Διαβάστε τις ειδήσεις στο iPad σας στο στυλ

Οι καλύτεροι συγγραφείς ειδήσεων και τα ψηφιακά περιοδικά για το iPad

Φαίνεται μια απλή μετάβαση από την ανάγνωση του χαρτιού πρωινού πάνω από ένα φλιτζάνι καφέ για να στρέψετε τις ειδήσεις στο iPad σας σε ένα πρωινό latte, αλλά ο καθένας από εμάς θέλει να καταβροχθίσει τα νέα μας με διαφορετικό τρόπο. Και μας αρέσουν διαφορετικοί τύποι ειδήσεων. Επομένως, αν ψάχνετε να ρίξετε τις ειδήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ή θέλετε να πάρετε αυτό το ντεμοντέ αίσθημα ανάγνωσης-α-εφημερίδων, αυτές οι εφαρμογές έχετε καλύψει.

Νέα της Apple

Getty Images / John Lamb

Όταν η Apple ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια εφαρμογή News, εισέρχονταν σε μια περιοχή όπου πολλοί προσπάθησαν και απέτυχαν. Πιστέψτε το ή όχι, πολλές από τις πιο γνωστές εφαρμογές ειδήσεων έχουν περάσει κάτω. Η Daily ήταν μια καλά δημοσιευμένη απόπειρα ψηφιακών ειδήσεων της News Corp. που κράτησε λιγότερο από δύο χρόνια. Άλλοι, όπως το Livestand της Yahoo και οι εκδόσεις του AOL, έχουν έρθει και φύγουν.

Αλλά με την News, η Apple έπληξε ένα σπίτι. Τα νέα δεν είναι ψηφιακό χαρτί με πρωτότυπες ιστορίες. Αντ 'αυτού, είναι επιλεγμένες ειδήσεις από τον ιστό που παρουσιάζονται με γρήγορη και αποτελεσματική μορφή. Τα νέα είναι επίσης ενσωματωμένα στο λειτουργικό σύστημα, έτσι θα δείτε αποσπάσματα στην επεκταμένη σελίδα Αναζήτηση στο Spotlight.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις Ειδήσεις με τις προτιμήσεις σας, οπότε αν αγαπάτε αθλήματα, μπορείτε να τα φορτώσετε με νέα από το NFL, το NBA, το MLB κ.λπ.

Flipboard

Η Apple News είναι μεγάλη αν θέλετε να μετακινηθείτε γρήγορα στα άρθρα και να διαλέξετε αυτό που θέλετε να διαβάσετε. Αλλά τι γίνεται αν θέλετε το συναίσθημα του flip-through-the-paper στο iPad σας;

Το Flipboard ξεκίνησε ως συγχώνευση των προσωπικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των άρθρων που προέρχονται από τις πηγές κοινωνικού δικτύου σας, αλλά έχει εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων που είναι διαθέσιμες στο iPad. Η προσωπική αφή μπορεί να έχει φύγει, αλλά καμία εφαρμογή δεν αισθάνεται σαν να στρέφεται σε μια εφημερίδα ή περιοδικό ως Flipboard.

Παρόμοια με την Apple News, μπορείτε να διαλέξετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική εφημερίδα. Το Flipboard προσφέρει επίσης τη δική του επιμελημένη "Ημερήσια έκδοση". Έχει επίσης δικές του εκδόσεις σημαντικών εγγράφων όπως οι New York Times και η Washington Post.

ΗΠΑ σήμερα

Οι επεξεργασμένες εφαρμογές είναι εξαιρετικές για να λαμβάνουν τα νέα, αλλά τι γίνεται με όλη την εμπειρία των εφημερίδων; Πού είναι οι τιμές των μετοχών; Τα αθλητικά αποτελέσματα; Και, το πιο σημαντικό, το σταυρόλεξο;

Λίγες εφημερίδες έχουν κάνει μια καλή δουλειά που μεταμορφώνεται για την ψηφιακή εποχή όπως οι ΗΠΑ Today. Η εφαρμογή είναι συγχρονισμένη και λειτουργική, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα εθνικά νέα και στον τοπικό σας καιρό. Παίρνετε επίσης ένα καθημερινό σταυρόλεξο και ένα καθημερινό σουδοτούι. Αυτό κάνει τις ΗΠΑ σήμερα ένα μεγάλο υποκατάστατο της θέσης της εφημερίδας κατά τον πρωινό σας καφέ.

BuzzFeed

Και τι γίνεται με τους ανθρώπους που τους αρέσει να λαμβάνουν τα δικά τους νέα από το feed τους στο Facebook; Το BuzzFeed έχει κερδίσει τη ζωή του από τη μετάδοση του ιού. Μπορεί να μην είναι ο συνιστώμενος χώρος για να μάθετε τα τελευταία νέα στον κόσμο ή την πολιτική, αλλά είναι το ιδανικό μέρος για να φτάσετε στην αλήθεια πίσω από το μύμο Ryan Gosling "Hey Girl".

Μπορείτε επίσης να λάβετε την έκδοση του BuzzFeed για μια ειδική εφαρμογή ειδήσεων, αλλά ποια είναι η διασκέδαση σε αυτό; Περισσότερο "

CNN

Γνωρίζετε ότι μια εφαρμογή είναι καλή όταν είναι εντελώς ανώτερη από την ιστοσελίδα. Η εφαρμογή CNN στέκεται πάνω από τα υπόλοιπα, όχι με τη συσκευασία μιας δέσμης ειδήσεων στην εφαρμογή, αλλά με την πρόσβαση σε αυτές τις ειδήσεις τόσο απλή. Δεν υπάρχουν πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες στην εφαρμογή, αλλά δεν είναι και τόσο απλό. Είναι απλό να μετακινηθείτε στα άρθρα για να βρείτε κάτι ενδιαφέροντος και το κύριο χαρακτηριστικό της διασύνδεσης της εφαρμογής είναι το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία που σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά τμήματα. Και το καλύτερο από όλα, η εφαρμογή είναι αστραπιαία γρήγορα.

MTV News

Τα νέα δεν πρέπει να είναι κατώτερα. Το MTV News προσφέρει ψυχαγωγικά νέα που κυμαίνονται από μουσική έως ταινίες σε διασημότητες. Το δροσερό μέρος σχετικά με αυτήν την εφαρμογή είναι η αρχική σελίδα, η οποία είναι ένα κολάζ εικόνων χωρίς λέξεις που τσακίζουν πάνω στην οθόνη, επιτρέποντάς σας να διαλέξετε το ενδιαφέρον σας και να διαβάσετε περισσότερα για αυτό. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μουσικά νέα ή να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες ταινίες, το MTV News είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για το iPad.

ESPN

Υπάρχουν πολλά που να αρέσει στοScore, αλλά ένα πράγμα που θέτει το ESPN πέρα ​​από την άκρη ως αθλητική εφαρμογή ειδήσεων είναι πόσο πακέτα στην εφαρμογή. Όταν ανοίγετε τοScore, βλέπετε πολλά αχρησιμοποίητα ακίνητα όταν δεν διαβάζετε μια ιστορία. Το ESPN βάζει τον ίδιο χώρο οθόνης για να χρησιμοποιήσει ένα tweets με πληροφορίες για τις αγαπημένες σας ομάδες.

Με τους περισσότερους τρόπους, οι εφαρμογές είναι παρόμοιες. Μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα αθλήματα και τις αγαπημένες σας ομάδες να ακολουθήσουν και είναι και οι δύο εξαιρετικές για να σας δώσουν μια γρήγορη ματιά στα αθλητικά νέα της ημέρας. Περισσότερο "