Είναι εύκολο να βρείτε τις ρυθμίσεις IMAP για το Gmail

Αποκτήστε πρόσβαση στο GMail σε πολλές συσκευές χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο IMAP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωτόκολλο IMAP για να διαβάσετε τα μηνύματά σας από το Google Gmail σε άλλα προγράμματα-πελάτες αλληλογραφίας, όπως το Microsoft Outlook και το Apple Mail. Με το IMAP , μπορείτε να διαβάσετε το Gmail σε πολλές συσκευές, όπου τα μηνύματα και οι φάκελοι συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Για να ρυθμίσετε άλλες συσκευές, χρειάζεστε τις ρυθμίσεις του διακομιστή Gmail IMAP για την πρόσβαση σε εισερχόμενα μηνύματα και σε ηλεκτρονικούς φακέλους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτοί είναι:

Ρυθμίσεις IMAP του Gmail για εισερχόμενη αλληλογραφία

Για να λάβετε το Gmail σε άλλες συσκευές, καταχωρίστε τις ακόλουθες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες για τη συγκεκριμένη συσκευή σας:

Για να λειτουργούν οι ρυθμίσεις IMAP του Gmail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η πρόσβαση στο IMAP πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στο Gmail στον ιστό. Ως εναλλακτική λύση για την πρόσβαση στο IMAP , μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail χρησιμοποιώντας POP .

Ρυθμίσεις SMTP του Gmail για την εξερχόμενη αλληλογραφία

Για να στείλετε μηνύματα μέσω Gmail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες προεπιλεγμένες πληροφορίες διεύθυνσης διακομιστή SMTP (πρωτόκολλο Simple Mail Transfer Protocol):

Είτε TLS είτε SSL μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.