Ποια είναι τα καλύτερα σχολεία για 3D Animation Computer;

Αυτά τα σχολεία 3D animation παρέχουν κορυφαία και προκλητικά προγράμματα

Η επιλογή ενός σχολείου είναι μια τεράστια απόφαση. Είναι μάλλον μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στις νέες τους ζωές. Τα σχολεία αυτής της λίστας έχουν όλα τα φανταστικά προγράμματα 3D animation και είναι καλά συνδεδεμένα με τους επαγγελματίες και τα στούντιο κινούμενων σχεδίων. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, το καλύτερο σχολείο 3D animation για εσάς είναι αυτό που παρέχει την καλύτερη προσαρμογή με βάση τα ενδιαφέροντα, τις ανάγκες σας και το στυλ μάθησης.

Διαβάστε όσο μπορείτε, πριν λάβετε τελική απόφαση. Οι ιστότοποι, όπως το ConceptArt.org και το CGTalk, έχουν δεκάδες θεματικές ενότητες φόρουμ που συζητούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων πανεπιστημιακών προγραμμάτων στις τέχνες. Επωφεληθείτε από αυτές τις γνώσεις και μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις.

Εδώ είναι μια ματιά στα σχολεία που κυριαρχούν 3D animation στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, και σε απευθείας σύνδεση.

Ανατολική Ακτή: Σχολή Εικαστικών Τεχνών

Ένα κτίριο της Σχολής Εικαστικών Τεχνών στην οδό 21st East 21st Street στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Πέρα από το Ken / Wikimedia Commons μου

Η Σχολή Εικαστικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη είναι μια εξαιρετική επιλογή, εάν κλίνετε περισσότερο προς κινούμενα γραφικά, διαφημίσεις ή κινούμενα εφέ.

Το σχολείο είναι σκατά dab στη μέση ενός από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το σχεδιασμό, δεδομένου ότι αφορά στη διαφήμιση και το εμπορικό έργο. Αν αυτό είναι όπου τα ενδιαφέροντά σας βρίσκονται, το SVA είναι ένα καλύτερο μέρος για να είναι από ένα σχολείο όπως CalArts ή Ringling, όπου τονίζεται η κινηματογραφική βιομηχανία. Περισσότερο "

Δυτική Ακτή: Καλιφόρνια Ινστιτούτο Τεχνών

Το Ινστιτούτο Καλών Τεχνών της Καλιφόρνιας στη Βαλένθια, Καλιφόρνια, έχει ονομαστεί το Χάρβαρντ του κόσμου των κινούμενων σχεδίων - παράλογα περίστροφο, μαζικά δύσκολο να μπει και να συνδεθεί υπερβολικά. Ίσως θα δείτε CalArts σε σχεδόν κάθε λίστα "best-of" για κινούμενα σχέδια.

Η δύναμη του σχολείου ήταν πάντα το παραδοσιακό πρόγραμμα 2D animation, αλλά το σχολείο έκανε μια αξιοθαύμαστη δουλειά που μεταβαίνει στην εποχή του CG και δίνει μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση καλά συγκεντρωμένων καλλιτεχνών με πολύτιμες δεξιότητες πέρα ​​από την άμεση πειθαρχία τους. Περισσότερο "

Νότια: Κολλέγιο Τέχνης και Σχεδιασμού Ringling

Το Κολλέγιο Τέχνης και Σχεδιασμού Ringling στη Σαρασότα της Φλόριντα έχει μια φήμη 3D animation που ζηλεύει ο καθένας στον τομέα. Οι σπουδαστές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν επανειλημμένα τις ταινίες μικρού μήκους από τους μαθητές του Ringling. Αυτό είναι καλό. Όταν ακούτε κάποιον να αναφέρει το Ringling, ακολουθεί συνήθως η δήλωση, "Ω ναι, εκεί όπου η Pixar θέλει να στρατολογήσει".

Το Pixar είναι ένα στούντιο που πάντα έδωσε έμφαση στην αφήγηση και ο στόχος του Ringling, πρώτα απ 'όλα, είναι να δημιουργήσει καλούς αφηγητές. Η αποκορυφωμένη εμπειρία στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού animation είναι ένα ολόκληρο έτος αφιερωμένο στην παραγωγή ενός κινούμενου short. Το Ringling είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για έναν νέο εμψυχωτή για να εξοικειωθεί με την αφήγηση των κινηματογραφικών ταινιών.

Περισσότερο "

Συνδεδεμένοι: Ψυχολόγος ψυχαγωγίας

Animation Mentor έχει αρκετό buzz για να γεμίσει μια κυψέλη, αλλά το online πρόγραμμα 3D animation είναι περισσότερο από ικανό να ζήσει μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία. Animation Mentor κόβει το δικαίωμα στην καταδίωξη. Δεν μελετάτε να γίνετε γενικός. Δεν μαθαίνετε πώς να κάνετε μια ανεξάρτητη ταινία μικρού μήκους. Εκπαιδεύεστε για να γίνετε εμψυχωτής χαρακτήρων.

Animation Η εστίαση του Mentor έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, το σχολείο έχει δημιουργήσει μια φήμη ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να μάθει 3D animation χαρακτήρα. Περισσότερο "

Καναδάς: Sheridan College

Τι μπορείτε να πείτε για τον Sheridan στο Brompton του Οντάριο, που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Η φήμη του προγράμματος 3D animation χαρακτήρα είναι ένα από τα ισχυρότερα στη Βόρεια Αμερική. Εάν το CalArts είναι το Χάρβαρντ της κινούμενης εικόνας, τότε η Sheridan είναι Yale ή Oxford.

Το πρόγραμμα είναι απίστευτα αυστηρό, αλλά αν του δώσετε την αμέριστη προσοχή σας, θα βγείτε με ένα αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο, ένα καλά συγκεντρωμένο σύνολο δεξιοτήτων και πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες συνδέσεις του κλάδου που είναι διαθέσιμες στους πρόσφατους αποφοίτους. Περισσότερο "

Ευρώπη: Bournemouth, Supinfocom και Gobelins

Το Bournemouth - Bournemouth είναι πολύπλοκο συνδεδεμένο με τη ζωντανή σκηνή κινούμενων σχεδίων στο Λονδίνο, πράγμα που σημαίνει ότι αν βγεις από το Bournemouth με ένα στρογγυλό καρούλι, έχεις καλύτερες από τις μέσες βολές σε μια συναυλία σε ένα από τα στούντιο του Λονδίνου όπως το Double Negative ή το MPC .

Supinfocom και Gobelins - Αν δεν είστε Γάλλοι, πιθανότατα δεν σκέφτεστε κανένα από αυτά, αλλά και οι δύο πρέπει να αναφερθούν γιατί, μαζί με το Ringling, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να βρουν εμπειρία σε μια ομάδα βασισμένη σε 3D κινούμενη παραγωγή ταινιών μικρού μήκους. Τα σπουδαστικά έργα του Supinfocom και του Gobelins είναι ένα στήριγμα στα φεστιβάλ animation.