Ασύρματοι προσαρμογείς για κονσόλες παιχνιδιών

Οι παλαιότερες κονσόλες τυχερών παιχνιδιών δεν διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης

Με την υποστήριξη Wi-Fi που ενσωματώνεται στις νεότερες εκδόσεις των κονσολών Xbox και PlayStation, έχετε την ανάγκη να αγοράσετε έναν ασύρματο προσαρμογέα δικτύου για να συνδέσετε το παλαιότερο σας σύστημα με ένα ασύρματο δίκτυο.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο οποιοδήποτε προσαρμογέα δικτύου. μόνο ορισμένα είδη δουλεύουν με κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών. Συνήθως, ένα σύντομο καλώδιο συνδέει αυτούς τους προσαρμογείς στην κονσόλα και ο προσαρμογέας είναι αυτός που επιτρέπει στη συσκευή να φτάσει στο ασύρματο δίκτυο.

Με ασύρματο προσαρμογέα τυχερών παιχνιδιών, μπορείτε να τοποθετήσετε την κονσόλα σας οπουδήποτε στο σπίτι σας και μην ανησυχείτε για την τοποθέτηση καλωδίων στο δωμάτιο ή πίσω από τους τοίχους. Η ασύρματη πρόσβαση όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε παιχνίδια στο διαδίκτυο, αλλά και πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο για streaming αρχεία πολυμέσων και ασύρματο gameplay.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από αυτά τα προϊόντα έχουν διακοπεί (και σημειώνονται ως τέτοια). Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λάβετε υποστήριξη από τον επίσημο κατασκευαστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν ή ότι δεν μπορείτε να τα αγοράσετε.

01 από 07

Προσαρμογέας N Wireless Xbox 360 της Microsoft

Φωτογραφία από το Amazon

Πρώτα κυκλοφόρησε το 2009, αυτή η έκδοση του ασύρματου προσαρμογέα της Microsoft για το Xbox υποστηρίζει τόσο το 802.11a (για τους λίγους ανθρώπους που θα το χρειαστούν) όσο και η οικογένεια Wi-Fi 802.11b / g / n.

Είναι σχεδιασμένο να συνδέεται στη θύρα USB στο πίσω μέρος της κονσόλας. Ο προσαρμογέας αντλεί ενέργεια μέσω της σύνδεσης USB και επομένως δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε ξεχωριστή πηγή τροφοδοσίας.

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, αυτός ο προσαρμογέας παιχνιδιών Wi-Fi διαθέτει δύο κεραίες για μέγιστη εμβέλεια.

Με την υποστήριξη για την ασφάλεια WPA2 , σίγουρα συνιστάται σε ορισμένους από αυτούς τους άλλους προσαρμογείς που αναφέρονται παρακάτω και υποστηρίζουν μόνο WEP . Περισσότερο "

02 του 07

COOLEAD Wireless-N Xbox 360 προσαρμογέα δικτύου

Ένας άλλος ασύρματος προσαρμογέας τυχερού παιχνιδιού που επιτρέπει στο Xbox 360 να φτάσει σε ασύρματο δίκτυο είναι αυτό από το COOLEAD. Υποστηρίζει δίκτυα 802.11a / b / g / n και επιτρέπει κρυπτογράφηση WPA2.

Οι δύο κεραίες καθορίζονται για εύκολη αποθήκευση και φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπες με τον προσαρμογέα της Microsoft παραπάνω.

Απλά συνδέστε το τερματικό USB αυτού του προσαρμογέα Wi-Fi στην κονσόλα για να ενεργοποιήσετε τις ασύρματες δυνατότητες. Περισσότερο "

03 του 07

Προσαρμογέας A / B / G Wireless Xbox 360 της Microsoft

Offnfopt / Wikimedia Commons / Δημόσιος τομέας

Κυκλοφόρησε το 2005, αυτός ο παλαιότερος προσαρμογέας της Microsoft εγκαθιστά και λειτουργεί παρόμοια με το νεότερο μοντέλο (βλ. Παραπάνω), αλλά δεν διαθέτει υποστήριξη 802.11n.

Ωστόσο, η μονάδα υποστηρίζει την ασφάλεια WPA Wi-Fi, ενώ οι κρέμονται με χρωματιστές περιπτώσεις αντιστοιχούν σε παλιές κονσόλες 360. Περισσότερο "

04 του 07

Σύνδεσμοι παιχνιδιών Linksys WGA54AG (και WGA54G)

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Linksys WGA54AG (απεικονιζόμενο) συνδέεται στη θύρα Ethernet ενός παιχνιδιού Xbox, PlayStation ή GameCube. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Linksys WGA54AG υποστηρίζει δίκτυα Wi-Fi 802.11a και 802.11b / g.

Ένα μεγάλο πράγμα για αυτόν τον προσαρμογέα είναι ότι αυτόματα θα αλλάξει το δίκτυο και το κανάλι που χρησιμοποιεί αν υπάρχει ένα δίκτυο που έχει καλύτερη ισχύ σήματος. Αυτό δεν αποτελεί συνήθως ανησυχία στα οικιακά δίκτυα όπου έχει δημιουργηθεί μόνο ένα δίκτυο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για ορισμένους.

Η εταιρεία παρήγαγε επίσης ένα παρόμοιο μοντέλο WGA54G που δεν περιλαμβάνει υποστήριξη 802.11a. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, ωστόσο, τα WGA54AG και WGA54G υποστηρίζουν μόνο κρυπτογράφηση WEP, καθιστώντας τα ακατάλληλα για τα περισσότερα ασύρματα δίκτυα.

Αυτά τα προϊόντα έχουν διακοπεί αλλά είναι ακόμα διαθέσιμα για αγορά σε διάφορα μέρη. Περισσότερο "

05 του 07

Belkin F5D7330 Ασύρματο G Gaming Adapter

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο προσαρμογέας παιχνιδιών της Belkin 802.11g συνδέει ένα Xbox, PlayStation ή GameCube μέσω καλωδίου Ethernet. Μπορείτε επιπλέον να το συνδέσετε στην κονσόλα μέσω USB για να αντικαταστήσετε ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Εάν είναι απαραίτητο, αναβαθμίστε το υλικολογισμικό του προσαρμογέα για να λάβετε υποστήριξη WPA. Το F5D7330 συνοδεύεται από εγγύηση ζωής της Belkin. Περισσότερο "

06 του 07

Γέφυρα Ethernet ασύρματου δικτύου GG Linksys WET54G

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Παρόλο που δεν έχει επισημανθεί ως προσαρμογέας παιχνιδιών, γέφυρες δικτύου όπως το WET54G συνδέουν οποιαδήποτε συσκευή Ethernet, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών, σε ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο.

Αυτή η μονάδα υποστηρίζει 802.11g με κρυπτογράφηση WEP / WPA. Το προϊόν υποστηρίζει επίσης έναν προσαρμογέα Power over Ethernet (PoE), ο οποίος εξαλείφει την ανάγκη για ηλεκτρικά καλώδια.

Διαφορετικά, το WET54G είναι λειτουργικά παρόμοιο με το WGA54AG από πάνω. Περισσότερο "

07 του 07

Προσαρμογέας ασύρματου Xbox της Microsoft

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο προσαρμογέας Wireless G της Microsoft (μόνο 802.11g) για το αρχικό Xbox ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση της κονσόλας και με εσωτερική και εξωτερική κεραία θα πρέπει να μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε στο σπίτι.

Αυτός ο προσαρμογέας συνδέεται με τη θύρα Ethernet του Xbox και λειτουργεί ως γέφυρα δικτύου γενικής χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως νεότερες κονσόλες Xbox.

Όντας ένα παλαιότερο προϊόν, ωστόσο, υποστήριξε μόνο κρυπτογράφηση WEP και ως εκ τούτου δεν συνιστάται για γενική χρήση.

Η Microsoft έχει διακόψει αυτό το προϊόν. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.