Πώς να κάνετε έναν αποστολέα VIP στο Mac OS X Mail

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από σημαντικά άτομα είναι συνήθως σημαντικά μηνύματα. Για παράδειγμα, τα μηνύματα από την οικογένεια, τους φίλους, τους προϊσταμένους και τους πελάτες συνήθως αγκαλιάζουν ενημερωτικά δελτία και αποδείξεις.

Στο Mac OS X Mail , μπορείτε φυσικά να ρυθμίσετε φίλτρα και έξυπνους φακέλους για να εντοπίζετε γρήγορα μηνύματα από τους βασικούς αποστολείς ή να ενεργοποιείτε μια υπηρεσία ταξινόμησης email. Μπορείτε, ωστόσο, να επισημάνετε αυτούς τους ανθρώπους ως VIP, και το OS X Mail να κάνει τα υπόλοιπα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολύ σημαντικούς αποστολείς θα διαλυθούν συνολικά καθώς και από τον αποστολέα σε έναν ειδικό φάκελο, μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας και μπορείτε να ρυθμίσετε φυσικά τους δικούς σας κανόνες για την αντιμετώπιση των μηνυμάτων των VIP.

Τα VIPs συγχρονίζονται αυτόματα μεταξύ των εγκαταστάσεων αλληλογραφίας του OS X και με το iOS Mail.

Κάντε έναν αποστολέα ένα VIP στο Mac OS X Mail

Για να παραδώσετε στον αποστολέα το σήμα πολύ σημαντικού ατόμου (VIP) στο Mac OS X Mail (και όλα τα μηνύματα του ίδιου αποστολέα έχουν επισημανθεί με ένα αστέρι στις λίστες μηνυμάτων και εμφανίζονται κάτω από το ειδικό φάκελο VIP ):

Σημειώστε ότι το αστέρι, όταν είναι ενεργό, εμφανίζεται ως περίγραμμα για την ανάγνωση μηνυμάτων. για και στα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αστέρι γεμίζει με μπλε χρώμα.

Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα βρίσκεται στο βιβλίο διευθύνσεων Mac OS X, η κατάσταση VIP θα εφαρμοστεί σε εναλλακτικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρονται στην επαφή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιπλέον διευθύνσεις με μη αυτόματο τρόπο για άτομα που δεν βρίσκονται στις Επαφές.

Μπορείτε να περιορίσετε τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας του OS X Mail σε μηνύματα από VIP , για παράδειγμα.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να καταργήσετε την VIP κατάσταση από οποιονδήποτε αποστολέα πάλι όποτε το επιθυμείτε.