Δοκιμάστε τις γνώσεις HTML με αυτά τα κουίζ

Δωρεάν ερωτηματολόγια για HTML κωδικοποιητές και σχεδιαστές ιστοσελίδων

Αν ψάχνετε για δουλειά σε HTML ή web design, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε μια δοκιμή αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι λέτε. Αυτό μπορεί να είναι λίγο νευρικό-wracking ακόμα και για τους έμπειρους κωδικοποιητές HTML. Για να προετοιμάσετε, πάρτε μερικές δωρεάν δοκιμές σε απευθείας σύνδεση πρακτική μπροστά από το χρόνο. Οι περισσότερες δοκιμασίες δωρεάν πρακτικής καλύπτουν το βασικό HTML, αλλά ακόμα κι αν είστε ένας ενδιάμεσος κωδικοποιητής, μπορείτε να πάρετε ένα ή δύο γεγονότα που ξεχάσατε. Αν θέλετε ένα αυστηρότερο μάθημα HTML, διαδικτυακά μαθήματα και πιστοποιήσεις διατίθενται ηλεκτρονικά έναντι αμοιβής.

Συμβουλή: Σχεδόν κάθε κουίζ ζητάει τι σημαίνει HTML . Ξέρετε, έτσι δεν είναι;

01 του 06

W3Schools

W3Schools. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Ο ιστότοπος του W3Schools.com προσφέρει το Quiz HTML του με 40 βασικές ερωτήσεις HTML. Παρόλο που ένα χρονόμετρο τρέχει κάτω από τις οθόνες ερωτήσεων, δεν υπάρχει χρονικό όριο για τη λήψη της δοκιμής. Οι ερωτήσεις παρουσιάζονται σε μορφή πολλαπλών επιλογών με μία ερώτηση σε μια οθόνη και τρεις ή περισσότερες απαντήσεις για να διαλέξετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, περισσότερες από μία απαντήσεις είναι σωστές.

Μην φωνάζετε αν δεν κάνετε καλά στο κουίζ. Ο ιστότοπος έχει ένα πλήρες σεμινάριο HTML5 και ασκήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε γρήγορα το επίπεδο δεξιοτήτων σας.

Το W3Schools.com φιλοξενεί επίσης κουίζ για CSS, JavaScript, PHP, SQL και άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

Αυτά τα κουίζ για την κωδικοποίηση είναι δωρεάν, αλλά εάν θέλετε να πιστοποιηθείτε στη γλώσσα HTML, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα σπουδών στο διαδίκτυο, να πάρετε μια εξέταση που αποτελείται από 70 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ή αληθή / ψευδή ερωτήματα και να πληρώσετε ένα ποσό περίπου $ 100. Περισσότερο "

02 του 06

ProProfs Quiz Maker

Το Quiz για βασικά HTML στο ProProfs Quiz maker απευθύνεται σε φοιτητές που μόλις μαθαίνουν να δημιουργούν τον πρώτο ιστοχώρο τους. Το κουίζ αποτελείται από 15 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Ενημερώνεστε αμέσως μετά από κάθε ερώτηση εάν η απάντησή σας είναι σωστή ή εσφαλμένη.

Το ProProfs φιλοξενεί επίσης ένα HTML Exam 1 , το HTML και το CSS Quiz , την HTML προ-αξιολόγηση και την εκ των υστέρων αξιολόγηση HTML . Όλα τα κουίζ είναι σύντομα και σε μορφή πολλαπλών επιλογών. Περισσότερο "

03 του 06

EchoEcho.com

Η ιστοσελίδα EchoEcho.com έχει 11 κουίζ σε θέματα HTML . Κάθε κουίζ αποτελείται από 10 ή 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Τα κουίζ επικεντρώνονται σε βασικά στοιχεία, κείμενο, λίστες, εικόνες, υπόβαθρα, πίνακες, φόρμες, μετα-ετικέτες και δεκαεξαδικά χρώματα. Περισσότερο "

04 του 06

Μετά τον προγραμματισμό ωρών

Το Πρότυπο HTML Quiz στο After Hours Programming αποτελείται από 25 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την κατανόηση των στοιχείων σήμανσης και των χαρακτηριστικών.

Εκτός από το κουίζ, ο ιστότοπος περιέχει ενημερωτικές σελίδες και παραδείγματα των πιο κοινά χρησιμοποιούμενων ετικετών και μια περιοχή για τον έλεγχο του κώδικα σας με έναν προσομοιωτή κώδικα. Περισσότερο "

05 του 06

EasyLMS

Το Quiz HTML στο EasyLMS έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τις βασικές γνώσεις HTML. Εάν δοκιμάσετε αρκετές φορές, θα δείτε μερικές από τις ίδιες ερωτήσεις που είδατε προηγουμένως - αυτές που απαντήσατε σωστά και εσφαλμένα. Το σκορ σας καταγράφεται σε ένα leaderboard όπου μπορείτε να κρίνετε τη βελτίωση καθώς επαναλαμβάνετε τη δοκιμή. Η δοκιμασία είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό για να την πάρετε. Περισσότερο "

06 του 06

Landofcode.com

Το Quiz HTML στο Landofcode.com έχει 26 ερωτήσεις που στοχεύουν στην εκκίνηση κωδικοποιητών. Μπορείτε να ελέγξετε την απάντησή σας αμέσως αφού το κάνετε πριν προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη και αν απαντήσατε εσφαλμένα, το κουίζ εξηγεί σε ποιο σημείο πήγε στραβά. Αυτό το κουίζ πολλαπλών επιλογών καλύπτει μόνο τα βασικά . Περισσότερο "