Μετασχηματισμός Τρίτη έννοια και πώς να χρησιμοποιήσετε την Hashtag

Μια σύντομη εισαγωγή σε αυτή τη δημοφιλή τάση Hashtag στα κοινωνικά μέσα

Η μετασχηματισμός Τρίτη είναι μια δημοφιλής τάση και hashtag (#TransformationTuesday) που χρησιμοποιούν οι χρήστες στο Instagram και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να το σκεφτείτε ως ένα διασκεδαστικό τρόπο για τους ανθρώπους να μοιράζονται περισσότερα για τον εαυτό τους.

Την Τρίτη, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να δημοσιεύουν "μεταμορφωτικές" φωτογραφίες των ίδιων τους μαζί με το hashtag στην περιγραφή. Πολλοί άνθρωποι τις δημιουργούν με τη μορφή μιας φωτογραφίας "πριν και μετά", συχνά χρησιμοποιώντας εφαρμογές δημιουργού φωτογραφιών κολάζ για να χωρίσουν τη φωτογραφία σε δύο μέρη, έτσι ώστε η μία πλευρά να δείχνει την φωτογραφία πριν και η άλλη πλευρά να δείχνει την μετά φωτογραφία.

Το τμήμα "μετασχηματισμού" της τάσης εξαρτάται από το πώς την ερμηνεύετε. Μερικοί άνθρωποι δημοσιεύουν φωτογραφίες από τον εαυτό τους όταν ήταν παιδιά παράλληλα με μια φωτογραφία από όλους τους μεγάλους. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία χωρίς άλλη συγκριτική φωτογραφία δίπλα-δίπλα και να συμπεριλάβετε απλώς μια περιγραφική λεζάντα για να εξηγήσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε αλλάξει ή έχετε μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου. Δεν υπάρχουν πραγματικά αυστηροί κανόνες που να ακολουθούνται.

Άλλοι θα μοιραστούν τις μεταμορφώσεις των δικών τους επιδόσεων γυμναστικής, μακιγιάζ μακιγιάζ / μακιγιάζ μόδας ή σημερινές εσωστρεφείς μέρες ζευγαρωμένες με παλιές εορτές. Βασικά, αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μήνυμα ότι κάτι ή κάποιος στη φωτογραφία έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, θεωρείται πιθανή θέση για μετασχηματισμό Τρίτη.

Η τάση είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλής με την τάση του Hashtag της Throwback Thursday στην Instagram. Και οι δύο τάσεις δίνουν στους χρήστες μια καλή δικαιολογία για να δημοσιεύσουν περισσότερους εαυτούς. Έχουμε δει τις τάσεις των hashtag όπως αυτές που αργά φτάνουν σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Facebook και το Tumblr.

Η Διαφορά Μετασχηματισμού Τρίτη και Throwback Πέμπτη

Μέχρι τώρα, η Πέμπτη Throwback εξακολουθεί να είναι η μεγάλη τάση των hashtag που βασιλεύει υπέρτατη, ακόμη και στην ανάμειξη με το Flashback Friday. Το Flashback Friday είναι μια επέκταση της hashtag της Πέμπτης για τους ανθρώπους που αγαπούν να βάζουν νοσταλγικές φωτογραφίες ή βίντεο και να ξαναζήσουν τη ζωή των νεότερων εαυτών τους στο μυαλό τους.

Λοιπόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Πέμπτης Throwback και της Μετασχηματισμού την Τρίτη ούτως ή άλλως; Δεν είναι απολύτως σαφές, καθώς και οι δύο τάσεις είναι τόσο ανοιχτές στην ερμηνεία, αλλά γενικά, το παιχνίδι hashtag της Τρίτης έχει ως στόχο να επικεντρωθεί σε κάποιο είδος αλλαγής ή εξέλιξης. Το παιχνίδι hashtag της Πέμπτης, από την άλλη πλευρά, υπάρχει για να κοιτάξουμε πίσω και να θυμηθούμε τις γλυκές μνήμες που έλαβαν χώρα πριν από μήνες ή και χρόνια.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η αλλαγή συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου και ο χρόνος πάντα οδηγεί σε κάποιο βαθμό αλλαγής, οπότε με αυτό είπε ότι η Πέμπτη Throwback και η Τρίτη μετασχηματισμού είναι σχεδόν πανομοιότυπα και μπορούν να στριφογυριστούν είτε ανάλογα με το τι τονίζεις στις θέσεις σου. Συνολικά, προσφέρει απλώς στους ανθρώπους έναν διασκεδαστικό λόγο να σκάψουν γύρω από πράγματα που έχουν νόημα για αυτούς, να μεταφέρουν αυτά που ικανοποιούν τα ego τους και να συμμετέχουν συχνότερα στα κοινωνικά μέσα με τους φίλους και τους οπαδούς τους.

Άλλα Παιχνίδια Hashtag Διασκέδασης Σαββατοκύριακου στα Social Media

Αν και οι τάσεις των hashtag για την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή τείνουν να είναι οι πιο δημοφιλείς, υπάρχουν τάσεις παιχνιδιών hashtags που μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλη την εβδομάδα. Ορισμένες ημέρες έχουν ακόμη και πολλές.

Για παράδειγμα, ίσως έχετε δει hashtag για #MCM (Man Crush Monday) ή #WCW (Γυναίκα Crush Τετάρτη). Και οι δύο είναι στην πραγματικότητα αρκετά δημοφιλείς και μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση παίζοντας με τα παιχνίδια hashtag για κάθε ημέρα της εβδομάδας .