5 από τις καλύτερες ιστοσελίδες μουσικής Indie

Ανακαλύψτε νέα μουσική με τις αγαπημένες μας επιλογές

Αν είσαι σε indie μουσική, πιθανότατα γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις σπουδαίες νέες indie κομμάτια για να ακούσεις απλά με περιστασιακή περιήγηση για τα διαθέσιμα σε δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής όπως το Spotify , η Apple Music , η Google Play Music και η Amazon Prime Music .

Αυτές οι πλατφόρμες είναι τέλειες αν θέλετε να ανακαλύψετε εύκολα μουσική από καλλιτέχνες που εργάζονται με σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες, αλλά πιθανότατα θα έχετε καλύτερη τύχη ψάχνοντας αλλού για νέα μουσική που κυκλοφορεί από λιγότερο δημοφιλείς καλλιτέχνες ή ανεξάρτητους καλλιτέχνες γνωστούς για το σούπερ σκοτεινό pop, rock , λαϊκό, χιπ χοπ ή ηλεκτρονικό ήχο (που ονομάζεται το σημερινό είδος "indie").

Για να βοηθήσουν στην επίλυση αυτού του προβλήματος των ανεξάρτητων καλλιτεχνών που χρειάζονται να μοιραστούν τη μουσική τους και τους ανεμιστήρες της μουσικής indie που χρειάζονται να ανακαλύψουν νέα μουσική, έχουν βρεθεί αρκετοί χώροι που επιδιώκουν να φέρουν μαζί καλλιτέχνες και ακροατές.

Αν είστε έτοιμοι να δείτε τι υπάρχει εκεί στον κόσμο της indie μουσικής, ελέγξτε μερικές από τις περιοχές παρακάτω και δώστε τις προτεινόμενες indie κομμάτια τους μια ακρόαση. Το καλύτερο από όλα, είναι όλοι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν για την απρόσκοπτη ακρόαση.

01 από 05

Hype Machine: Ανακαλύψτε ποια μουσικά blogs δημοσιεύουν περίπου

Στιγμιότυπο οθόνης του HypeM.com

Το Hype Machine είναι ένας ιστότοπος μουσικής που παρακολουθεί εκατοντάδες ιστολόγια μουσικής από τον ιστό και τραβά πληροφορίες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους για να βρει νέα μουσική για να μοιραστεί μαζί σας. Ο ιστότοπος μοιράζεται νέα μουσική από μια ποικιλία ειδών, αλλά μπορείτε να φιλτράρετε τη μουσική κατά είδος για να δείτε νέα κομμάτια από indie, indie rock ή indie pop είδη.

Αρκετά νέα κομμάτια προστίθενται καθημερινά, με τα πιο πρόσφατα προστιθέμενα στο επάνω μέρος. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής δίπλα σε κάθε περίληψη κομματιού για να ξεκινήσετε την ακρόαση. Μόλις τελειώσει το κομμάτι, θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή του επόμενου.

Αυτό που μας αρέσει: Κάθε νέο κομμάτι που παρατίθεται στο Hype Machine καθορίζει τα blog που δημοσίευσαν για να μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη και ποιες μουσικές πλατφόρμες μπορείτε να το βρείτε (όπως SoundCloud, Bandcamp, Spotify, Apple Music, Amazon) . Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού σας Google, Facebook ή SoundCloud για να πάρετε μια εξατομικευμένη ροή δεδομένων, να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας, να δείτε το ιστορικό σας και να συνδεθείτε με άλλους χρήστες Hype Machine. Υπάρχουν ακόμη και εφαρμογές για iOS και Android.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Τίποτα. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας απίστευτος πόρος για την ανακάλυψη μουσικής! Περισσότερο "

02 του 05

Indie Shuffle: Λάβετε χειροκίνητες προτάσεις από τους λάτρεις της μουσικής

Στιγμιότυπο οθόνης του IndieShuffle.com

Το Indie Shuffle χρησιμοποιεί τις μουσικές προτιμήσεις μιας ποικίλης ομάδας ανθρώπων που είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται τη νέα μουσική. Η πίστη τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι καλύτεροι στην ανακάλυψη νέας μουσικής από τους αλγορίθμους, γι 'αυτό και χρησιμοποιούν μια ομάδα διεθνών επιμελητών για να σας φέρουν το καλύτερο σε indie rock, hip hop, ηλεκτρονικό και πολλά άλλα.

Νέες προτάσεις μουσικής προστίθενται στη λίστα σχεδόν καθημερινά (από το νεότερο έως το παλαιότερο) και μπορούν να ακουστούν απευθείας μέσα στην τοποθεσία κάνοντας κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής στη μικρογραφία του τραγουδιού. Θα παιχτούν με τη σειρά της καταχώρισής τους, με αυτά που βρίσκονται στο YouTube που παίζονται στη δεξιά πλαϊνή μπάρα.

Αυτό που μας αρέσει: Κάθε πρόταση έρχεται με μια λίστα με άλλους καλλιτέχνες που ακούγεται και ένα σύντομο blurb που γράφει ο επιμελητής, εξηγώντας τι τους αρέσει για το τραγούδι. Η επιλογή αναπαραγωγής Smart Shuffle είναι ιδανική για ανακαλύψεις και αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο και είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν κινητές εφαρμογές για iOS και Android.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Ο ιστότοπος έχει κάποιες διαφημίσεις και επιθυμούμε να δημοσιεύονται πιο συχνά μουσικές προτάσεις σε καθημερινή βάση. Περισσότερο "

03 του 05

Indie Sound: Συνδέστε απευθείας με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Indie

Στιγμιότυπο οθόνης του IndieSound.com

Το Indie Sound είναι μια πλατφόρμα ροής μουσικής που επιτρέπει στους καλλιτέχνες να φορτώνουν απευθείας τη μουσική τους απευθείας και να προωθούν ελεύθερα τη μουσική τους στους οπαδούς. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνει πάνω από 10.000 ανεξάρτητους καλλιτέχνες από περισσότερα από 2.000 ανεξάρτητα μουσικά είδη - πολλά από τα οποία προσφέρουν δωρεάν μουσική μουσικής MP3 στους ακροατές τους.

Εξερευνήστε και ακούστε τι εμφανίζεται, δημοφιλές, προστέθηκε πρόσφατα ή συμπλήρωσε τα διαγράμματα και ελέγξτε τις σελίδες του προφίλ καλλιτέχνη για να ασχοληθεί άμεσα με αυτά. Αν έχετε ο ίδιος έναν λογαριασμό Indie Sound, μπορείτε να στείλετε στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ιδιωτικά μηνύματα.

Αυτό που μας αρέσει: Ο ιστότοπος φαίνεται και αισθάνεται πολύ σαν το SoundCloud σε μικρότερη κλίμακα με μια πιο κοντινή κοινότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ, να προσαρμόσετε τη δική σας ροή και να επανεξετάσετε τα κομμάτια που σας άρεσαν.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Δεν υπάρχουν εφαρμογές για κινητά. Πυροκροτητής! Περισσότερο "

04 του 05

BIRP: Λάβετε μια μηνιαία λίστα αναπαραγωγής 100+ Νέων τραγουδιών Indie

Στιγμιότυπο οθόνης του Birp.fm

Κάθε πρωί του μήνα, η BIRP δίνει στους fans της indie έναν επιμελημένο κατάλογο πάνω από 100 νέων κομματιών από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάτε πίσω κάθε μήνα από την έναρξη του χώρου το 2009 για να ακούσετε κάθε playlist που δημιουργήθηκε από τότε και ελεύθερα να ακούσετε κάθε κομμάτι κατευθείαν μέσω του site.

Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια νέα λίστα αναπαραγωγής, εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που θα κυκλοφορήσει ένα νέο μηνιαίο playlist. Όταν μεταβείτε στη λίστα αναπαραγωγής του ιστότοπου, μπορείτε να ταξινομήσετε κομμάτια κατά αλφαβητική σειρά, βαθμολογία ή τα πιο αγαπημένα.

Αυτό που μας αρέσει: Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρο του BIRP να περιλαμβάνει συνδέσμους για πρόσβαση σε μηνιαίες λίστες αναπαραγωγής σε άλλες μουσικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, SoundCloud, Apple Music, YouTube και Deezer. Ομοίως, είναι ωραίο ότι αρχεία ZIP και torrents είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε επίσης.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Πρέπει να περιμένουμε ένα ολόκληρο μήνα για ένα νέο playlist, αλλά υποθέτουμε ότι αξίζει τον κόπο αν μπορούμε να περιμένουμε 100 + κομμάτια ποιότητας. Περισσότερο "

05 του 05

Indiemono: Βρείτε συχνές ενημερωμένες λίστες αναπαραγωγής Indie στο Spotify

Στιγμιότυπο οθόνης του Indiemono.com

Το Indiemono είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να ελέγξετε εάν θέλετε απλώς να παραμείνετε στην Spotify ως κύρια πλατφόρμα streaming μουσικής. Ο ιστότοπος συγκεντρώνει τις λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας την υπηρεσία συνεχούς ροής του Spotify, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε κομμάτια απευθείας στον ιστότοπο και να τα ακολουθείτε στον δικό σας λογαριασμό Spotify.

Κάθε λίστα αναπαραγωγής καθορίζει πόσο συχνά ενημερώνεται (όπως εβδομαδιαία , κάθε Τετάρτη ή περιοδικά ) και περιλαμβάνει λίστες αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάθεση ή τη δραστηριότητα παρόμοια με αυτά που μπορείτε να βρείτε στο τμήμα Περιήγηση του Spotify - όπως το πρωί του Σαββάτου , Introspection , Crossfit , Throwback Hits και πολλά άλλα.

Αυτό που μας αρέσει: Αγαπάμε ότι αυτά τα playlist είναι ειδικά για το Spotify και ότι έχουμε μια περιγραφή με καθένα από αυτά, μαζί με τα είδη που περιλαμβάνονται και την συχνότητα ενημέρωσης. Είναι επίσης εξαιρετικό να λάβετε μια λίστα σχετικών playlist για να ακούσετε αργότερα.

Αυτό που δεν μας αρέσει: Τα ίχνη από ορισμένους καλλιτέχνες μπορεί να μην θεωρούνται "indie" σε μερικούς ακροατές. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν σκέφτονται indie όταν ακούνε παράλογα λαϊκούς καλλιτέχνες όπως Ed Sheeran ή γνωστούς oldies όπως ο Pink Floyd. Περισσότερο "