Το iPhone Backpack, την έξυπνη οθόνη και τον Πύργο Παρακολουθήσεως της Apple

Πείτε τι θα κάνετε σχετικά με το iPhone της Apple που είναι μια μηχανή διαφημιστικής εκστρατείας. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι το πράγμα πωλείται σαν ζεστό κέικ. Με σιρόπι και βούτυρο.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε δημοφιλής συσκευή, το iPhone είναι υποχρεωμένο να προσελκύει μεγάλο αριθμό αξεσουάρ. Λαμβάνω μια ματιά σε τέσσερα τέτοιου είδους περιφερειακά για το δημοφιλές smartphone της Apple, συμπεριλαμβανομένου ενός "σακιδίου", ενός έξυπνου προστατευτικού οθόνης με "έξυπνα κουμπιά", ενός πύργου φόρτισης και μιας θήκης με ενσωματωμένη μπαταρία.

Λειτουργούν "απλά" και θα σταματήσω να χρησιμοποιώ τα εισαγωγικά σε αυτό το άρθρο; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

01 από 04

Πίσω συσκευασία Rokform

Ρομπόμορφο σακίδιο. Rokform

Περιμένετε, ένα σακίδιο για το iPhone σας; Τι θα ακολουθήσει, έναν μιλώντας χάρτη και ένα μωρό που φοράει μπότες;

Σε αντίθεση με τα περισσότερα σακίδια που χρησιμεύουν ως αποθηκευτικός χώρος για όλα τα είδη, καλά, πράγματα, το RokForm BackPack για iPhones αποθηκεύει πραγματικά κάτι εντελώς διαφορετικό: ισχύ. Τώρα προτού αρχίσετε να αναφέρετε τον θείον Μπεν ή παίρνετε ψευδαισθήσεις μεγαλοπρέπεια στο κεφάλι σας, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι μιλάω για δύναμη του ηλεκτρικού είδους. Υποθέστε ότι η δημοκρατία της μπανάνας θα πρέπει να περιμένει.

Με την πρώτη ματιά, το BackPack μοιάζει με μία από τις περιπτώσεις Sport Series της RokForm. Ωστόσο, η στενότερη επιθεώρηση αποκαλύπτει ότι αυτό το πράγμα είναι στην πραγματικότητα ένα φορητό πακέτο μπαταριών. Στην πραγματικότητα, έρχεται με 4.250 μονάδες μιλίων ή mAH, αρκετή για να φορτίσει ένα iPhone 6 δύο φορές και ένα iPhone 6 Plus μία φορά με επιπλέον χυμό για να διαχειριστείτε. Εκτός από την ενσωματωμένη πρίζα Lightning για τη φόρτιση του iPhone σας, έρχεται επίσης με μια θύρα USB κανονικού μεγέθους για τη φόρτιση μιας δεύτερης φορητής συσκευής της επιλογής σας, όπως, για παράδειγμα, ένα Samsung Galaxy S6 αν είστε smartphone δύο -μετρών την ώραν. Έρχεται ακόμη και με μια θηλυκή υποδοχή για τη σύνδεση με άλλα εξαρτήματα του Rokform.

Σημειώστε ότι απαιτείται να έχετε ήδη μια θήκη Rokform για το iPhone σας εάν θέλετε να το τοποθετήσετε στο σακίδιο. Ολόκληρη η διάταξη μοιάζει κάπως ομοιόμορφη όταν όλα είναι αγκυροβολημένα, παρόλο που φαίνεται ότι είναι πιο κομψό και είναι πολύ πιο ασφαλές από τη λύση που χρησιμοποιεί το Fuel Ion για τη μαγνητική θήκη και τη μπαταρία. Είναι επίσης ακριβό για έναν φορτιστή σε περίπου έναν Benjamin.

Κόστος: $ 100

02 από 04

Pure Gear Smart + Κουμπιά Προστατευτικό οθόνης

Κουμπιά PureGear Smart +. PureGear

Πάντα κουραστεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το άλλο σας χέρι για να φτάσετε στις επιλογές κορυφαίου μενού για εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter στο iPhone 6 ή 6 Plus;

Το πρώτο παγκόσμιο πρόβλημα, ξέρω. Ακόμα, με την μεγαλύτερη οθόνη ακινήτων που έρχεται με τα νεότερα τηλέφωνα της Apple, η λειτουργία με το ένα χέρι μπορεί να είναι μια πρόκληση. Το προστατευτικό οθόνης PureGear Smart + Buttons διορθώνει αυτή την κατάσταση χρησιμοποιώντας πομπούς κυκλώματος ενσωματωμένους στο ίδιο το προστατευτικό για να μπορείτε να πιέζετε τις επάνω αριστερή και δεξιά γωνίες της οθόνης του τηλεφώνου σας πατώντας στην κάτω αριστερή και δεξιά γωνία κοντά στο κουμπί Home. Μυαλό. Ανοιγμένος.

Το αποτέλεσμα είναι πιο βολικό, με ένα χέρι πλοήγηση για τους πολεμιστές smartphone σας εκεί έξω, ενώ χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές αλληλογραφίας και γραπτών μηνυμάτων, για παράδειγμα. Το μόνο ζήτημα είναι ότι απαιτεί ένα αποκλειστικό πάτημα ολόκληρου του αντίχειρά σας αντί για ένα μόνο βρύση για να ενεργοποιήσετε την ανατροφοδότηση, γεγονός που το καθιστά λίγο πιο περίπλοκο. Είναι επίσης, και πάλι, ακριβό για ένα προστατευτικό οθόνης, αν και έρχεται με κάποιο επιπλέον πλαστικό λόγω του συνοδευτικού κυλίνδρου εύκολης εγκατάστασης.

Κόστος: $ 45

03 του 04

Θήκη μπαταριών Spyder PowerShadow

Θήκη μπαταριών Spyder PowerShadow. Spyder

Εάν χρησιμοποιείτε το iPhone σας σε μεγάλο βαθμό για περιήγηση και λήψη φωτογραφιών και βίντεο όπως εγώ, έχοντας μια θήκη που διπλασιάζεται ως φορητός φορτιστής έρχεται σίγουρα χρήσιμη.

Για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, χρησιμοποιούσα το BuQu Tech Power Armor για το iPhone μου 6, αλλά το πράγμα απλώς κροταλίτσα και σταμάτησε να λειτουργεί μετά από λιγότερο από ένα χρόνο. Ως αποτέλεσμα, αποφάσισα να δώσω στον Spyder PowerShadow έναν πυροβολισμό.

Ο επιπλέον χυμός σίγουρα έρχεται σε πρακτικό και είναι αρκετό για να φορτίσετε ένα iPhone 6 μία φορά. Το Fit είναι επίσης πιο άνετο, καθιστώντας το πιο ασφαλές από το BuQu. Αυτή η άνετη εφαρμογή, ωστόσο, έρχεται σε τιμή. Παρόλο που είναι εξαιρετικά εύκολο να αφαιρέσετε το iPhone από το BuQu λόγω του μηχανισμού ολίσθησης, μπορεί κυριολεκτικά να είναι ένας πόνος, ιδιαίτερα στα δάχτυλά σας, να αφαιρέσετε το PowerShadow. Διαθέτει επίσης μικρότερη μπαταρία στα 1.800 mAH σε σύγκριση με 2.800 mAH του BuQu. Και με τον κίνδυνο να ακούγεται σαν ένα σπασμένο ρεκόρ, είναι πιο ακριβό, λιανικό εμπόριο για $ 150, αν και το έχω δει να φτάνει φθηνότερα στο Amazon για $ 75. Από την πλευρά του συν, τουλάχιστον εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από αρκετούς μήνες.

Κόστος : $ 150

04 του 04

Σταθμός φόρτισης φορτιστή ρολογιού Griffin

Griffin WatchStand. Griffin WatchStand

Η κυκλοφορία του Apple Watch φέτος προκάλεσε ένα νέο είδος περιφερειακού - το σταθμό φόρτισης Apple Watch και iPhone.

Το τελευταίο για να το φτιάξω στα βρώμικα πόδια μου είναι το Griffin WatchStand. Το WatchStand τραβά διπλό καθήκον έρχεται με δύο θύρες για τη φόρτιση ενός Apple Watch και του iPhone την ίδια στιγμή. Για να αποφύγετε την ανατροπή, η βάση έχει κάποιο ωραίο βάρος για μεγαλύτερη σταθερότητα. Μου αρέσει επίσης πώς μπορεί να κρύψει τα καλώδια του φορτιστή σας έτσι ώστε να μην καταλήξετε με έναν μίνι Gordian κόμβο που σχηματίζεται γύρω από τη βάση.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο σε σύγκριση με, ας πούμε, την Βάση Βάσης. Φαίνεται επίσης πλαστικά.

Κόστος: $ 60