Δημοφιλή είδη ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης

Συμμετοχή σε ένα κοινωνικό δίκτυο που ταιριάζει στο στυλ σας

Παρά τη δημοτικότητα των μαζικών κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter, έχουν ανακαλυφθεί τόνοι άλλων κοινωνικών δικτύων με στόχο την προσέλκυση ορισμένων χρηστών που έχουν ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχει πια μια προσέγγιση ενός μεγέθους για όλους στην κοινωνική δικτύωση. Ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τύποι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο ελέγχου.

Συνιστώμενη: 10 Δημοφιλή κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τάσεις

Τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα

Φωτογραφία © Justin Lewis / Getty Images

Για να ξεκινήσουμε, ας ξεπεράσουμε τα προφανώς πολύ δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Αυτά περιλαμβάνουν όλα από το Facebook και το Twitter στο Tumblr και το Instagram. Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν όλοι και αυτοί που βλέπουν τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Αν θέλετε να είστε όπου συμβαίνουν τα πάντα, το άλμα σε μερικές από αυτές τις δημοφιλείς πλατφόρμες θα ήταν μια καλή ιδέα. Περισσότερο "

Ανώνυμα κοινωνικά δίκτυα

Δεν αγαπά ο καθένας να έχει την ταυτότητά του συνδεδεμένη με την παρουσία του στο διαδίκτυο. Πίσω από τα κοινωνικά μέσα ήταν τόσο μεγάλο πράγμα, ήταν πολύ πιο εύκολο να αλληλεπιδράσετε στο διαδίκτυο ανώνυμα. Ως αποτέλεσμα, έχουν προκύψει περισσότερες ανώνυμες κοινωνικές εφαρμογές και ιστότοποι. Οι χρήστες υποστηρίζουν ότι βοηθάει στην πίεση να εντυπωσιάσει τους φίλους τους και να προσφέρει την ευκαιρία να πει ακριβώς τι είναι στο μυαλό τους. Περισσότερο "

Κοινωνικά δίκτυα για εφήβους

Οι έφηβοι είναι συχνά εκείνοι που εντοπίζουν το επόμενο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο πριν ξεκινήσουν πραγματικά, οπότε αν γνωρίζετε έναν έφηβο, μπορεί να αξίζει να μιλήσετε σε αυτούς σχετικά με τις κοινωνικές εφαρμογές ή τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν. Το Instagram και το Tumblr είναι ένα ζευγάρι που ξεκίνησε μικρές και εξερράγη για να γίνει η δημοφιλή πλατφόρμα που είναι σήμερα. Tumblr, ιδίως, εξακολουθεί να κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από εφήβους και νέους ενήλικες. Περισσότερο "

Κοινή χρήση κοινής χρήσης τοποθεσίας

Τώρα που η κοινωνική δικτύωση έχει ληφθεί με κινητά, είναι πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό να μοιραστείτε τι κάνετε και πού το κάνετε σε πραγματικό χρόνο. Ορισμένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα διαθέτουν χαρακτηριστικά κοινής χρήσης τοποθεσίας ενσωματωμένα σε αυτά - όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το Snapchat - αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες λιγότερο γνωστές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που αξίζει τον κόπο να εξακριβώσουν ότι βασίζονται αποκλειστικά στην κοινή χρήση τοποθεσίας.

Συνιστάται: 5 Εφαρμογές τοποθεσίας για να λάβετε κριτικές χρήστη και συμβουλές σχετικά με τα μέρη που επισκέπτεστε περισσότερα »

Διεθνή Κοινωνικά Δίκτυα

Ίσως να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετά διεθνή κοινωνικά δίκτυα που είναι σχεδόν εξίσου σημαντικά με το Facebook σε άλλα μέρη του κόσμου. Για παράδειγμα, ορισμένα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα έχουν πολύ περισσότερους χρήστες από το Twitter, το Instagram, το Pinterest και άλλα. Το Facebook μπορεί να είναι νούμερο ένα, αλλά άλλοι όπως το QZone και το VK είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλές σε άλλες χώρες. Περισσότερο "

Tinder-εμπνευσμένα κοινωνικά δίκτυα

Το Tinder είναι η δημοφιλής εφαρμογή χρονολόγησης που σας ταιριάζει με τα singles στην περιοχή σας και στη συνέχεια σας επιτρέπει να σπρώξετε τη φωτογραφία προφίλ για να τα αρέσετε ή να τα περάσετε. Η αριστερή και η δεξιά μετακίνηση ήταν ένα τεράστιο χτύπημα, και τώρα υπάρχουν όλα τα είδη των διαφορετικών κοινωνικών εφαρμογών που σας ταιριάζουν με τους ανθρώπους, τους τόπους και τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να είσαι μόνος για να μπεις στην τάση της στροβιλισμού! Περισσότερο "

Κοινόχρηστα δίκτυα κοινής χρήσης βίντεο

Το κείμενο και οι εικόνες είναι υπέροχα στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν εκφράζει αρκετά τον τρόπο με τον οποίο το βίντεο μπορεί να το κάνει. Από το YouTube στο Vimeo στο Instagram, είναι ξεκάθαρο ότι ο κοινωνικός ιστός έχει πλήρως αγκαλιάσει την κοινή χρήση βίντεο - ειδικά σε κινητά με βίντεο που έχουν μόνο δευτερόλεπτα.

Συνιστάται: 8 τύποι δημοφιλών περιεχομένων βίντεο για να παρακολουθήσετε on-line

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau Περισσότερα »