Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail στο Outlook 2013 χρησιμοποιώντας το IMAP

Το πρωτόκολλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP κάνει απλή την προσθήκη του Gmail στο Outlook

Ο πιο ευέλικτος και ισχυρός τρόπος πρόσβασης στο Gmail στο Outlook είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος ρύθμισης.

Ως λογαριασμός IMAP, το Gmail προσφέρει πολύ περισσότερα από τα προσφερόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λήψη. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε παλιά μηνύματα και όλες τις ετικέτες του Gmail , οι οποίες εμφανίζονται - και μπορούν να χρησιμοποιηθούν - ως φάκελοι στο Outlook. Ενέργειες όπως η αρχειοθέτηση ή η διαγραφή μηνυμάτων και η εκκίνηση ενός νέου σχεδίου συγχρονίζονται αυτόματα με το Gmail στον ιστό και αντανακλώνται σε άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα σε ένα τηλέφωνο που έχει πρόσβαση επίσης στο Gmail χρησιμοποιώντας IMAP, για παράδειγμα.

Επειδή το Outlook είναι εξοικειωμένο με το Gmail και τις ρυθμίσεις IMAP του , έχετε λίγα πράγματα να κάνετε απ 'ότι εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης και βεβαιωθείτε ότι το IMAP είναι ενεργοποιημένο στο Gmail.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Gmail στο Outlook χρησιμοποιώντας το IMAP

Για να προσθέσετε το Gmail ως λογαριασμό IMAP στο Outlook, ενώ συγχρονίζετε αυτόματα τις ετικέτες online ως φακέλους:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση IMAP είναι ενεργοποιημένη για το λογαριασμό Gmail που θέλετε να ρυθμίσετε στο Outlook.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο (File) στο Outlook.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία Πληροφορίες .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού στο στοιχείο Πληροφορίες λογαριασμού .
  5. Εισαγάγετε το πλήρες όνομά σας κάτω από το όνομά σας , όπως θέλετε να εμφανίζεται στη γραμμή " Από " από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε από το λογαριασμό Gmail στο Outlook.
  6. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  7. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Gmail στην περιοχή Κωδικός πρόσβασης .
  8. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης του Gmail στην επιλογή Επαναφορά κωδικού πρόσβασης . Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το λογαριασμό Gmail, δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης εφαρμογής και χρησιμοποιήστε τον κάτω από τον κωδικό πρόσβασης και επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης .
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  10. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι να έχετε πρόσβαση στους τελευταίους τρεις μήνες αλληλογραφίας. Εάν θέλετε όλα τα μηνύματά σας να είναι διαθέσιμα στο Outlook, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και ότι κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο . Επιλέξτε Όλοι στο πλαίσιο του Αλληλογραφίας για να παραμείνετε εκτός σύνδεσης
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .
  12. Μόλις το Outlook ολοκληρώσει την αποστολή ενός δοκιμαστικού μηνύματος, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο στο παράθυρο Ρυθμίσεις λογαριασμού δοκιμής .

Μπορείτε επίσης να ορίσετε το Gmail ως λογαριασμό IMAP στο Outlook 2002 και στο Outlook 2003 καθώς και στο Outlook 2007 .

Σημείωση: Η πρόσβαση POP στο Gmail στο Outlook είναι επίσης διαθέσιμη και μια σταθερή εναλλακτική λύση εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων στον υπολογιστή σας χωρίς να ανησυχείτε για τις ετικέτες και τον συγχρονισμό.