Κορυφαίες εφαρμογές εφαρμογής μουσικής iPhone

Προσδιορίστε γρήγορα τα τραγούδια που ακούμε

Έχετε ακούσει ποτέ ένα σπουδαίο τραγούδι στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, για παράδειγμα, και ήθελε να γνωρίζετε το όνομα του ή του καλλιτέχνη για να το εντοπίσετε; Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε. Εισαγάγετε εφαρμογές μουσικής ταυτότητας για το smartphone σας, για να σας βοηθήσουμε όχι μόνο να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη ρύθμιση, αλλά και να σας συνδέσουν με το σημείο από όπου μπορείτε να το αγοράσετε.

Music ID Vs. Ανακάλυψη μουσικής

Οι τυπικές εφαρμογές μουσικής για το iPhone προσφέρουν γνωστά τραγούδια και καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας υπηρεσίες μουσικής στο διαδίκτυο. Το περιεχόμενο αυτό παρέχεται κανονικά μέσω ροής ή προσωρινής αποθήκευσης (κατέβασμα) στη συσκευή σας. Μερικές εφαρμογές σας δίνουν επίσης έναν τρόπο να ανακαλύψετε παρόμοια τραγούδια με βάση τα γούστα σας και αυτά που έχετε ψάξει στο παρελθόν. Αυτή είναι η ανακάλυψη μουσικής.

Μια εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής μπορεί να αναγνωρίσει τα τραγούδια που ακούτε μέσω μερικών διαφορετικών μεθόδων και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάποια μορφή ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων.

Στη μέθοδο χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο μικρόφωνο του iPhone σας για να "ακούει" ένα τραγούδι, δείγμα του. Στη συνέχεια, η εφαρμογή επιχειρεί να την αναγνωρίσει συγκρίνοντας το δακτυλικό αποτύπωμα του δείγματος με μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Οι γνωστές βάσεις δεδομένων περιλαμβάνουν το Gracenote MusicID και το Shazam.

Άλλες εφαρμογές λειτουργούν συνδυάζοντας στίχους για τον εντοπισμό τραγουδιών. αυτοί βασίζονται σε σας πληκτρολογώντας σε μερικούς στίχους που στη συνέχεια ταιριάζουν χρησιμοποιώντας μια online βάση δεδομένων στίχους.

Η λίστα με τις εφαρμογές μουσικής ταυτότητας που ακολουθεί υπογραμμίζει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μουσικής ταυτότητας που είναι διαθέσιμες για λήψη στο iPhone σας.

01 από 03

Shazam

Shazam. Εικόνα © Shazam Entertainment Ltd.

Το Shazam είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση άγνωστων τραγουδιών και μουσικών κομματιών. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του iPhone - ιδανικό εάν θέλετε να βρείτε γρήγορα το όνομα μιας κονσόλας που παίζει κοντά.

Η εφαρμογή Shazam είναι δωρεάν για λήψη από το iTunes Store και σας δίνει απεριόριστη ετικέτα με πληροφορίες όπως όνομα κομματιού, καλλιτέχνη και στίχους.

Υπάρχει επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής που ονομάζεται Shazam Encore. Αυτό είναι δωρεάν και προσφέρει περισσότερες λειτουργίες. Περισσότερο "

02 του 03

SoundHound

Το SoundHound λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Shazam χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο στο iPhone σας για να δοκιμάσετε ένα κομμάτι ενός τραγουδιού για να το αναγνωρίσετε.

Με το SoundHound μπορείτε επίσης να βρείτε το όνομα ενός κομματιού χρησιμοποιώντας τη δική σας φωνή. μπορείτε να βουτήξετε ή να τραγουδήσετε στο μικρόφωνο. Αυτό έρχεται στο χέρι για τις στιγμές που δεν μπορείτε να κρατήσετε το iPhone σας σε μια πηγή ήχου ή χάσατε το δείγμα του.

Η δωρεάν έκδοση του SoundHound που μπορείτε να κατεβάσετε από το iTunes App Store υποστηρίζεται από διαφημίσεις (όπως το Shazam) και σας δίνει απεριόριστο αριθμό αναγνωριστικών μουσικής. Περισσότερο "

03 του 03

MusicID με στίχους

MusicID με στίχους. Εικόνα © Gravity Mobile

Το MusicID με στίχους χρησιμοποιεί δύο κύριες μεθόδους για τον εντοπισμό άγνωστων τραγουδιών. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο του iPhone για να τραβήξετε το δακτυλικό αποτύπωμα ενός τραγουδιού είτε να πληκτρολογήσετε ένα μέρος των στίχων του τραγουδιού για να το επιχειρήσετε να τον εντοπίσετε. Αυτό κάνει την εφαρμογή πιο ευέλικτη στην αναζήτησή σας για το όνομα ενός τραγουδιού.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MusicID για να παρακολουθήσετε μουσικά βίντεο στο YouTube , να αναζητήσετε βιογραφίες καλλιτεχνών, να δείτε παρόμοια κομμάτια ήχου και να προσθέσετε γεω-ετικέτες σε αναγνωρισμένα τραγούδια.

Η εφαρμογή Music ID σάς επιτρέπει επίσης να αγοράσετε τραγούδια που αναγνωρίζετε μέσω του iTunes Store . Περισσότερο "