Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή για κινητά για τις μικρές επιχειρήσεις σας

Επεκτείνετε τη βάση πελατών σας στο πλήθος των κινητών

Οι εφαρμογές για κινητά είναι αναπόσπαστα μέρη πολλών επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη βιομηχανία τους. Ενώ οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις έχουν τους δικούς τους ιστότοπους, μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες πωλήσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Είτε αναπτύσσετε μόνος σας μια εφαρμογή για κινητά είτε ενοικιάσετε έναν επαγγελματία για να αναπτύξετε ένα για εσάς, θα μπορείτε να επεκτείνετε την προσέγγισή σας σε όλα τα άτομα που χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές ως την προτιμώμενη μορφή αλληλεπίδρασης στο διαδίκτυο. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά για τη μικρή επιχείρησή σας.

Προωθήστε την επιχείρησή σας με το κινητό πλήθος

Εικόνα © Wikipedia / Antoine Lefeuvre.

Ενώ ένας ιστότοπος είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και λειτουργεί ως ενιαία θυρίδα για τους χρήστες σας, ο αριθμός των χρηστών κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται σταθερά. Οι περισσότεροι από αυτούς τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω των smartphones τους και άλλων κινητών συσκευών . Όλοι οι τύποι υπηρεσιών και προϊόντων μπορούν να μεταχειριστούν ή να πωληθούν σε μια εφαρμογή για κινητά. Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά και η προώθησή της μεταξύ των χρηστών σας ωφελεί την επιχείρησή σας και φτάνει σε ένα κοινό που μπορεί να μην είναι ένας ιστότοπος.

Κερδίστε με την εφαρμογή σας

Μόλις αναπτυχθεί η εφαρμογή σας, μπορείτε να σκεφτείτε να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις διάφορες τεχνικές εξαργύρωσης της εφαρμογής που έχετε στη διάθεσή σας, όπως η διαφήμιση εντός εφαρμογής . Ακόμη και αν αποφασίσετε να μην δημιουργήσετε έσοδα από την εφαρμογή, η εισροή νέων πελατών και πελατών θα πρέπει να καλύπτει εύκολα το κόστος εκκίνησης για την εφαρμογή.

Πολλές μικρές βιομηχανίες αποφεύγουν να αναπτύσσουν εφαρμογές για τις επιχειρήσεις τους, επειδή φοβούνται ότι το κόστος ανάπτυξης εφαρμογών θα υπερβαίνει κατά πολύ οποιαδήποτε αύξηση των πωλήσεων. Ενώ είναι αλήθεια ότι η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά μπορεί να αποδειχθεί μια δαπανηρή υπόθεση, δεν χρειάζεται να είναι. Προχωρώντας σε μια βασική εφαρμογή και αποφεύγοντας τα περιττά πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία μειώνει το κόστος. Μπορείτε επίσης να μειώσετε το κόστος σχεδιάζοντας την εφαρμογή πολύ πριν από την πραγματική διαδικασία ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να σχεδιάσετε το δικό σας λογότυπο, να βρείτε εικόνες και να γράψετε περιεχόμενο εφαρμογών. Αφού οι προετοιμασίες είναι έτοιμες, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή εφαρμογών για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας.

Απευθυνθείτε σε περισσότερους πελάτες

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για την επιχείρησή σας σας βοηθά να προσεγγίσετε πολλούς περισσότερους πελάτες από ό, τι με έναν παραδοσιακό ιστότοπο. Η κινητή αναζήτηση είναι δημοφιλής, ειδικά με το νεανικό κοινό. Ενώ οι σημερινοί πελάτες σας μπορούσαν να διαδώσουν τη λέξη μιλώντας για εσάς στους φίλους τους, νέοι χρήστες θα σας βρουν μέσω μιας γενικής αναζήτησης. Η ενσωμάτωση σημαντικών κοινωνικών δικτύων με την εφαρμογή σας διευρύνει το εύρος και την εμβέλεια της επιχείρησής σας.

Παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σας ως εργαλείο για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Οι χρήστες που επισκέπτονται την εφαρμογή σας έχουν άμεση, άμεση πρόσβαση σε εσάς. Συνεχίστε να ενημερώνετε την εφαρμογή σας ώστε να εμφανίζονται τακτικά νέα προϊόντα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή σας για να ανακοινώσετε αποκλειστικές πωλήσεις ή να προσφέρετε νέες εκπτώσεις για πελάτες.

Συνεργάτης με άλλες υπηρεσίες

Συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες για να κερδίσετε την επιτυχία σας, φέρνοντας έτσι περισσότερους πελάτες για εσάς. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια λίστα με άλλες εταιρείες σε τοπικό επίπεδο και να συνεργαστείτε μαζί τους για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής διαφημίσεων για κινητά μεταξύ σας που ωφελεί όλες τις εμπλεκόμενες εταιρείες και οδηγεί σε αυξημένα κέρδη .

Προσθέστε έναν ιστότοπο φιλικό προς το κινητό

Οι εταιρείες που δεν ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εφαρμογές για κινητά θα πρέπει τουλάχιστον να εξετάσουν τη δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς το κινητό. Με την πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων για να προσθέσετε μια φιλική προς το κινητό μορφή στον παραδοσιακό ιστότοπό σας, μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες κινητών τηλεφώνων και να τους δώσετε μια καλή εμπειρία χρήστη ενώ επισκέπτεστε τον ιστότοπό σας. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό ακόμα και αν έχετε μια εφαρμογή για την επιχείρησή σας. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα να έχετε αρκετούς τρόπους να προσεγγίσετε τους πελάτες και τους πελάτες σας.