Πώς να ρυθμίσετε την υπογραφή Yahoo Mail

Οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια τυπική λειτουργία στις περισσότερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να προσθέσετε ένα στον λογαριασμό σας Yahoo Mail με μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις σας.

Σημειώστε ότι η διαδικασία αλλαγής της υπογραφής του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail ή το Classic Yahoo Mail. Οδηγίες για τις δύο εκδόσεις εμφανίζονται εδώ.

Μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail προσαρτάται αυτόματα στο κάτω μέρος κάθε απάντησης, προώθησης και νέου μηνύματος που δημιουργείτε.

Μια υπογραφή μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε. οι χρήστες συχνά προσθέτουν το όνομα και τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση ιστότοπου. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ακόμη και ετικέτες μάρκετινγκ, πνευματικές προσφορές ή συνδέσμους στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας, για παράδειγμα.

Προσθήκη Υπογραφής Yahoo Mail

Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο προσθήκης μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ενημερωμένη έκδοση του Yahoo Mail.

  1. Άνοιγμα του Yahoo Mail.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Από το μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες ρυθμίσεις .
  4. Στο αριστερό μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  5. Στην ενότητα Γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα δεξιά του μενού, στην ενότητα Υπογραφή, εντοπίστε τον λογαριασμό Yahoo Mail στον οποίο θέλετε να προσθέσετε μια υπογραφή και κάντε κλικ στον διακόπτη στα δεξιά του. Αυτή η ενέργεια ανοίγει ένα πλαίσιο κειμένου κάτω από αυτό.
  6. Στο πλαίσιο κειμένου, εισαγάγετε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επισυνάψετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σταλούν από αυτόν το λογαριασμό.
    1. Έχετε αρκετές επιλογές μορφοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του έντονου κειμένου και του κειμένου, αλλαγή του στυλ γραμματοσειράς και του μεγέθους γραμματοσειράς. προσθέτοντας χρώμα στο κείμενο, καθώς και χρώμα φόντου. εισαγωγή σημείων στίγματος. προσθέτοντας συνδέσμους. κι αλλα. Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του τρόπου εμφάνισης της υπογραφής σας προς τα αριστερά, στο μήνυμα Προεπισκόπηση.
  7. Αφού ολοκληρώσετε την υπογραφή σας και είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή της, κάντε κλικ στην επιλογή Επιστροφή στα Εισερχόμενα , επάνω αριστερά. Η υπογραφή σας αποθηκεύεται αυτόματα, επομένως δεν υπάρχει κουμπί αποθήκευσης που πρέπει να πατήσετε.

Όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που θα συνθέσετε θα περιλαμβάνουν τώρα την υπογραφή σας.

Προσθέτοντας μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κλασικό Yahoo Mail

Εάν χρησιμοποιείτε την κλασική έκδοση του Yahoo Mail, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (εμφανίζεται ως εικονίδιο με γρανάζι) στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
  2. Στο αριστερό μενού του παραθύρου Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί .
  3. Στα δεξιά κάτω από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο λογαριασμό Yahoo για τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Υπογραφή και επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην Προσθήκη υπογραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε .
    1. Προαιρετικά: Ένας άλλος διαθέσιμος τομέας ελέγχου φέρει την ένδειξη " Συμπεριλάβετε το τελευταίο Tweet από το Twitter" . Εάν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο, θα ανοίξει ένα παράθυρο εξουσιοδότησης που θα σας ζητήσει να χορηγήσετε πρόσβαση στο Yahoo Mail στον λογαριασμό σας στο Twitter. Αυτό επιτρέπει στο Yahoo Mail να διαβάζει τα Tweets σας, να βλέπει αυτά που ακολουθείτε, να παρακολουθεί νέους ανθρώπους, να ενημερώνει το προφίλ σας και να δημοσιεύει Tweets για εσάς. Δεν δίνει πρόσβαση στο Yahoo Mail στον κωδικό πρόσβασης Twitter ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Twitter, ούτε δίνει πρόσβαση στα άμεσα μηνύματα σας στο Twitter.
    2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξουσιοδότηση εφαρμογής, εάν θέλετε να παραχωρήσετε στο Yahoo Mail πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter για να συμπεριλάβετε αυτόματα το πιο πρόσφατο Tweet σας στην υπογραφή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  1. Στο πλαίσιο κειμένου, πληκτρολογήστε την υπογραφή σας. Μπορείτε να μορφοποιήσετε κείμενο στην υπογραφή σας με έντονους χαρακτήρες, πλάγια γράμματα, διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς και μεγέθη, χρώματα φόντου και κειμένου, συνδέσμους και πολλά άλλα.
  2. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Yahoo Basic Mail

Υπάρχει μια απογυμνωμένη έκδοση που ονομάζεται Yahoo Basic Mail , και σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν επιλογές μορφοποίησης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπογραφές. Αν βρίσκεστε σε αυτή την έκδοση, η υπογραφή σας θα είναι σε απλό κείμενο.

Απενεργοποίηση της υπογραφής σας Yahoo Mail

Αν δεν θέλετε πλέον να συμπεριλαμβάνετε αυτόματα μια υπογραφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να την απενεργοποιήσετε επιστρέφοντας στις ρυθμίσεις υπογραφής.

Στο Yahoo Mail, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις > Περισσότερες ρυθμίσεις > Σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στο διακόπτη δίπλα στη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo Mail για να απενεργοποιήσετε την υπογραφή. Το πλαίσιο επεξεργασίας υπογραφής θα εξαφανιστεί. Ωστόσο, η υπογραφή σας αποθηκεύεται σε περίπτωση που θέλετε να την επανενεργοποιήσετε αργότερα.

Στο Classic Yahoo Mail, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και κάντε κλικ στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον οποίο θέλετε να απενεργοποιήσετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στην Προσθήκη υπογραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε . Το πλαίσιο υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανιστεί ξανά για να δηλώσει ότι δεν είναι πλέον ενεργό, αλλά η υπογραφή σας εξακολουθεί να αποθηκεύεται σε περίπτωση που επιθυμείτε να το επανενεργοποιήσετε ξανά στο μέλλον.

Ηλεκτρονικά εργαλεία δημιουργίας υπογραφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν δεν θέλετε να κάνετε όλη τη ρύθμιση και τη μορφοποίηση μιας υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε ένα πρότυπο υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επαγγελματική εμφάνιση. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν συχνά επιπλέον λειτουργίες, όπως τα διαμορφωμένα κουμπιά Facebook και Twitter.

Ορισμένα από τα εργαλεία υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο επωνυμίας πίσω στη γεννήτρια που περιλαμβάνεται επίσης στην υπογραφή σας όταν χρησιμοποιείτε τις δωρεάν εκδόσεις τους - αλλά οι εταιρείες προσφέρουν μια επιλογή για να πληρώσετε για να αποκλείσετε την επωνυμία. Μπορούν επίσης να ζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως τον τίτλο, την εταιρεία σας και τον αριθμό των ατόμων που εργάζονται στην εταιρεία σας, για παράδειγμα, σε αντάλλαγμα για τη χρήση της δωρεάν γεννήτριας.

Το HubSpot προσφέρει δωρεάν γεννήτρια προτύπων υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το WiseStamp προσφέρει επίσης μια δωρεάν γεννήτρια υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μαζί με μια πληρωμένη επιλογή για την κατάργηση του branding τους).

Υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για iPhone ή Android

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Yahoo Mail στην κινητή συσκευή σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω αυτής.

  1. Πατήστε το εικονίδιο εφαρμογής Yahoo Mail στη συσκευή σας.
  2. Πατήστε το κουμπί Μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις από το μενού.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Γενικά και πατήστε Υπογραφή .
  5. Πατήστε το διακόπτη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ενεργοποιήσετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  6. Πατήστε μέσα στο πλαίσιο κειμένου. Το προεπιλεγμένο μήνυμα υπογραφής, "Αποστολή από το Yahoo Mail ..." μπορεί να διαγραφεί και να αντικατασταθεί με το κείμενο υπογραφής σας.
  7. Πατήστε Τέλος ή αν χρησιμοποιείτε Android, πατήστε το κουμπί Πίσω για να αποθηκεύσετε την υπογραφή σας.