Πώς να επαναλάβετε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Instagram

01 του 06

Ξεκινήστε με την επανάληψη του Instagram

Φωτογραφία από το Pixabay.com

Το Instagram είναι ένα από τα μοναδικά σημαντικά κοινωνικά δίκτυα που δεν διαθέτουν λειτουργία repost. Εν τω μεταξύ, το Facebook και το LinkedIn έχουν "Μοιραστείτε", το Twitter έχει "Retweet", το Pinterest έχει "Repin", το Tumblr έχει "Reblog" και το Google+ έχει "Αναδημοσίευση".

Ινσταγκραμ? Ναντά.

Είστε πραγματικά μόνο ενθουσιασμένοι να κατεβάζετε τις δικές σας φωτογραφίες, να κινηματογραφείτε τα δικά σας βίντεο και να μοιράζεστε το δικό σας περιεχόμενο με το Instagram. Ωστόσο, δεδομένου ότι ορισμένα από τα καλύτερα περιεχόμενα τείνουν να γίνονται ιογενή, όταν μοιράζονται ξανά και ξανά από πολλούς ανθρώπους, δεν είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους να εκμεταλλεύονται ορισμένες εφαρμογές τρίτων που τους επιτρέπουν να προβάλλουν τα μηνύματα άλλων χρηστών, Instagram φωτογραφίες ή βίντεο στα δικά τους προφίλ.

Πολλοί χρήστες του Instagram έχουν καταφύγει στη λήψη στιγμιότυπων από φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από άλλους, οι οποίοι μπορούν να μεταφορτώσουν στο δικό τους προφίλ Instagram, πράγμα που είναι ένας τρόπος για να το κάνετε. Αλλά αυτό δεν λύει συχνά το πρόβλημα της χορήγησης πίστωσης στον αρχικό ιδιοκτήτη. Ομοίως, δεν μπορείτε να αναπαράγετε μια ανάρτηση βίντεο, λαμβάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξω πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με μία από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές εκτύπωσης Instagram τρίτων μερών. Θα χρησιμοποιήσω το Repost για το Instagram επειδή είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχει εξαιρετικές αξιολογήσεις. Είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές iPhone και Android.

Κάντε κλικ στις επόμενες διαφάνειες για να δείτε παραδείγματα στιγμιότυπων οθόνης για το πώς γίνεται.

02 του 06

Συνδεθείτε για να κάνετε επανάληψη για το Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του App Repost για iOS

Μόλις κατεβάσετε το Repost για Instagram στη συσκευή σας iPhone ή Android, μπορείτε να το ανοίξετε και να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό Instagram. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να διαθέτετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Instagram.

Αυτό που είναι ωραίο για αυτήν την εφαρμογή Repost είναι ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Μόλις συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Instagram , θα μεταφερθείτε στην καρτέλα "Αρχική σελίδα", όπου μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε περιεχόμενο για να αναπαράγετε.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση του τι θα βρείτε.

Feed: Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες από χρήστες που ακολουθείτε.

Μέσα: Τα πιο πρόσφατα κοινά βίντεο από τους χρήστες που ακολουθείτε.

Αρέσει: Δημοσιεύσεις που σας άρεσε πρόσφατα (πατώντας το κουμπί καρδιάς).

Αγαπημένα: Όταν κάνετε περιήγηση στις αναρτήσεις μέσω της εφαρμογής Repost, μπορείτε να πατήσετε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία μιας ανάρτησης και να πατήσετε "Προσθήκη στα αγαπημένα" για να τις αποθηκεύσετε κάτω από αυτήν την καρτέλα.

Το κύριο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης έχει τρεις γενικές καρτέλες στις οποίες μπορείτε να περιηγηθείτε: το δικό σας προφίλ (ή την καρτέλα στο σπίτι), αυτό που είναι δημοφιλές στο Instagram και μια καρτέλα αναζήτησης.

Παρόλο που μπορείτε να περιηγηθείτε στις αναρτήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Repost όπως ακριβώς και στο Instagram, δεν μπορείτε να σχολιάσετε κανένα από αυτά. Μπορείτε, ωστόσο, να πατήσετε το κουμπί καρδιάς για να αρέσετε τις αναρτήσεις απευθείας μέσω της εφαρμογής Repost.

03 του 06

Αγγίξτε μια φωτογραφία (ή βίντεο) που θέλετε να επαναλάβετε

Στιγμιότυπο οθόνης του App Repost για iOS

Αν πατήσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, θα μπορείτε να την δείτε σε πλήρες μέγεθος, σαν να την είδατε στο Instagram. Θα μπορείτε να το "αρέσει" αν δεν το έχετε κάνει ακόμη και να διαβάσετε τα σχόλια που αφήνονται από άλλους χρήστες.

Από εκεί, μπορείτε να πατήσετε το μπλε κουμπί "Repost" στη δεξιά γωνία κάτω από τη θέση αν θέλετε να το δημοσιεύσετε στο δικό σας προφίλ. Κάνοντας αυτό θα σας δοθούν ορισμένες επιλογές επεξεργασίας, όπως αλλαγή του προσανατολισμού της θέσης.

Μόλις σας αρέσει η εμφάνιση, πατήστε το μεγάλο μπλε πλήκτρο "Repost" στο κάτω μέρος.

04 του 06

Ανοίξτε το στο Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του App Repost για iOS

Πατώντας το μπλε κουμπί "Repost" θα εμφανιστεί μια καρτέλα από το τηλέφωνό σας για να ανοίξει, δίνοντάς σας μερικές επιλογές για να ενεργοποιήσετε μερικές από τις εφαρμογές που έχετε ήδη εγκαταστήσει. Ένας από αυτούς πρέπει να είναι Instagram.

Πατήστε το εικονίδιο Instagram. Θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή Instagram και η ανάρτηση θα είναι ήδη διαθέσιμη για εσάς, όλα τα οποία θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε φίλτρα σε αυτήν και να τα επεξεργαστείτε όσο θέλετε.

05 του 06

Προσθέστε μια προαιρετική λεζάντα

Στιγμιότυπο οθόνης του App Repost για iOS

Η λεζάντα από την αρχική αφίσα θα μεταφερθεί αυτόματα στην ανάρτησή σας Instagram μαζί με μια πίστωση με ετικέτα στον χρήστη, ώστε να μπορείτε να την αφήσετε ως έχει, να την προσθέσετε ή ακόμα και να την διαγράψετε εντελώς.

Μπορείτε ακόμη και να πατήσετε "Tag People" για να επισημάνετε τον αρχικό χρήστη ως μια ωραία χειρονομία για να δώσετε ακόμη περισσότερα από ένα πιστωτικό πλεονέκτημα σε αυτά.

06 του 06

Δημοσιεύστε την ανάρτησή σας

Στιγμιότυπο οθόνης του App Repost για iOS

Όταν τελειώσετε όλοι με την επεξεργασία και την προσαρμογή της λεζάντας σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε την αποστολή σας!

Θα εμφανίσει μια μικρή πίστωση εικόνων στην κάτω αριστερή γωνία της θέσης, εμφανίζοντας το εικονίδιο και το όνομα χρήστη του αρχικού χρήστη. Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό.

Το Instagram δεν αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα repost εντός εφαρμογής, πολύ σύντομα, έτσι για τώρα, αυτή είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή σας. Μπορείτε να αναπαράγετε τίποτα σε λίγα δευτερόλεπτα - συμπεριλαμβανομένων των βίντεο.