Επίσημη μουσική για το SKATE της EA

Η εκλεκτική λίστα κομματιών του SKATE στοχεύει να καταγράψει τα τραγούδια της πατινάζ στον πολιτισμό

Το SKATE έχει μια ανησυχητική πρόκληση αν σκοπεύει να εκθρονίσει τον σημερινό βασιλιά του εικονικού λόφου skateboarding, έναν κ. Tony Hawk. Ανεξάρτητα, η λίστα των επίσημων τραγουδιών που κυκλοφόρησε η Electronic Arts για το SKATE είναι διαφορετική και εντυπωσιακή. Με καλλιτέχνες που ξεκινούν από το The White Stripes μέχρι τον Agent Orange σε Bad Brains στον David Bowie, η EA έχει καταφέρει να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος κάθε είδους μουσικής που έχει οποιοδήποτε πλεονέκτημα στο SKATE . Την ίδια στιγμή, ενώ είμαι οπαδός της αποκέντρωσης από τότε που έχουν τα κωνικά κεφάλια ποτέ μια μπάντα "σκέιτερ";

Το soundtrack του SKATE περιλαμβάνει 45 τραγούδια από μερικούς από τους σημαντικότερους και διάσημους καλλιτέχνες όπως οι David Bowie, Nirvana, NWA, Booker T & The MG, Black Flag, Devo, Eric B & Rakim, Motorhead, Slayer και The Ramones. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης 18 αποκλειστικές διαδρομές από το XXXChange, το Tommy Guerrero και άλλους DJs. Ο Steve Schnur, Παγκόσμιος Διευθυντής Μουσικής και Μάρκετινγκ στην EA (η επόμενη φορά που προσπαθώ να αναλάβω τον Tony Hawk, να προσλάβω έναν διάσημο σκέιτερ για να μιλήσω παρά ένα εταιρικό κοστούμι), είχε ως εξής για τη μουσική που παρουσιάστηκε στο SKATE , που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2007:

Το soundtrack για το SKATE είναι μια άμεση αντανάκλαση της αληθινής παράνομης κουλτούρας skateboard (το skateboarding δεν είναι έγκλημα! ). Είναι μια επιστροφή στις ημέρες των underground skateboard βίντεο όταν οι σκέιτερ δημιούργησαν τα δικά τους soundtracks που επιτέθηκαν σε κάθε είδος μουσικής. Με αυτό το πνεύμα, μιλήσαμε με σκληροπυρηνικούς σκέιτερ σε όλη τη χώρα για να βοηθήσουμε στην επιλογή πολλών από τα τραγούδια για το SKATE. Το Real αναγνωρίζει το πραγματικό, και αυτό το soundtrack είναι ένα ευθεία αφιέρωμα σε έναν πολιτισμό όπως κανένας άλλος.

Σας αφήνω να αποφασίσετε πόσο πραγματικά είναι "πραγματικό" soundtrack του SKATE:

Καλλιτέχνη-τραγούδι

Το SKATE αναπτύσσεται από την EA Black Box στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας και αναμένεται να αποσταλεί το φθινόπωρο του 2007. Τα sequels με τη μορφή Skate 2 και Skate 3 απελευθερώθηκαν από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου.