Μάθετε πόσο διαρκεί να απενεργοποιηθεί ένας λογαριασμός αλληλογραφίας AOL

AOL Mail: Χρησιμοποιήστε το ή χτυπήστε το

Μεταξύ των κινδύνων της ζωής, η απώλεια του λογαριασμού σας AOL Mail είναι ένα κωμικά αβλαβές. μεταξύ των ενόχλησης της ζωής, η απώλεια παλαιών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις οποίες έχουν σταλεί μπορεί να είναι σοβαρά εκνευριστικό.

Για να χάσετε μια διεύθυνση αλληλογραφίας AOL Mail ή AIM Mail και έναν λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα μόνο στο διακομιστή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι - τίποτα να μην είναι.

Πώς να χάσετε τον λογαριασμό σας AOL Mail

Εάν δεν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας AOL Mail για 90 ημέρες, ο λογαριασμός απενεργοποιείται. Εάν δεν συνδεθείτε για επιπλέον 90 ημέρες - για συνολικά 180 ημέρες - ο λογαριασμός διαγράφεται. Μπορεί ή όχι να μπορείτε να ζητήσετε αργότερα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμα κι αν μπορείτε, ο λογαριασμός θα είναι κενός και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει ή αποσταλεί προηγουμένως.

Σχετικά με έναν Απενεργοποιημένο λογαριασμό αλληλογραφίας AOL

Όταν δεν συνδεθείτε για 90 ημέρες, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται και συμβαίνουν πολλά πράγματα:

Εάν συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας μεταξύ της ημέρας 90 και της ημέρας 180, το γραμματοκιβώτιό σας επανενεργοποιείται και θα λάβετε ξανά νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας ως συνήθως, αλλά ο λογαριασμός δεν θα περιλαμβάνει κανένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναρτήθηκε σε έναν αποστολέα κατά τη διάρκεια της απενεργοποίησης του λογαριασμού.

Όταν δεν συνδεθείτε για 180 ημέρες, τα χειρότερα πράγματα συμβαίνουν:

Για να είστε ασφαλείς, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας AOL Mail τουλάχιστον μία φορά κάθε 90 ημέρες για να τη διατηρήσετε και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτό.