Μάθετε πώς να ενσωματώσετε HTML στην υπογραφή σας Yahoo Mail

Αλλάξτε το χρώμα του κειμένου, την εσοχή και πολλά άλλα με τη μορφοποίηση HTML

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail και ακόμη και να συμπεριλάβετε εικόνες στην υπογραφή σας , αλλά εκτός από αυτές τις επιλογές είναι η δυνατότητα να συμπεριληφθεί η HTML μέσα στην υπογραφή για να γίνει ακόμα καλύτερη.

Το Yahoo Mail σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε HTML στην υπογραφή σας για να προσθέτετε συνδέσμους, να προσαρμόζετε το μέγεθος και τον τύπο γραμματοσειράς και άλλα.

Οδηγίες

  1. Ρυθμίστε την υπογραφή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοίγοντας το μενού Ρυθμίσεις μέσω του εικονιδίου με γρανάζι στην επάνω δεξιά πλευρά της τοποθεσίας Yahoo Mail.
  2. Ανοίξτε την ενότητα Λογαριασμοί από τα αριστερά.
  3. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει μια υπογραφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλετε στην ενότητα Υπογραφή .
  5. Πληκτρολογήστε την υπογραφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή επιλέξτε Αποθήκευση όταν τελειώσετε.

Ακριβώς πάνω από το πλαίσιο κειμένου για την υπογραφή είναι ένα μενού για μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Ακολουθούν αυτές οι επιλογές:

Συμβουλές

Το Yahoo Mail θα χρησιμοποιεί μόνο τον κώδικα HTML αν το μήνυμα που στέλνετε είναι και σε HTML. Εάν στέλνετε ένα μήνυμα απλού κειμένου, αντί αυτού χρησιμοποιείται αντίγραφο του απλού κειμένου της υπογραφής σας HTML.

Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν μόνο για το Yahoo Mail όταν χρησιμοποιείται με την επιλογή Full featured στο μενού Settings (Ρυθμίσεις) . Εάν χρησιμοποιείτε το Basic αντί αυτού, δεν θα δείτε το μενού μορφοποίησης που περιγράφεται παραπάνω.