Εδώ είναι οι εννοιοί του Instagram

Μια εισαγωγή στην ισχυρή αυτή τάση Instagram

Εάν ακολουθείτε όλους τους δημοφιλείς λογαριασμούς Instagram που έχουν χαρακτηρίσει τις σελίδες τους με ένα συγκεκριμένο θέμα (γυμναστήριο, φαγητό, μόδα, μακιγιάζ κ.λπ.) τότε πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το ακρωνύμιο 's4s' στο bios υπότιτλους ή ακόμα και σε σχόλια που απομένουν στις θέσεις.

Φυσικά, δεν γνωρίζουν όλοι οι επαγγελματίες της Instagram τι σημαίνει αυτό. Ας ξεκαθαρίσουμε κάθε σύγχυση που μπορεί να έχετε σχετικά με αυτή την ενδιαφέρουσα τάση, οπότε δεν αφήνετε να ρωτήσετε " WYM ";

Τι είναι το & Σημαίνει

Το ακρωνύμιο s4s σημαίνει shoutout για φωνή . Μερικοί χρήστες θα σας πουν ότι μπορεί επίσης να υποστηρίζει την κοινή χρήση ή την υποστήριξη υποστήριξης . Ανεξάρτητα από την ακριβή διατύπωσή του, το νόημα πίσω από αυτό είναι το ίδιο.

Ένα s4s βασικά περιλαμβάνει δύο χρήστες που συμφώνησαν να δώσουν ο ένας στον άλλον μια φωνή για τα δικά τους προφίλ. Αυτό γίνεται με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας (ή βίντεο) από τον άλλο λογαριασμό για να τις χαρακτηρίσετε και στη συνέχεια να ενθαρρύνετε τους οπαδούς να τους ακολουθήσουν στην περιγραφή ταχυδρομείου. Εάν οι οπαδοί των δύο χρηστών είναι πολύ αφοσιωμένοι, μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική τεχνική για να αποκτήσετε έκθεση και να αποκτήσετε νέους οπαδούς πολύ γρήγορα.

Ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες s4s αξίζει να γνωρίζετε

Μερικές φορές, οι χρήστες θα συμφωνήσουν μόνο σε αιτήσεις s4s από άλλους χρήστες εάν έχουν ήδη παρόμοιο αριθμό followers για να το κάνουν δίκαιο. Έτσι, για παράδειγμα, ένας πολύ δημοφιλής λογαριασμός με 50.000+ οπαδούς μπορεί να βάλει «s4s 50k +» στο βιογραφικό τους για να αφήσει τους άλλους να ξέρουν ότι δεν πρόκειται καν να σκεφτούν τους λογαριασμούς που έχουν μόνο λίγους χιλιάδες οπαδούς.

Οι χρήστες θα παρέχουν συχνά μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν ένα s4s μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους ιδιωτικά και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής τους. Το Instagram Direct είναι μια άλλη επιλογή που έχουν οι χρήστες για να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και τώρα που το Instagram έχει αναπτύξει επιχειρηματικές σελίδες, πολλοί χρήστες έχουν μετατρέψει τις σελίδες τους έτσι ώστε να έχουν ένα κουμπί επαφής στην κορυφή των προφίλ τους.

Έτσι, για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να θέλει να στείλει μια συγκεκριμένη εικόνα στον άλλο χρήστη για τα s4s ή να συμπεριλάβει μια συγκεκριμένη περιγραφή. Ανάλογα με τις διαθέσιμες πληροφορίες επικοινωνίας, ο χρήστης μπορεί να στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον άλλο χρήστη (εάν το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο είναι στη βιογραφική του διεύθυνση), κάντε κλικ στο κουμπί Επαφή αν έχει μια επιχειρηματική σελίδα ή απλά να του στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα μέσω του Instagram Direct .

Μερικοί μεγάλοι και πολύ δημοφιλείς λογαριασμοί θα συμφωνούν μερικές φορές να δημοσιεύουν μόνο τη φωτογραφία s4s και να την αφήνουν εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προτού διαγραφούν. Άλλοι θα σας δώσουν μόνο μια φωνή αν το αγοράσετε από αυτούς. Με άλλα λόγια, αυτό είναι σοβαρό πράγμα!

Και αν ένας χρήστης δεν έχει το ακρωνύμιο s4s οπουδήποτε στη σελίδα ή τις θέσεις του, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί του και να το προτείνετε ως επιλογή. Εάν τους αρέσει το προφίλ σας και αισθάνεστε ότι θα ήταν ένας καλός αγώνας για να προωθήσετε το περιεχόμενο του άλλου στους δικούς τους οπαδούς, τότε μπορεί απλά να συμφωνήσουν να σας δώσουν μια φωνή.

Γιατί λειτουργεί η Trend

Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Instagram με μεγάλο αριθμό για να χρησιμοποιήσετε την τάση s4s προς όφελός σας. Εάν έχετε 500 οπαδούς, για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρχίσετε να ασχολείστε με άλλους λογαριασμούς που δημοσιεύουν παρόμοιο περιεχόμενο και έχουν περίπου 500 οπαδούς. Είναι πραγματικά όλα σχετικά με το να είσαι φιλικός, να κάνεις συνδέσεις και να δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον σε άλλους χρήστες που σου ενδιαφέρει η δικτύωση.

Καθώς ο αριθμός των οπαδών σας αυξάνεται συμμετέχοντας σε μία ή δύο συνεργασίες s4s, μπορείτε να συνεχίσετε να προσεγγίζετε περισσότερους λογαριασμούς που έχουν συγκρίσιμο αριθμό οπαδών. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για τη δικτύωση του Instagram και παρέχει μεγάλο περιεχόμενο σε τακτική βάση στο ακροατήριό του θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιήσει την τάση του s4s να αυξήσει τον αριθμό των οπαδών του σε δεκάδες χιλιάδες (ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες) περίοδο μηνών έως ετών. Ναι, περιλαμβάνει εργασία και υπομονή!

Όποια και αν είναι οι απαιτήσεις για το έργο s4s που αποφασίζετε να ακολουθήσετε, αυτή η απλή τεχνική είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής στρατηγική που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον αριθμό των ακολούθων με πολύ γρήγορο ρυθμό. Για πολλούς από τους μεγάλους λογαριασμούς που έχουν χιλιάδες και χιλιάδες οπαδούς, συνεργαζόμενοι συνεχώς με παρόμοιους λογαριασμούς για να δίνουν ο ένας τον άλλον φωνές ήταν η στρατηγική νούμερο ένα για την ανάπτυξη των ακολούθων.

Αν επικεντρωθείτε κυρίως στη δικτύωση και λιγότερους αριθμούς, με την πάροδο του χρόνου θα δείτε πρόοδο. Εδώ είναι πέντε μεγάλες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αρχίσετε να βελτιώνετε τις πιθανότητές σας να φωνάζετε.