Super Bowl TV και Συμβουλές εγκατάστασης του Home Theater

Γιορτάστε το Super Bowl την Κυριακή σε High Definition και Surround Sound

Το ετήσιο Super Bowl είναι μια από τις καλύτερες δικαιολογίες για να έχει πάρτι προβολής.

Για το 2019, το 53ο Big Game θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί μέσω του τηλεοπτικού δικτύου CBS. Η μετάδοση του παιχνιδιού προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 3:30 μ.μ. PST / 6:30 μ.μ. EST από το Στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα της Γεωργίας. Ωστόσο, θα υπάρχουν αρκετές ώρες προγραμματισμού τηλεόρασης πριν από το παιχνίδι.

Ελέγξτε τον τοπικό τηλεοπτικό, καλωδιακό ή δορυφορικό πάροχο για πρόσβαση στην περιοχή σας. Για το 2019, το Super Bowl θα μεταδοθεί σε ανάλυση 1080i .

Ακολουθεί ο τρόπος για να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία προβολής στο Super Bowl.

Λήψη του παιχνιδιού

Βεβαιωθείτε ότι η κεραία, το καλώδιο ή το δορυφορικό κουτί λειτουργεί σωστά και ότι θα μπορείτε να λαμβάνετε το κανάλι στην περιοχή σας που εκπέμπει το Super Bowl. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να ζωντανεύουν το παιχνίδι, επίσης, έτσι είναι εδώ μερικές συμβουλές για το πώς να το κάνουμε αυτό (ενημέρωση πιο κοντά στην ημέρα του παιχνιδιού) .

Αν θα λάβετε το παιχνίδι μέσω κεραίας και θα χρειαστεί να πάρετε ένα, δείτε τις προτάσεις μας . Για ερωτήσεις σχετικά με καλωδιακά ή δορυφορικά, επικοινωνήστε με τον τοπικό παροχέα καλωδίων ή τον παροχέα δορυφόρων

Παρακολουθήστε το παιχνίδι - Η επιλογή τηλεόρασης

Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, χρειάζεστε τουλάχιστον HDTV. Αν έχετε ήδη μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τότε είστε έτοιμοι να πάτε, με την προϋπόθεση ότι διαθέτει δέκτη ATSC, ο οποίος απαιτείται για τη λήψη σημάτων HDTV over-the-air. Εάν εγγραφείτε σε υπηρεσία HD-Cable ή HD-Satellite, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε πρόσβαση στο κανάλι που εκπέμπει το Super Bowl σε HD.

Εάν δεν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας και θέλετε να το αγοράσετε εγκαίρως για το Super Bowl, τα σετ επίπεδης οθόνης LED / LCD είναι η πιο προσιτή διαθέσιμη επιλογή.

Λυπούμαστε για τους οπαδούς της τηλεόρασης Plasma , αυτά τα σύνολα διακόπηκαν το 2014 , αλλά μπορείτε να βρείτε ένα διαθέσιμο κατά την εκκαθάριση ή να το χρησιμοποιήσετε από τρίτους. Εάν έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε ένα, οι τηλεοράσεις Plasma παρέχουν καλύτερη φυσική απόκριση κίνησης από τις τηλεοράσεις LED / LCD, κάτι που είναι ιδανικό για προβολή σπορ.

Παρόλο που το Super Bowl δεν θα μεταδοθεί σε 4K (παρόλο που θα πυροβοληθεί με κάμερες 4K και 8K για μελλοντική διανομή και αρχειοθέτηση), η εμπειρία προβολής του Super Bowl TV μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αν επιλέξετε τηλεόραση 4K Ultra HD . Αυτά τα σετ παρέχουν δυνατότητες αναβάθμισης 4K, γεγονός που προσθέτει περισσότερες αντιληπτές λεπτομέρειες από το σήμα εκπομπής HD, το οποίο είναι καλό εάν ανοίγετε για ένα που είναι 65-ίντσες ή μεγαλύτερο.

Με τηλεοράσεις 1080p, μεγέθη οθόνης μεγαλύτερα από 50 ίντσες τώρα πολύ σπάνια, μια τηλεόραση 4K Ultra HD μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε μεγαλύτερη οθόνη.

Μια άλλη επιλογή τηλεόρασης που είναι διαθέσιμη είναι η τηλεόραση OLED . Μέχρι στιγμής, η LG και η Sony είναι οι μόνες σας πηγές μάρκας για αυτά τα high-end σύνολα. Οι τηλεοράσεις OLED προσφέρονται σε μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 55 έως 77 ίντσες και όλα υποστηρίζουν ανάλυση ανάλυσης 4K.

Κατά την αγορά για την τηλεόραση Super Bowl, να είστε προσεκτικοί για τις καμπύλες οθόνες . Αν και αυτά τα σετ φαίνονται φανταχτερά, να έχετε κατά νου ότι αν έχετε μια μεγάλη ομάδα, οι άνθρωποι που κάθονται στα πλάγια μπορεί να μην έχουν πλήρη εικόνα για όλη τη δράση.

Δείτε τις προτάσεις μας για τηλεοράσεις 1080p LED / LCD και τηλεοράσεις 4K Ultra HD (περιλαμβάνει LED / LCD και OLED) .

Παρακολουθήστε το παιχνίδι - Η επιλογή βιντεοπροβολέα

Ένας άλλος τρόπος να παρακολουθήσετε το Super Bowl είναι να χρησιμοποιήσετε έναν βιντεοπροβολέα. Οι βιντεοπροβολείς μπορούν να παράγουν ένα τεράστιο μέγεθος οθόνης, το οποίο είναι ιδανικό για μια μεγάλη ομάδα, αλλά οι απαιτήσεις εγκατάστασης είναι διαφορετικές από αυτές μιας τηλεόρασης .

Για μερικές προτάσεις για προβολείς, ανατρέξτε στη λίστα με τα καλύτερα φτηνά βιντεοπροβολέα και τους καλύτερους προβολείς 1080p και 4K .

Εκτός από την έξοδο φωτός, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το πώς θα πάρετε το τηλεοπτικό σήμα / καλωδιακή / δορυφορική σήμανση στον προβολέα. Επειδή οι προβολείς δεν διαθέτουν συνήθως ενσωματωμένους δέκτες τηλεόρασης, πρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο ή δορυφορικό κουτί στον προβολέα χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HDMI.

Ακούγοντας το παιχνίδι

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία ήχου για το Super Bowl, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πάτε.

Αν δεν διαθέτετε σύστημα οικιακού κινηματογράφου για να συμπληρώσετε την τηλεόρασή σας HDTV, σκεφτείτε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου all-in-one . Ελέγξτε μερικές προσιτές επιλογές που μπορεί να σας προσφέρουν την τέλεια επιλογή για να ακούσετε τα χτυπήματα του Super Bowl και να τα αλέσετε.

Επίσης, εάν δεν ενδιαφέρεστε να έχετε επιπλέον ακαταστασία των ηχείων - μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την πιο απλή επιλογή Sound Bar Option - ελέγξτε τις προτάσεις μας σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων ήχου .

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνετε ότι αν πάτε τη διαδρομή βίντεο προβολέα, τα περισσότερα δεν έχουν ενσωματωμένα ηχεία, και αυτά που κάνουν δεν είναι πολύ καλύτερα από ένα επιτραπέζιο ραδιόφωνο. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, πρέπει να συνδέσετε μια σύνδεση αναλογικής ή ψηφιακής οπτικής / ομοαξονικής εξόδου ήχου από το καλώδιο / δορυφορικό σας κουτί σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, μια γραμμή ήχου ή μια βάση ήχου .

Προγραμματίστε το μέλλον

Αν ξεκινάτε εντελώς από την αρχή και χρειάζεστε να αγοράσετε και να ρυθμίσετε εγκαίρως ένα τηλεοπτικό (ή βίντεο προβολέα) και το σύστημα οικιακού κινηματογράφου για το Super Bowl, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε μπροστά .

Streaming

Όπως προαναφέρθηκε, έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε streaming του Big Game ζωντανά. Για όσους δεν θα είναι στο σπίτι ή εργάζονται στην μεγάλη μέρα του παιχνιδιού, θα πρέπει να ελέγξετε τις επιλογές ροής. Για το 2019, το παιχνίδι μεταδίδεται από την CBS. Οι επιλογές ζωντανής ροής θα αποκαλυφθούν τις εβδομάδες πιο κοντά στην ημέρα του παιχνιδιού.

Ορισμένες επιλογές ενδέχεται επίσης να απαιτούν να είστε συνδρομητής καλωδιακής ή δορυφορικής σύνδεσης για να έχετε πρόσβαση στο ρεύμα - γι 'αυτό ελέγξτε τη σελίδα του CBS Sports Super Bowl λίγο πριν την ημέρα του παιχνιδιού.

Πάνω από το ραδιόφωνο

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι στην τηλεόραση ή μέσω της επιλογής συνεχούς ροής, θα είναι επίσης διαθέσιμα σε συνδεδεμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς Westwood One.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το άρθρο ενημερώνεται για κάθε Super Bowl του έτους. Επιστρέψτε στις αρχές Ιανουαρίου κάθε έτους για λεπτομέρειες σχετικά με τις προγραμματισμένες εκπομπές Super TV του τρέχοντος έτους και τις πληροφορίες εγκατάστασης TV / Home Theater.