Τα 5 περισσότερα παιχνίδια Cinematic PlayStation

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αγωνίσαμε να βρούμε πέντε ταινίες που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια που αξίζουν μια online ενοικίαση πολύ λιγότερο μια τιμή αγοράς Blu-ray. Οι κινηματογραφικές ταινίες όπως το "Silent Hill" και το "Resident Evil" επιχειρούν να πάρουν κόσμους βιντεοπαιχνιδιών που αισθάνονται εγγενώς κινηματογραφικά στην ιστορία τους και στο παιχνίδι και να τους κάνουν να διασκεδάζουν στο celluloid καθώς βρίσκονται στο δίσκο. Σε διάφορους βαθμούς, όλοι αποτυγχάνουν. Γιατί; Επειδή τα βιντεοπαιχνίδια είναι συχνά πολύ θαυμάσια κινηματογραφικά, χτυπάμε πολλά από τα ίδια συναισθήματα και κουμπιά αδρεναλίνης γιατί κινούμαστε στις ταινίες. Το είδος της διασκέδασης που έχουν οι άνθρωποι στο "Marvel's Ant-Man" ή στο "Pacific Rim" ή ακόμα και στο "Furious 7" δεν είναι πολύ ξεχωριστό από την απόλαυση που έχουν από τα βιντεοπαιχνίδια. Και, αντιστρόφως, υπήρξαν φανταστικά παιχνίδια βίντεο που παίζουν σαν ταινίες. Ποια είναι τα καλύτερα; Ποια παιχνίδια παίζουν σαν ταινίες πολλών ωρών που απλά ελέγχετε; Εδώ είναι τα πέντε πιο κινηματογραφικά παιχνίδια που θα μπορούσατε να παίξετε στο PS3, αλφαβητικά.

01 από 05

Ο Θεός του Πολέμου ΙΙΙ

"Ταπετσαρία Exclusivo Θεός του πολέμου ΙΙΙ" (CC BY 2.0) από SobControllers

Πόσο κινηματογραφικός είναι ο φανταστικός «Θεός του πολέμου ΙΙΙ» Είναι επιτυχία που δούλεψε προς την αντίθετη κατεύθυνση, επηρεάζοντας τις ταινίες περισσότερο από ό, τι ο κινηματογράφος τον επηρέασε. Θεωρείτε ότι ήταν συμπτωματικό ότι υποφέραμε από ταινίες όπως η «Σύγκρουση των Τιτάνων» και «Οι Αθάνατοι» μετά η νίκη του "Θεού του Πολέμου" ήρθε στο εμπνευσμένο συμπέρασμά του Ναι, ο αντίκτυπος του "300" του Zack Snyder σε αυτό το subgenre των ανδρών χωρίς τα πουκάμισα δεν μπορεί να υποτιμηθεί αλλά είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις μια ταινία όπως η "οργή των Τιτάνων" του Kratos.Τα παιχνίδια "Θεός του Πολέμου", το τρίτο μέρος ειδικότερα, έχουν το ρυθμό και τον ρυθμό που θέλουμε από φανταστικές / κινηματογραφικές ταινίες, αλλά τόσο σπάνια έχουμε και έχουν έναν από τους πιο αξέχαστους πρωταγωνιστές της εποχής του PS3. το βιβλίο γράφεται στα βιντεοπαιχνίδια του νέου αιώνα, ο Κράτος παίρνει το δικό του κεφάλαιο.

02 του 05

Δυνατή βροχή

"Ross_20111107_0015-proof" (CC BY-SA 2.0) από το qnr

Το πιο σκόπιμα κινηματογραφικό όλων των βιντεοπαιχνιδιών είναι επίσης ένα από τα πιο βασικά παιχνίδια της γενιάς PS3. Στην προσπάθειά τους να σας βάλουν στη μέση ενός συναισθηματικά μυστηριώδους μυστηρίου, οι προγραμματιστές της "Heavy Rain" δουλεύουν με πολλά από τα ίδια εργαλεία όπως οι σεναριογράφοι ή οι προμηθευτές της μεγάλης λογοτεχνίας. "Βαρύ βροχή" είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι? είναι η αφήγηση των καλύτερων της, φέρνοντάς σας στον κόσμο της συχνά μέσα από μερικές από τις πιο απλές δυναμικές. Παίξτε με τα παιδιά σας στην πίσω αυλή και η μοίρα τους θα είναι πιο σημαντικό για εσάς, όπως όταν οι κινηματογραφιστές προσφέρουν την ανάπτυξη χαρακτήρα στην πρώτη πράξη που αποδίδει με συγκίνηση στο τελευταίο. Λίγα παιχνίδια έχουν τόσο εντυπωσιακά δημιουργημένα από την άποψη της αφήγησης ως "Βαρύ Βροχή". Ήταν πολύ καιρό για μια τυποποιημένη ταινία, αλλά οι παραγωγοί αυτού του είδους θα μπορούσαν να την μετατρέψουν σε μίνι σειρά ή μυθιστόρημα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της γενιάς.

03 του 05

Ο τελευταίος από εμάς

"The Last of Us ™ Remastered_20140810114" (CC BY 2.0) του Néstor Carvajal

Αυτός πρέπει να είναι κατάλληλος. Μερικές από τις ιδιοφυΐες του καλύτερου παιχνιδιού του 2013 είναι στο πόσο συνδέει τον παίκτη συναισθηματικά με το έπος του Joel και της Ellie με τρόπους που το φιλμ δεν μπορεί. Και όμως, ένα από τα πρώτα στοιχεία του αριστουργήματος του Naughty Dog που έρχεται στο μυαλό όταν εξετάζουμε αυτό το παιχνίδι είναι αυτή η εισαγωγή και ίσως να μην υπάρχουν είκοσι λεπτά παιχνιδιού που είναι περισσότερο κινηματογραφικά από τον πρόλογο του "The Last of Us". Θέτει έναν τόνο όπως ο μεγάλος σεναριογράφος κάνει με την πρώτη πράξη του, ορίζει τον κόσμο στον οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι και συνδέεται συναισθηματικά με τον gamer με τρόπους που δεν διαφέρουν από το Χόλιγουντ. Σε ολόκληρο το "The Last of Us", θυμόμαστε πραγματικά τι δεν λειτουργεί για τόσες ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ, ταινίες που στερούνται τη σχέση που έχουμε με τον Joel και την Ellie. Περισσότερο "

04 του 05

Μαζική Τριλογία Εφέ

"Mass Effect 3" (CC BY 2.0) από την JBLivin

Καταδολίευση? Δεν με νοιάζει. Και όπως η αίσθηση της συγγραφικής δημιουργίας στο "The Last of Us", το τόξο των παιχνιδιών "Mass Effect" εξαρτάται απίστευτα από τις προσωπικές αποφάσεις που παίρνετε σε αυτό το απίστευτα καλοφτιαγμένο σύμπαν (αν και κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι το σημείο του αμφιλεγόμενου τερματισμού ήταν να καταστήσει σαφές ότι η εντύπωση της πατρότητας σε οτιδήποτε στον κόσμο ήταν απλή ψευδαίσθηση). Ωστόσο, αγνοώντας την πατρίδα και το πιο άσχημο τέλος των κουμπιών, τα παιχνίδια "Mass Effect", το δεύτερο μέρος ειδικότερα (που είναι η "Empire Strikes Back" αυτής της πολυπόθητης τριλογίας), έχουν εκπληκτική κινηματογραφική ποιότητα στην παρουσίασή τους. Ο διάλογος είναι πιο έντονος από τις περισσότερες ταινίες sci-fi, οι χαρακτήρες είναι πιο σαφείς και οι ρυθμίσεις είναι πιο περίπλοκες. Το παίρνω πίσω. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι όπως τα περισσότερα sci-fi ταινίες? είναι καλύτερες από τις περισσότερες ταινίες sci-fi.

05 του 05

Uncharted 3: Η δολοφονία του Drake

"Uncharted 3" (CC BY-SA 2.0) από το dalvenjah

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς PS3 είναι η συνέχεια της Indiana Jones που θέλαμε όλοι όταν το "Crystal Skull" ανακοινώθηκε για πρώτη φορά. Το "Uncharted 3" είναι ένα αριστούργημα περιπέτειας, το είδος της αφήγησης που δεν θυμίζει μόνο τις ταινίες του Spielberg με τον Harrison Ford αλλά και τις σειριακές ιστορίες που ενέπνευσαν τον Indy στην πρώτη θέση . Είναι ένα παιχνίδι που γίνεται κάτι παραπάνω από μια σειρά κουμπιών και κινήσεων ραβδιών ελέγχου. Σας βάζει στα φορεμένα παπούτσια ενός φανταστικού πρωταγωνιστή και στη συνέχεια σας τραβάει μαζί σε μια περιπέτεια που θα έκανε κάθε υπερπαραγωγή υπερήφανη. Πάρτε τις καλύτερες δύο ώρες του "Uncharted 3" και αφήστε το στο θέατρο αυτό το καλοκαίρι και είναι ένα χτύπημα. Περισσότερο "