Βρείτε την υπόθεση OtterBox για σας

Βρείτε την υπόθεση κινητού τηλεφώνου OtterBox, θήκη eReader ή θήκη tablet για εσάς

Η OtterBox έχει αναπτύξει μια φήμη για το σχεδιασμό και την κατασκευή σοβαρά προστατευτικών περιβλημάτων για κινητές συσκευές. Η αρχική τους σειρά περιπτώσεων αποτελούσε από αδιάβροχα κουτιά για άτομα με ενεργό τρόπο ζωής, αλλά σήμερα, η OtterBox διαθέτει αρκετές σειρές προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

Αυτές οι περιπτώσεις έχουν όλα ένα στόχο: να βοηθήσετε στην προστασία του πολύτιμου τηλεφώνου, του tablet ή άλλης συσκευής σας από ζημιές, είτε από αυθόρμητη δραστηριότητα είτε απλώς μια τάση προς την καυτή τηλεφωνική πτώση.

Ανακαλύψτε την σειρά Case OtterBox παρακάτω και βρείτε την πιο προστατευτική θήκη για το iPhone, iPad, Android ή άλλη κινητή συσκευή.

Σημαντικό: Οι σύνδεσμοι που βλέπετε σε αυτή τη σελίδα δείχνουν στο Amazon.com και αφορούν μόνο τις συσκευές που αναφέρονται παρακάτω. Εάν η συσκευή σας δεν εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα, αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή OtterBox δεν διαθέτει κασέτα που να ταιριάζει στο τηλέφωνο ή το tablet σας . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα OtterBox για να μάθετε πώς μπορείτε να αγοράσετε κάθε θήκη της σειράς OtterBox για τη συγκεκριμένη συσκευή σας, είτε πρόκειται για την Apple, Samsung, OnePlus, Google, Microsoft, ASUS κ.λπ.

OtterBox Defender Σειρά

Θήκη Defter του OtterBox. Pricegrabber

Αν ψάχνετε για τη μέγιστη δυνατή προστασία από κινητά, σκεφτείτε μια θήκη OtterBox Defender με τρεις στρώσεις. Είναι κατασκευασμένα για να προστατεύουν από τις σταγόνες, τις προσκρούσεις, τις κρούσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά.

Αυτές οι θήκες πολλαπλών στρώσεων για το iPhone X καλύπτουν τη συσκευή σας με πολυκαρμπονικό κέλυφος υψηλής αντοχής, προστατευτικά οθόνης και πληκτρολογίου και καλύμματα θύρας σιλικόνης.

Κάθε θήκη της σειράς Defender περιλαμβάνει μια θήκη κλιπ ζώνης που διπλασιάζεται ως κορνίζα.

Επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλες τις διάφορες επιλογές που υπάρχουν για την θήκη OtterBox Defender, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων, πορτοκαλί φλόγα με camo, Call of Duty Diamond, Mint Dot και διάφορα άλλα σχέδια διασκέδασης και χρώματα.

Λειτουργεί με: iPhone X Περισσότερα »

OtterBox Commuter Series

Θήκη μεταφοράς OtterBox. Pricegrabber

Η σειρά OtterBox Commuter Series είναι πιο λεπτή από τις άλλες σειρές αλλά ακόμα σκληρή και προστατευτική.

Αυτές οι περιπτώσεις έχουν ένα λείο πολυκαρβονικό κέλυφος και μια ανθεκτική σιλικόνη στο μέσο στρώμα και είναι μια μεγάλη επιλογή αν ψάχνετε για μια κηλίδα και κομψή θήκη κινητού τηλεφώνου ή υπόθεση iPad.

Λειτουργεί με: iPhone 8 Plus και iPhone 7 Plus Περισσότερα »

OtterBox Reflex Series

Θήκη Reflex OtterBox. OtterBox

Η σειρά OtterBox Reflex Series για iPhone 5 / 5S αντλεί έμπνευση από την αυτοκινητοβιομηχανία (η ζώνη θραύσης ενός αυτοκινήτου).

Οι περιπτώσεις περιβάλλουν τις συσκευές με ένα μαξιλάρι αέρα, και κατά την κρούση, το περίβλημα κάμπτεται και ριμπάουν στην αρχική του μορφή. Ο σχεδιασμός δύο τεμαχίων της θήκης επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο docking.

Οι θήκες OtterBox Reflex μπορούν να κάνουν όλα αυτά χωρίς να διακυβεύουν το μέγεθος. Η περίπτωση είναι εξαιρετικά λεπτή για το τι είναι ικανό και ζυγίζει μόλις 0,8 ουγκιές.

Μαύρο, πράσινο, γκρι και πολύχρωμα είναι οι επιλογές που έχετε με αυτήν την υπόθεση OtterBox.

Σημείωση: Η σειρά OtterBox Reflex έχει διακοπεί, αλλά μπορείτε να τις αγοράσετε μέσω της σύνδεσης Amazon εδώ.

Λειτουργεί με: iPhone 5 και iPhone 5S Περισσότερα »

OtterBox Σειρά Επιπτώσεων

Θήκη επίδρασης OtterBox. Pricegrabber

Η γραμμή επιπτώσεων της θήκης κινητών τηλεφώνων της OtterBox είναι η απλούστερη και λιγότερο δαπανηρή από τη σειρά τους με ένα ισχυρό δέρμα σιλικόνης που είναι υφή για καλύτερη πρόσφυση και επίσης προστατεύει το κινητό σας από προσκρούσεις και χτυπήματα.

Παρέχεται επίσης αυτοκόλλητο προστατευτικό οθόνης.

Λειτουργεί με: Samsung S4 Περισσότερα »

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.