4 Εργαλεία για την μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο Instagram μέσω του Web Desktop

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mac ή τον υπολογιστή σας για να αναρτήσετε στο Instagram!

Το Instagram είναι μια δημοφιλής εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών για τη γρήγορη απόσπαση φωτογραφιών και βίντεο όταν βρίσκεστε εν κινήσει, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνετε αποστολή από το Instagram.com στον ιστό. Για να δημοσιεύσετε, πρέπει να χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή Instagram για κινητά.

Δεδομένου ότι η τάση έχει μετατοπιστεί προς ένα πιο επαγγελματικά επεξεργασμένο περιεχόμενο, περισσότεροι προγραμματιστές τρίτων έχουν ενσωματώσει το Instagram στις προσφορές λογισμικού διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών τρίτων, μπορείτε να ανεβάσετε και να προγραμματίσετε φωτογραφίες ή βίντεο για δημοσίευση στο Instagram από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Η ποικιλία των εργαλείων είναι κάπως περιορισμένη, κυρίως επειδή το Instagram δεν επιτρέπει τη μεταφόρτωση μέσω του API, αλλά μπορείτε να δείτε κάποια από αυτά τα εργαλεία στην παρακάτω λίστα για να δείτε εάν κάποια λύση λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

01 από 04

Gramblr

Στιγμιότυπο οθόνης του Gramblr.com

Το Gramblr είναι ίσως το πιο δημοφιλές εργαλείο τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram μέσω του ιστού. Αυτό το εργαλείο είναι μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας που πρέπει να ληφθεί στον υπολογιστή σας και είναι συμβατή με Mac και Windows.

Απλώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Instagram, να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, να προσθέσετε τη λεζάντα σας και να ανεβάσετε την εικόνα. Είναι μια απλή και γρήγορη επιλογή για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών στο Instagram. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε κάποια προηγμένα εφέ επεξεργασίας με το Gramblr, αλλά εξακολουθείτε να μπορείτε να περικόψετε, να διαμορφώσετε και να εφαρμόσετε ένα φίλτρο στη φωτογραφία ή στο βίντεό σας. Περισσότερο "

02 από 04

Αργότερα

Στιγμιότυπο οθόνης του Later.com

Εάν ο προγραμματισμός των αναρτήσεων ώστε να δημοσιεύονται σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές είναι σημαντικό για εσάς, τότε Αξίζει να δοκιμάσετε την απλή διεπαφή προγραμματισμού ημερολογίου, τη δυνατότητα μαζικής μεταφόρτωσης και την κατάλληλη επισήμανση για να οργανώσετε όλα τα μέσα σας. Ίσως το καλύτερο από όλα, είναι ελεύθερο να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο με το Instagram αλλά και με το Twitter, το Facebook και το Pinterest.

Με δωρεάν συμμετοχή, μπορείτε να προγραμματίσετε έως και 30 φωτογραφίες το μήνα στο Instagram. Δυστυχώς, οι προγραμματισμένες αναρτήσεις βίντεο δεν προσφέρονται στην ελεύθερη προσφορά, αλλά η αναβάθμιση σε συνδρομή Plus θα σας δώσει 100 προγραμματισμένες αναρτήσεις μηνιαίως τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο με μόλις $ 9 το μήνα. Περισσότερο "

03 του 04

Iconosquare

Στιγμιότυπο οθόνης του Iconosquare.com

Το Iconosquare είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και εμπορικά σήματα που πρέπει να διαχειριστούν την παρουσία τους στο Instagram και στο Facebook. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις του Instagram, αλλά μπορείτε να το κάνετε τουλάχιστον για $ 9 το μήνα (συν να έχετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως αναλυτικά στοιχεία, παρακολούθηση σχολίων κ.α.).

Αυτό το εργαλείο σάς παρέχει ένα ημερολόγιο που σας επιτρέπει να προχωρήσετε στο χρόνο (εβδομάδες ή μήνες μπροστά, αν θέλετε) και να δείτε όλες τις προγραμματισμένες αναρτήσεις σας με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην ημέρα και στο χρόνο στο ημερολόγιό σας ή εναλλακτικά στο κουμπί Νέο μήνυμα για να δημιουργήσετε μια ανάρτηση, να προσθέσετε μια λεζάντα (με προαιρετικό emojis) και τις ετικέτες πριν από τον προγραμματισμό.

Αν και μπορείτε να περικόψετε τις φωτογραφίες σας με αυτό το εργαλείο, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας ή φίλτρα. Περισσότερο "

04 του 04

Πρόγραμμα

Στιγμιότυπο οθόνης του Schedugram.com

Όπως το Iconosquare, η εστίαση του Schedugram είναι το χαρακτηριστικό του προγραμματισμού εκτός από μια ποικιλία άλλων χαρακτηριστικών του Instagram που απευθύνονται σε επιχειρήσεις που χρειάζονται να διαχειριστούν πολλά περιεχόμενα και πολλούς οπαδούς . Δεν είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια δοκιμή 7 ημερών, μετά από την οποία θα χρεωθείτε είτε 20 δολάρια το μήνα είτε 200 δολάρια το χρόνο ανάλογα με την επιλογή που σας αρέσει περισσότερο.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανεβάζετε και τις δύο φωτογραφίες και τα βίντεο μέσω του ιστού και να τα προγραμματίζετε όλα χωρίς κινητή συσκευή (αν και οι εφαρμογές Mobile Schedugram είναι διαθέσιμες και για συσκευές iOS και Android). Σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα εργαλεία που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτό προσφέρει χαρακτηριστικά επεξεργασίας, όπως περικοπές, φίλτρα, περιστροφή εικόνας και κείμενο που μπορείτε να προσθέσετε στις αναρτήσεις σας προτού τα προγραμματίσετε. Περισσότερο "