Top 8 εφαρμογές πλοήγησης GPS iPhone

Οι εφαρμογές πλοήγησης GPS είναι από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για το iPhone. Είναι οικονομικά και παρέχουν καταπληκτικά χαρακτηριστικά χαρτογράφησης, αναζήτησης και πλοήγησης κατά σειρά. Οι εφαρμογές πλοήγησης για το iPhone εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: χάρτες επί του σκάφους και χάρτες-on-the-fly . Ο πρώτος αποθηκεύει μια ολόκληρη βάση δεδομένων χαρτών και σημείων ενδιαφέροντος στο iPhone (1GB ή περισσότερα). Ο τελευταίος μεταφορτώνει τους χάρτες καθώς οδηγείτε. Προτιμώ χάρτες-on-the-fly επειδή παίρνει λιγότερη μνήμη στο iPhone και είναι πιο εύκολο να ενημερωθεί.

MotionX GPS

Η εφαρμογή MotionX του iPhone Drive Motion iPhone διαθέτει μια μοναδική οθόνη μενού, η οποία δείχνει την τρέχουσα θέση καθώς και πολλές επιλογές αναζήτησης και πλοήγησης. Φωτογραφία από το Appshopper.com

Το MotionX ήταν μια πρώιμη είσοδος στην αγορά εφαρμογών πλοήγησης GPS για το GPS και αυτή η εμπειρία αντανακλάται σε μια πανίσχυρη, πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή. Οι λειτουργίες του DriveX GPS Drive περιλαμβάνουν:

Διατίθεται επίσης για το iPad και το Apple Watch. Περισσότερο "

Το TomTom GO Mobile

Η εφαρμογή TomTom US & Canada iPhone είναι μια από τις οικογένειες των εφαρμογών iPhone που περιλαμβάνουν ευρωπαϊκές και νοτιοαμερικανικές εκδόσεις. Φωτογραφία από το Appshopper.com

Η εφαρμογή TomTom GO Mobile είναι ένας κομψός συνδυασμός της τελευταίας τεχνολογίας πλοήγησης TomTom αυτοκινήτου και πληροφοριών κίνησης παγκόσμιας κλάσης. Θα επιλέγετε πάντα την καλύτερη διαθέσιμη διαδρομή βάσει ακριβών πληροφοριών κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες θα σας μεταφέρουν καθημερινά στον προορισμό σας γρηγορότερα. Οι λειτουργίες που ρυθμίζουν αυτήν την εφαρμογή ξεχωριστά περιλαμβάνουν:

Τα πρώτα 50 μίλια είναι δωρεάν. Περισσότερο "

Χάρτες Google για iPhone

Η εφαρμογή Google Maps για το iPhone. Φωτογραφία από το Cyberfreewishes.com

Η λίστα χαρακτηριστικών των Χαρτών Google περιλαμβάνει: αναζήτηση διευθύνσεων και επιχειρήσεων / σημεία ενδιαφέροντος χρησιμοποιώντας το ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα τοπικής αναζήτησης της Google. βαθμολογίες και τοπικές κριτικές. τις αναζητήσεις συγχρονισμού και τα αγαπημένα (με σύνδεση Google). Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές προβολές χάρτη: κυκλοφορία, δημόσια συγκοινωνία, ποδηλασία, δορυφόρο, έδαφος ή Google Earth.

Άλλες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις, μονάδες απόστασης, φωνητική αναζήτηση και γλώσσες, τα πλήθη των οποίων είναι διαθέσιμα. Μου αρέσει επίσης ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τον όγκο φωνητικής καθοδήγησης ξεχωριστά: πιο μαλακό, κανονικό ή πιο δυνατό. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε φωνητικές προτροπές μέσω Bluetooth εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηχείο του αυτοκινήτου σας.

Η κυκλοφορία τροφοδοτείται από το Waze, το οποίο κατέχει η Google και θα υπολογίσει έναν τρόπο γύρω από την κυκλοφορία, αν είναι δυνατόν. Στους Χάρτες Google, μπορείτε να δείτε εικονίδια για κατασκευές, συμβάντα (όπως ατυχήματα αυτοκινήτων και λακκούβες) και αστυνομική παρουσία. Η έγχρωμη κωδικοποίηση χρησιμοποιείται για να υποδείξει το μέγεθος της κίνησης.

Τέλος, παίρνετε τα χρόνια της σκληρής απόκτησης εμπειρίας της Google και όλη την έρευνα και την τελειοποίηση που έχει κάνει σε παγκόσμια βάση για να παρουσιάσει τα πιο ακριβή δεδομένα χαρτών και σημείων ενδιαφέροντος.

Περισσότερο "

Waze (δωρεάν)

Η εφαρμογή Waze iPhone, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών κοινωνικών μέσων, διαθέτει εικονίδια για πληροφορίες που παράγονται από τον χρήστη κατά μήκος της διαδρομής σας. Φωτογραφία από το Newsobserver.com

Το Waze είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή που βασίζεται στην κοινότητα για την κυκλοφορία και την πλοήγηση. Συμμετοχή σε άλλους οδηγούς στην περιοχή σας που μοιράζονται πληροφορίες κυκλοφορίας και οδικής πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα αερίου στην καθημερινή μετακίνηση τους. Το " κοινωνικό στρώμα" του επιτρέπει στους χρήστες να συμβάλλουν στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, τον κίνδυνο οδικής κυκλοφορίας, την παγίδα ταχύτητας και άλλες πληροφορίες στη συνολική βάση δεδομένων. Αν επιλέξετε, το Waze εντοπίζει όταν ταξιδεύετε πολύ κάτω από το όριο ταχύτητας, συμβάλλοντας σε δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο για όλους τους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους για την είσοδο νέων δρόμων, προσθήκη σημείων ενδιαφέροντος κλπ.

Περισσότερο "

AT & T Navigator

Η εφαρμογή AT & T Navigator iPhone είναι πλήρως εξοπλισμένη, συμπεριλαμβανόμενης της ομιλούμενης κατεύθυνσης ανά σειρά. Φωτογραφία από το Appshopper.com

Η εφαρμογή AT & T Navigator για χάρτες επί τόπου χρησιμοποιεί διαφορετικό μοντέλο πληρωμής. Η ίδια η εφαρμογή iPhone είναι δωρεάν, αλλά για την χρήση της απαιτείται μια συνδρομή $ 9.99 ανά rmonth και το ποσό χρεώνεται στον λογαριασμό σας στο κινητό τηλέφωνο AT & T. Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη μέσω άλλων φορέων iPhone (ωστόσο, υπάρχει μια παρόμοια εφαρμογή Verizon που καλύπτεται εδώ). Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Περισσότερο "

Verizon VZ Navigator

Το VZ Navigator της Verizon είναι γνωστό για πολλαπλές επιλογές προβολής. Εικόνα από το Downloadatoz.com

Το VZ Navigator της Verizon , διαθέσιμο μόνο σε όσους έχουν την υπηρεσία Verizon ως φορέα εκμετάλλευσης, έχει μηνιαία συνδρομή τέλους 4,99 δολαρίων που χρεώνεται στον ασύρματο λογαριασμό σας. Το VZ Navigator είναι γνωστό για τις εκτεταμένες τρισδιάστατες εικόνες του. Διαθέτει επίσης ηχητικές ειδοποιήσεις κυκλοφορίας. Το "SmartView" του επιτρέπει επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προβολές, συμπεριλαμβανομένων των λιστών, του πίνακα ελέγχου, των προβολών 3D, της εικονικής πόλης και του ουρανού. Επίσης,

Περισσότερο "

Navigon ΗΠΑ

Η Navigon ΗΠΑ ψάχνει για συμβάντα κυκλοφορίας. Φωτογραφία από το Wired.com

Το app της USA για το Navigon είναι 49,99 δολάρια. Εκτός από τις οδηγίες οδήγησης, το Navigon προσφέρει επίσης πλοήγηση πεζών και ποδηλασίας, αν και κάθε μία αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως η πλοήγηση μέσω δημόσιων συγκοινωνιών (Urban Guidance) και οι ειδοποιήσεις κυκλοφορίας απαιτούν αγορές εντός εφαρμογής, οι οποίες αυξάνουν περαιτέρω το κόστος

Αυτή η εφαρμογή ενσωματωμένων χαρτών περιλαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις χάρτη, αλλά δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη ανίχνευση και αποφυγή κυκλοφορίας, η οποία είναι μια πρόσθετη αγορά εντός της εφαρμογής. Το MobileNavigator είναι γνωστό για τη διασύνδεσή του χωρίς παρεμβολές, η οποία παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες, όπως λίστες διαδρομών ανά περιστροφή και ζωντανές πληροφορίες για τον καιρό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Περισσότερο "

Magellan RoadMate On-the-Go

Η εφαρμογή Magellan Roadmate USA περιλαμβάνει την ενσωμάτωση Yelp. Φωτογραφία από 148apps.com

Το Magellan RoadMate On-the-Go App (34,99 δολάρια) σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέα καυτά σημεία γύρω σας οποτεδήποτε και να στέλνετε εύκολα προορισμούς και επαφές στο Magellan SmartGPS και στο SmartGPS Cloud Eco σύστημα. Απλά εισάγετε μία φορά και οι πληροφορίες σας είναι καταλλήλως κοινόχρηστες σε όλες τις συσκευές που έχουν συνδεθεί με το Smart-Eco. iPhone, SmartGPS, υπολογιστές και tablet.

Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες από τη δημοφιλή κοινωνική υπηρεσία αξιολόγησης Yelp (βλ. Φωτογραφία). Yelp μπορεί να είναι μια αξιόπιστη και ειλικρινής πηγή σχόλια εστιατορίων και σχόλια άλλων προορισμών. Οι αξιολογήσεις Yelp μπορούν να αναζητηθούν και να περιηγηθούν μέσα από την εφαρμογή. Οι συνδέσεις με το BestParking.com και το Foursquare είναι επίσης διαθέσιμες. Αυτή η εφαρμογή ενσωματώνει χάρτες που περιλαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις χάρτη ζωής και υπηρεσία ανίχνευσης και αποφυγής κυκλοφορίας. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: