Κορυφαίες προσθήκες Anti-Spam για το Outlook

Αγαπάτε το Outlook, αλλά μισείτε το spam; Υπάρχουν μεγάλες προσθήκες για το Outlook που περνούν από τη νέα αλληλογραφία για εσάς, με αυτόματη διαλογή του spam. Εδώ είναι το μεγαλύτερο από τα μεγάλα plugins για spam για το Outlook.

01 από 08

Cloudmark SafetyBar

Το Cloudmark SafetyBar είναι μια εξαιρετική και εύκολη στη χρήση λύση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και phishing με εξαιρετικό ποσοστό ανίχνευσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ακόμη καλύτερη καταγραφή αποφυγής ψευδών θετικών. Περισσότερο "

02 από 08

SpamBayes

Heinz Tschabitscher
Το SpamBayes Outlook Addin χρησιμοποιεί εξελιγμένη ανάλυση χρησιμοποιώντας Bayesian στατιστικά στοιχεία για να απαλλαγούμε από το Outlook Inbox του ανεπιθύμητου ταχυδρομείου με ακρίβεια και με εύκολο τρόπο χρήσης. Περισσότερο "

03 του 08

Διαταραχή OL

Διαταραχή OL - Προσθήκη φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook. Heinz Tschabitscher
Το Disruptor OL είναι μια διεξοδική και εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων από το Outlook Inbox του Outlook. Το Disruptor OL συνδυάζει πολλαπλές τακτικές, οι οποίες, δυστυχώς, το καθιστούν λίγο περίπλοκο.

04 του 08

CA Anti-Spam

Heinz Tschabitscher

Το CA Anti-Spam επιτρέπει μόνο τα μηνύματα από εγκεκριμένους αποστολείς στα Εισερχόμενά σας, ελέγχει τα διαπιστευτήρια του αποστολέα για να προειδοποιεί για τις προσπάθειες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) και σας επιτρέπει να αναζητάτε τα μηνύματά σας γρήγορα. Το CA Anti-Spam πάσχει από τα προβλήματα των φίλτρων πρόκλησης / απόκρισης ήπια και μπορεί να χρειαστεί να περάσετε από το spam που λαμβάνετε κάθε τόσο.

05 του 08

Junk-Out

Heinz Tschabitscher

Το Junk-Out είναι μια μεγάλη plug-in anti-spam για το Outlook. Συνδυάζει την απλότητα των Bayesian φίλτρων που το κάνουν ακριβώς με μεγάλη ευελιξία.

06 του 08

MailFrontier Desktop

Heinz Tschabitscher
Το MailFrontier Desktop συνδυάζει μια σειρά αντι-spam tactics για να σχηματίσει ένα ισχυρό πακέτο φιλτραρίσματος spam, αλλά οι μεμονωμένες μονάδες δεν είναι τέλειες ακόμη.

07 του 08

SpamAid

Heinz Tschabitscher
Χρησιμοποιώντας Bayesian στατιστικά στοιχεία, το SpamAid επιτυγχάνει ένα μεγάλο ποσοστό ανίχνευσης spam και είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση.

08 από 08

SpamCatcher Outlook

Heinz Tschabitscher
Χρησιμοποιώντας φίλτρα βαθμολόγησης και ένα ιδιόκτητο μητρώο spam, το SpamCatcher Outlook είναι ένα πολύ αποτελεσματικό (αν και όχι πάντα ακριβές) εργαλείο αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για το Microsoft Outlook. Περισσότερο "