7 για εσάς

Εάν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που έχουν λογαριασμούς στον υπολογιστή σας, μία από αυτές μπορεί να ρυθμιστεί με πρόσβαση στο επίπεδο διαχειριστή . Δεδομένου ότι εκείνοι με δικαιώματα διαχειριστή μπορούν να διαχειριστούν τους κωδικούς πρόσβασης όλων των χρηστών στα Windows 7, αυτό το άτομο θα μπορούσε να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 για λογαριασμό σας από τον λογαριασμό του.

Είναι σαφές ότι αν είστε ο μόνος άνθρωπος που έχει έναν λογαριασμό στον υπολογιστή σας, που ίσως είναι η κατάσταση για πολλούς από εσάς, τότε αυτό το κόλπο δεν θα σας κάνει καλό.

Προσπαθήστε να μαντέψετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 που ξεχάσατε

Γεια σου, μην ρίχνεις τα μάτια σου! Θα εκπλαγείτε πόσο συχνά λειτουργεί αυτό. Προτού προχωρήσουμε σε μερικές μεθόδους ανάκτησης κωδικού πρόσβασης υψηλής τεχνολογίας, θα ήταν συνετό να κάνετε εκπαιδευμένες εικασίες σχετικά με τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, ακόμη και πολύ περίπλοκοι, συχνά εμπνέονται από τους τόπους, τους ανθρώπους και τα πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας, ίσως μπορέσετε να προωθήσετε τη μνήμη σας με λίγη προσπάθεια.

Θα μπορούσε ο κωδικός σας Windows 7 να έχει οτιδήποτε σχέση με:

Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορείτε να μαντέψετε με επιτυχία τον δικό σας κωδικό πρόσβασης .

Επαναφορά του κωδικού σας Windows 7 με αυτό το τέχνασμα

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει ένας τρόπος για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 σας μόνο με τα εργαλεία και το λογισμικό που έχετε ήδη στη διάθεσή σας. Αυτό είναι ένα κομψό μικρό τέχνασμα που μπορεί να τραβήξει ο καθένας. Το χειρότερο που θα πρέπει να κάνετε είναι να εκκινήσετε από δίσκο ή μονάδα flash και να χρησιμοποιήσετε την εντολή Command Prompt μερικές φορές.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να επαναφέρετε έναν κωδικό πρόσβασης των Windows 7 για ένα πλήρες σεμινάριο.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πιθανότατα δεν έχετε πραγματικά έναν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης ή έναν δεύτερο διαχειριστή στον υπολογιστή σας και ίσως έχετε ήδη έναν πονοκέφαλο που προσπαθεί να θυμάται τι ρυθμίζετε τον κωδικό σας, αυτό το τέχνασμα θα είναι η λύση για τους περισσότερους από εσάς .

Αποκτήστε τον λογαριασμό σας των Windows 7 με ένα πρόγραμμα αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης

Αν προσπαθήσατε να μαντέψετε, δεν υπάρχουν άλλοι χρήστες στον υπολογιστή σας, το τελευταίο τέχνασμα δεν λειτούργησε για κάποιο λόγο και είστε βέβαιοι ότι δεν έχετε δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης των Windows 7 που βρίσκεται γύρω, τότε είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι πιο περίπλοκο.

Τα προγράμματα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης των Windows είναι εργαλεία λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για την ανάκτηση ή την επαναφορά / διαγραφή του κωδικού πρόσβασης των Windows 7. Μπορούν μερικές φορές να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, αλλά αν έχετε ξεχάσει πραγματικά τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7 και μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ένα από αυτά τα προγράμματα να σας φέρει πίσω στα Windows.

Ακόμα δεν μπορεί να βρει τον κωδικό πρόσβασης των Windows 7;

Αν έχετε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και ο χαμένος κωδικός πρόσβασης των Windows 7 χάνεται για το καλό, τότε θα χρειαστεί να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 7 , μια διαδικασία που θα διαγράψει τα πάντα στον υπολογιστή σας.

Είναι ένα δραστικό και προφανώς καταστροφικό βήμα, αλλά εάν θέλετε τον υπολογιστή σας πίσω, θα πρέπει να εξετάσετε αυτήν την επιλογή εάν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει.