Κορυφαίες περιπτώσεις iPhone 4

8 μεγάλες επιλογές

Μια περίπτωση είναι πρακτικά μια απαίτηση για το iPhone 4, και όχι μόνο για τους συνηθισμένους λόγους που πρέπει να πάρετε μια υπόθεση. Σίγουρα, το θέλετε για την προστασία, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα προβλήματα που έχουν ορισμένα μοντέλα με τη λήψη και τις κεραίες . Επειδή μια θήκη καλύπτει τις κεραίες και εμποδίζει το χέρι σας από το να παρεμβαίνει σε αυτά, έχοντας ένα θα βελτιώσει τη λήψη και την ισχύ του σήματος για πολλά τηλέφωνα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Με τόσες πολλές περιπτώσεις στην αγορά, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να ψωνίσετε μόνο για τη σωστή περίπτωση iPhone 4 για τις ανάγκες σας. (Σημείωση: Περιλαμβάνει μόνο περιπτώσεις που εξετάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις iPhone στην αγορά. Η επανεξέταση δεκάδων ή εκατοντάδων περιπτώσεων θα ήταν αδύνατη!)

01 από 08

Σειρά SGP Ultra Silke R

image copyright SGP Corp.

Ενώ η σειρά Ultra Silke R είναι αρκετά βασική - δεν έχει καταπληκτικό σχεδιασμό ή χαρακτηριστικά εδώ - προσφέρουν ένα καταπληκτικό πακέτο για μια εξαιρετική τιμή. Παίρνετε μια γερή θήκη iPhone 4, καθώς και ένα καθαριστικό οθόνης και ένα προστατευτικό οθόνης επικάλυψης. Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που ακόμη και οι περιπτώσεις που κοστίζουν δύο φορές περισσότερο δεν προσφέρουν.

02 από 08

Speck PixelSkin HD

Προϊόντα Speck SPK-A0015 Θήκη PixelSkin HD TPU για iPhone 4 / 4S. Φωτογραφία από το Amazon

Το PixelSkin της Speck και το αδελφό της, το GeoMetric, είναι βασικά η ίδια περίπτωση με διαφορετικά καλλυντικά στο πίσω μέρος. Δεδομένου ότι, πραγματικά δένονται για την τρίτη θέση. Κερδίζουν αυτό το σημείο χάρη στην καλή προστασία σε καλή τιμή, αλλά δεν προσφέρουν τίποτα πιο προηγμένο ή συναρπαστικό από αυτό.

03 του 08

Speck GeoMetric

Speck Προϊόντα SPK-A0017 GeoMetric Θήκη TPU για iPhone 4 / 4S. Φωτογραφία από το Amazon

Αυτό που ισχύει για το PixelSkin ισχύει για το GeoMetric. Είναι μια καλή, βασική περίπτωση χωρίς ειδικά χαρακτηριστικά, αλλά ούτε και με υψηλή τιμή.

04 του 08

Ballistic HC

image copyright Βαλλιστική

Το Βαλλιστικό HC είναι μακράν η πιο βαριά υπόθεση σε αυτόν τον κατάλογο (και ένα από τα πιο βαρέα καθήκοντα που έχω δει ποτέ). Δεν είναι σίγουρα η σωστή περίπτωση για όλους (πολύ μεγάλη, ακριβός), αλλά για όσους εργάζεστε σε ακραία περιβάλλοντα που χρειάζονται εκτεταμένη προστασία, το Ballistic είναι η πρώτη μου πρόταση χάρη στην ανθεκτική προστασία και τα καλύμματα των θυρών, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

05 του 08

Agent 18 FlowerVest

Agent18 FlowerVest iPhone 4 υπόθεση. εικόνα πίστωσης: Αντιπρόσωπος 18

Δεν υπάρχουν πολλά να πουν εδώ. Ο πράκτορας 18 FlowerVest είναι μια γερή περίπτωση που έχει χαμηλά χαρακτηριστικά. Αλλά αν θέλετε πραγματικά λουλούδια, έχει ένα μεγάλο στο πίσω μέρος.

06 του 08

Σκληρά καραμέλα περιπτώσεις BubbleSlider

Apple iPhone 4 iPhone 4s σκληρό καραμέλες κουτί φυσαλίδας. Φωτογραφία από το Amazon

Μια περίπτωση υποτίθεται ότι θα διευκολύνει την προστασία του τηλεφώνου σας, δεν θα δυσκολευτεί να χρησιμοποιήσει τα χαρακτηριστικά της, αλλά αυτό ακριβώς κάνουν οι περιπτώσεις σκληρών καραμελών BubbleSlider. Συνδυάστε την ελαφρώς υψηλότερη από την μέση τιμή με ένα σχέδιο που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στα κουμπιά του iPhone και πρέπει να αφήσετε αυτήν την περίπτωση κάτω από τη λίστα.

07 του 08

Θήκη για περιστροφές σκουπιδιών Gumdrop

Θήκη Gumdrop Surf Slider Case για Apple iPhone 4. Φωτογραφία από την Amazon

Το Gumdrop Cases Surf Slider είναι μια συμπαγής θήκη σε στυλ slider σε μια αξιοπρεπή τιμή. Είναι τόσο σφιχτά τοποθετημένο στο iPhone, όμως, ότι τα κουμπιά του κολλάνε στην θήκη μερικές φορές, καθιστώντας δύσκολη την αφαίρεση του τηλεφώνου. Οι προοπτικές βλάβης του τηλεφώνου ή της θήκης κατά την αφαίρεσή της με ανησυχούν.

08 από 08

Apple iPhone 4 προφυλακτήρα

Θήκη προφυλακτήρα Apple iPhone 4 / 4s. © Apple, Inc.

Η Apple δεν είναι η πρώτη εταιρεία που σκέφτεστε όταν πρόκειται για περιπτώσεις και αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα του γιατί. Η θήκη iPhone 4 Bumper κάνει το ίδιο πράγμα με το ShockBand του Agent18, αλλά μπορεί να κοστίσει περισσότερο. Αισθάνεται σαν gouging για ένα εξάρτημα που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει ένα πρόβλημα της κατασκευής της Apple. Περισσότερο "