Πώς να κερδίσετε χρήματα για την εφαρμογή σας για κινητά

Υπάρχουν απεριόριστες ανταγωνιστικές εφαρμογές για κινητά στην αγορά. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε ενάντια στον ανταγωνισμό, να παρατηρήσετε την εργασία σας και το πιο σημαντικό, να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις της εφαρμογής σας.

Αν και η αγορά εφαρμογών μπορεί να φανεί πραγματικά εκφοβιστική με την πρώτη ματιά, οι προγραμματιστές μπορούν να χαράξουν μια άνετη θέση για τις εφαρμογές τους, αν ακολουθούν ορισμένους κανόνες για την επιτυχία.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο κύριος του έργου μπορεί να αποκομίσει κέρδος από τις πιο στοιχειώδεις εφαρμογές, αν ξέρει πώς να το κάνει. Έχουμε εδώ μια σειρά από τρόπους για να κερδίζεις από την εφαρμογή σου για κινητά .

Δημιουργήστε μια καινοτόμο εφαρμογή

Σε μια αγορά που πλημμυρίζει πραγματικά με κάθε είδους εφαρμογές, εσείς, ως προγραμματιστής, πρέπει να επικεντρωθείτε στην έγκριση της εφαρμογής σας αυτή τη στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου καταστήματος εφαρμογών πριν υποβάλλετε την εφαρμογή σας σε αυτό. Η ανάγνωση με τη λεπτή εκτύπωση μειώνει τον κίνδυνο απόρριψης σε μεγάλο βαθμό. Προσπαθήστε να αναπτύξετε καινοτόμες, χρησιμοποιήσιμες και ελκυστικές εφαρμογές - που θα αυξήσουν τις πιθανότητες έγκρισης.

Σημείωση: Δοκιμάστε την εφαρμογή καλά πριν την υποβάλετε. Ακόμη και η παραμικρή απόκλιση από την πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει στην απόρριψη της εφαρμογής.

Προωθήστε την εφαρμογή

Αφού περάσετε τη διαδικασία έγκρισης, πρέπει να πάρετε πελάτες για να κατεβάσετε την εφαρμογή σας. Πολλά καταστήματα εφαρμογών διαθέτουν νέες εφαρμογές σε καθημερινή βάση, οπότε οι πιθανότητές σας για προβολή είναι καλές σε αυτό το βαθμό. Ωστόσο, για να ενημερώσετε τους πιθανούς χρήστες σχετικά με την εφαρμογή σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πολύ υψηλής ποιότητας και να διαθέσετε αρκετό χρόνο για να προωθήσετε την εφαρμογή σας . Η εμφάνιση μιας καλής, γυαλισμένης εφαρμογής θα αυξήσει τις πιθανότητες των πωλήσεών της.

Σημείωση: Μπορεί ακόμη και να θέλετε ένα σχεδιαστή και προγραμματιστής να εργαστούν για το σχεδιασμό και το UI. Επεκτείνετε την εφαρμογή στην υπάρχουσα επιχείρησή σας

Έχετε ήδη μια μικρή επιχείρηση ; Μπράβο σου! Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά που αποτελεί επέκταση της επιχείρησής σας και να την εμφανίσετε στον κόσμο. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην επιχείρηση ακίνητης περιουσίας, θα μπορούσατε πιθανώς να αναπτύξετε μια εφαρμογή βασισμένη σε τοποθεσίες, η οποία θα δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για σπίτια για αγορά ή ενοικίαση σε αυτό και σε παρακείμενες περιοχές. Μόλις πετύχετε σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα, θα θελήσετε αυτόματα να δοκιμάσετε τη διαφήμιση μέσω κινητού τηλεφώνου και τέτοια.

Για εφαρμογές, το μέγεθος δεν έχει σημασία

Είναι γεγονός ότι πολλές επιτυχημένες εφαρμογές είναι τεράστιες και πολύ περίπλοκες. Αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναπτύξετε σύνθετες εφαρμογές για να πετύχετε στην αγορά. Ακόμα και μια απλή εφαρμογή θα κάνει. Οι μικρές και "ελαφρές" εφαρμογές απαιτούν πολύ λίγες οικονομικές επενδύσεις και λιγότερο χρόνο και προσπάθεια στο σχεδιασμό. Αυτά είναι συνήθως εύκολο στη χρήση και έτσι, μπορεί επίσης να διατεθεί στο εμπόριο με ελάχιστη προσπάθεια.

Σημείωση: Μια ουσιαστικά απλή εφαρμογή με εξαιρετικά γραφικά συνήθως αποδίδει πολύ υψηλή στην αγορά εφαρμογών. Οι βασικές εφαρμογές παιχνιδιών είναι πολύ δημοφιλείς για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Δώστε την Ορατότητα εφαρμογής

Η προβολή της εφαρμογής σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της στην αγορά εφαρμογών . Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μπείτε στις κορυφαίες 25 εφαρμογές αν είναι δυνατόν. Ξεκινήστε με ένα μικρό τρόπο αν πρέπει και να χτίσετε από εκεί. Συγκεντρώστε ένα κοινό για την εφαρμογή σας και προσπαθήστε να τους μιλήσετε και με άλλους ανθρώπους για αυτό.

Εισαγάγετε έναν διαγωνισμό ή ένα συμβάν

Η είσοδος σε διαγωνισμούς προγραμματιστών δίνει στην εφαρμογή σας άμεση έκθεση. Επιπλέον, έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα από την εφαρμογή σας με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση που τυχαίνει να κερδίσετε. Αυτοί οι διαγωνισμοί συνήθως παρακολουθούνται από το ποιος είναι ο οποίος, έτσι η εφαρμογή σας παίρνει τεράστια έκθεση στην αγορά. Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις σας δίνει επίσης την ευκαιρία να μιλήσετε για την καινοτομία σας και να τοποθετήσετε τον προβολέα στην εφαρμογή σας, ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες των πωλήσεών της.

Περισσότερες συμβουλές για να βγάλουν λεφτά στην εφαρμογή σας

  1. Δημιουργήστε buzz πολυμέσων σχετικά με την εφαρμογή σας. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για αυτό και επιδοθείτε σε πολλές κοινωνικές δικτύωση για να την προωθήσετε.
  2. Να είστε έτοιμοι με τις στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως η προετοιμασία των δελτίων τύπου, των εικόνων και των αποσπασμάτων βίντεο της εφαρμογής σας και κάθε άλλης σχετικής πληροφορίας.
  3. Αν διαθέτετε υπάρχουσες εφαρμογές, παρουσιάστε τη νέα στους υπάρχοντες πελάτες σας, οι οποίοι θα είναι ανοιχτοί για να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες από εσάς.
  4. Συνδεθείτε με άλλες εταιρείες προς αμοιβαίο όφελος.
  5. Να είστε ενεργός σε φόρουμ και να αλληλεπιδράτε με όλους. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιος μπορεί να αποδειχθεί ο επόμενος δυνητικός πελάτης σας.