Η καλύτερη ώρα της ημέρας για δημοσίευση στο Instagram

Μεγιστοποιήστε την έκθεσή σας δημοσιεύοντας αυτές τις ώρες

Υπάρχει πραγματικά η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να δημοσιεύσετε στο Instagram, ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας να έχουν περισσότερες απόψεις, συμπαράσταση και σχόλια; Η τοποθέτηση αυτού του στοιχείου μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Πρώτα απ 'όλα, δεδομένου ότι το Instagram είναι προσιτό κυρίως μέσω μιας κινητής συσκευής , οι χρήστες μπορούν να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στην τροφή τους Instagram οποτεδήποτε θέλουν από σχεδόν οπουδήποτε. Οι συνήθειες απόσπασης, προβολής και αλληλεπίδρασης τείνουν να είναι πολύ διαφορετικές στο Instagram σε σύγκριση με άλλα κοινωνικά δίκτυα , καθιστώντας το πιο δύσκολο να εντοπιστεί πότε οι χρήστες είναι πιο ενεργοί.

Ω, και υπάρχει ένα άλλο τεράστιο πράγμα που εισήγαγε πρόσφατα το Instagram.

Ο αλγόριθμος Instagram και τι σημαίνει για την επικαιρότητα

Το Instagram αναδιατάσσει τώρα τις ροές των χρηστών για να τους δείξει τι σκέφτονται ότι θέλουν να δουν πρώτα και όχι να τους παρουσιάσουν όλες τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, με τη σειρά που είχαν δημοσιευτεί. Αυτός ο αλγόριθμος σημαίνει ότι θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε κάτι σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και εξακολουθείτε να το βλέπετε σε πολλούς από τους οπαδούς σας ή ίσως σχεδόν σε κανέναν από τους οπαδούς σας, ανάλογα με το πόσο ή ελάχιστα αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας.

Σύμφωνα με το Instagram, η σειρά των θέσεων στις ζωοτροφές των χρηστών θα βασίζεται στην πιθανότητα να ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις, τις σχέσεις τους με τους λογαριασμούς που ακολουθούν και την επικαιρότητα των δημοσιεύσεων. Έτσι, παρόλο που η αλληλεπίδραση επηρεάζει τώρα τον τρόπο εμφάνισης των δημοσιεύσεων στη ροή, η επικαιρότητα είναι ακόμα σίγουρα σχετική - ίσως απλά όχι τόσο σχετική όσο πριν από την ανάπτυξη του αλγορίθμου.

Τι πρέπει να εξετάσετε πρώτα

Για να υπολογίσετε τον καλύτερο χρόνο σας για να δημοσιεύσετε το Instagram, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες που θα τον επηρεάσουν:

Η δημογραφική στόχευσή σας: Οι ενήλικες που εργάζονται στην τυπική δουλειά 9 έως 5 ενδέχεται να είναι πιο πιθανό να κοιτάξουν το Instagram το πρωί, ενώ τα κολεγιακά παιδιά που μένουν έξω αργά και τραβούν τους ανέμους ίσως είναι λίγο πιο ενεργά στο Instagram κατά τη διάρκεια των διακοπών ώρες. Ο προσδιορισμός του κοινού-στόχου σας μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα για να υπολογίσετε την ώρα της ημέρας που σας αρέσει να ελέγχετε το Instagram.

Διαφορές χρονικής ζώνης: Εάν έχετε οπαδούς ή κοινό-στόχο από όλο τον κόσμο, η απόσπαση σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας μπορεί να μην σας φέρει τα ίδια αποτελέσματα όπως εάν είχατε οπαδούς που ζουν κυρίως στην ίδια ζώνη ώρας. Για παράδειγμα, αν οι περισσότεροι από τους οπαδούς σας προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική και ζουν στις τυπικές ζώνες ωκεανών (PST), Βουνό (MST), Κεντρική (CST) και Ανατολική (EST), θα μπορούσατε να αρχίσετε να δοκιμάζετε στο Instagram γύρω στις 7 π.μ. EST και σταματώντας γύρω στις 9 μ.μ. PST (ή 12 π.μ. EST).

Σχέδια δέσμευσης που έχετε παρατηρήσει: Βεβαιωθείτε ότι δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν αυξήσεις στην αλληλεπίδραση όταν δημοσιεύετε σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Δεν έχει σημασία τι λέει η έρευνα ή τι σας λένε οι ειδικοί για τους βέλτιστους χρόνους και μέρες για να δημοσιεύσετε, αυτό που τελικά έχει σημασία είναι η συμπεριφορά των δικών σας οπαδών.

Τι λέει η έρευνα για την δημοσίευση στο Instagram σε συγκεκριμένες ώρες

Σύμφωνα με το TrackMaven: Με την ανάλυση των συνηθειών εμπλοκής Instagram σε δημοσιεύσεις που έγιναν από τις εταιρείες Fortune 500 το 2013, η TrackMaven διαπίστωσε ότι δεν φαίνεται να έχει σημασία η ώρα που εμφανίστηκαν οι αναρτήσεις στις Instagram - χρήστες που ασχολούνται ανεξάρτητα από την ώρα που δημοσιεύθηκαν. Η επιλογή συγκεκριμένων χρόνων για την ανάρτηση δεν έκανε μεγάλη διαφορά στα αποτελέσματα της εμπλοκής.

Σύμφωνα με το Latergramme: 61.000 θέσεις αναλύθηκαν το 2015 και απέδειξαν ότι οι 2:00 π.μ. και 5:00 μ.μ. ήταν μεταξύ των καλύτερων στιγμών της ημέρας για να δημοσιεύσετε, με την Τετάρτη να είναι η καλύτερη ημέρα για δημοσίευση (ακολουθούμενη από την Πέμπτη) . Η δέσμευση μειώθηκε σημαντικά στις 9:00 π.μ. και 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με τον Mavrck: Μετά την ανάλυση 1,3 εκατομμυρίων θέσεων, ο Mavrck κατέληξε σε μια έκθεση του 2015 ότι τα μεσάνυχτα, στις 3:00 μ.μ. και στις 4:00 μ.μ. ήταν οι πιο δημοφιλείς χρόνοι για δημοσίευση. Η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή ήταν οι πιο δημοφιλείς ημέρες για την ανάρτηση. Η απόσπαση μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ. και 12:00 μ.μ. κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας, όταν η απόσπαση είναι χαμηλή, θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός σας, επειδή οι χρήστες εξακολουθούν να περιηγούνται στις τροφοδοσίες τους.

Σύμφωνα με τον Hubspot: Χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέχθηκαν από διάφορες πηγές, η Hubspot δημοσίευσε ένα infographic στις αρχές του 2016 αποκαλύπτοντας ότι ο καλύτερος χρόνος για την ανάρτηση στο Instagram είναι οποτεδήποτε τη Δευτέρα ή την Πέμπτη εκτός από την ώρα μεταξύ 3:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ. (πιθανώς επειδή συμβαίνει αυτό όταν συμβαίνει η μεγαλύτερη εισροή των θέσεων, όπως σημειώθηκε παραπάνω από τον Mavrck). Οι βίντεο αναρτήσεις φαίνονται καλύτερα όταν είναι αναρτημένες τη νύχτα μεταξύ των ωρών από τις 9:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ. Άλλοι συγκεκριμένοι χρόνοι που αποδείχτηκαν ότι δουλεύουν καλά για μερικές αφίσες συμπεριλάμβαναν 2:00 π.μ., 5:00 μ.μ. και 7 : Τετάρτη 00 μ.μ.

Χρόνοι αυλακώσεων για να δοκιμάσετε

Παρά τα διαφορετικά αυτά ευρήματα, δεν θα ξέρετε ακριβώς τι λειτουργεί καλύτερα μέχρι να αρχίσετε να δοκιμάζετε και να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα της εμπλοκής. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από το κοινό-στόχο σας και από το πώς χρησιμοποιείτε το Instagram για να συνδεθείτε με τους οπαδούς σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δοκιμάζοντας τα παρακάτω χρονικά διαστήματα στη ζώνη ώρας για δημοσίευση στο Instagram:

Ρυθμίστε τα βίντεο μετά την εργασία / τις ώρες εργασίας

Η αλληλεπίδραση βίντεο τείνει να διαφέρει ελαφρώς σε σύγκριση με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram. Αν θέλετε πραγματικά να προβάλλετε το βίντεό σας, περιορίστε να δημοσιεύετε περιεχόμενο βίντεο στις βραδινές ώρες ή πολύ αργότερα τη νύχτα.

Όταν το σκέφτεστε, έχει νόημα. Τα βίντεο Instagram πρέπει να προβληθούν στο έπακρο ενεργοποιώντας τον ήχο, ο οποίος μπορεί να είναι δύσκολος εάν οι θεατές δουλεύουν ή στο σχολείο. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παρακολουθήσουν το βίντεό σας τη δική τους ώρα όταν είναι λιγότερο απασχολημένοι ή στο σπίτι.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση στις αναρτήσεις σας στο Instagram; Ελέγξτε αυτές τις πέντε τάσεις Instagram που οι χρήστες εφαρμόζουν για να ενθαρρύνουν περισσότερη αλληλεπίδραση.